|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Time
Pitazboras - 08-03-2009, 12:26
Numer GG jest umieszczany dobrowolnie, jeśli dokładna godzina też będzie umieszczana tylko wtedy, gdy gracz się na to zgodzi, to nie ma najmniejszego problemu...
marceli96 - 08-03-2009, 15:37
Cytat: | Numer GG jest umieszczany dobrowolnie, jeśli dokładna godzina też będzie umieszczana tylko wtedy, gdy gracz się na to zgodzi, to nie ma najmniejszego problemu... |
Zgadzam się z tym w 100 % że gracz może się zgodzić lub nie czy ma być podana godzina i sekundy ostatniego logowania.
Ditu - 08-03-2009, 18:42
Dla mnie wystarczająca jest juz informacja dnia o ktorej dany gracz się zalogował Nie potzrebuje godziny ale wydaje mi się ze raczej to nie jest jakies zlamanie danych prywatnosci Uwazam ze pomysl jest zbędny
Lord Grindewald - 09-03-2009, 07:36
Pomysł dobry tylko trzeba zrobić to tak aby Ci co nie chcę żeby pokazywać godziny ich logowania mogli to wyłączyć w opcjach profilu, a Ci co chcą będą mogli włączyć. To najlepsze rozwiązanie.
Shark - 10-03-2009, 12:59
Grindelwald, nie powtarzaj po innych
Pomysł zbędny, ale nic do niego nie mam, więc się na mnie nie rzucajcie ^^
Żadnej prywatności nie narusza, ale nie rozumiem po co to komu .
Opcja z ON/OFF byłaby przydatna jakby już to weszło, ale na MF
wchodzi się wtedy kiedy ma się i czas i ochotę, a nie tylko czas .
Więc nic wam to nie da (w porozumiewaniu się), bo gracz może logować się różnie .
A jak nie wiecie kiedy się loguje to go się spytajcie . Może wam odpowie
M1lan - 11-03-2009, 07:29
Wedlug mnie pomysł zbędny.
Dzień wystarczy.
Avrish - 11-03-2009, 15:41
Dobry pomysł, ale zbędny do czego Ci to będzie potrzebne ?
Szymon XI - 04-04-2009, 17:52
to nie dobry pomysł. to super pomysł ) moi koledzy wiele razy wkradali mi się na konta takie coś by się przydało! będziesz wiedział kiedy ktoś ci wchodził
Kolorek - 04-04-2009, 17:55
Wszyscy piszą
Cytat: | ale zbędny do czego Ci to będzie potrzebne ? |
Cytat: | Wedlug mnie pomysł zbędny.
Dzień wystarczy. |
Ale jeden napisał :
Cytat: | to nie dobry pomysł. to super pomysł ) moi koledzy wiele razy wkradali mi się na konta takie coś by się przydało! będziesz wiedział kiedy ktoś ci wchodził |
Każdemu chyba się przyda taki zegar.
Jesli ktoś nie będzie chciał to będzie opcja włącz / wyłącz
Szymon XI - 04-04-2009, 17:57
dobry pomysł z opcją
Nargo - 04-04-2009, 18:41
Lord Grindewald napisał/a: | Pomysł dobry tylko trzeba zrobić to tak aby Ci co nie chcę żeby pokazywać godziny ich logowania mogli to wyłączyć w opcjach profilu, a Ci co chcą będą mogli włączyć. To najlepsze rozwiązanie. |
Kolorek napisał/a: | Każdemu chyba się przyda taki zegar.
Jesli ktoś nie będzie chciał to będzie opcja włącz / wyłącz |
Nic tu nie wniosles tylko dodales kolejna glupia odpowiedz... ktora zreszta odgapiles od Grindewald
Co do tematu , jest to zbedne juz lepiej zeby sie zajeli upem
Szymon XI - 04-04-2009, 18:43
Mam nadzieje że będzie na tak..
Kolorek - 04-04-2009, 18:47
Cytat: | Nic tu nie wniosles tylko dodales kolejna glupia odpowiedz... ktora zreszta odgapiles od Grindewald |
Co ci jest ?
Tylko zaproponowałem on/ off
Szymon XI, jest przecież ankieta widziałeś ja chociaż ?
Szymon XI - 04-04-2009, 18:47
aaa sorki nie widziałem przepraszam.....
Zbysiu - 05-04-2009, 17:23
Szymon XI napisał/a: | moi koledzy wiele razy wkradali mi się na konta takie coś by się przydało! będziesz wiedział kiedy ktoś ci wchodził |
jak się zalogujesz na konto to będzie wyświetlona godzina zalogowania, a nie ostatniego.
|
|