My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Wykupywanie z więzienia, wymiana między graczami...

3siu - 11-08-2009, 12:47

Tomi napisał/a:
W kolejnej wersji gry z całą pewnością targ będzie "uwolniony".
Natomiast będą inne czynniki niż złoto, na które trzeba będzie sobie zapracować - zdobywane tylko i wyłącznie poprzez walki. Tak więc posiadając nawet furę złota, a nie rozwijając długo i systematycznie swojej postaci, nie będzie można być dobrym graczem.

coś słabo czytałeś ; >

cybershot - 11-08-2009, 13:44

Można by więc podzielić serwery na "rankingowe" w których coś takiego było by niedozwolone i "levelowe" w których nie było by rankingu i można by sobie przekazywać itemki i gold do woli ; ] Po co wbijać ranking na takim s3 skoro non stop cię ktoś podejrzewa o przelewy ranku i złota czyli po prostu o wbicie go dzięki oszukiwaniu.Jeżeli jeden gracz będzie lepszy bo ma kumpla na wyższym levelu to coś takiego jak ranking nie ma sensu.
Kamaize - 12-08-2009, 10:48

Cytat:
Tomi napisał/a:
Natomiast będą inne czynniki niż złoto, na które trzeba będzie sobie zapracować - zdobywane tylko i wyłącznie poprzez walki. Tak więc posiadając nawet furę złota, a nie rozwijając długo i systematycznie swojej postaci, nie będzie można być dobrym graczem.

coś słabo czytałeś ; >

T.T to ty chyba za wolno myślisz. Tu chodzi o uwolnienie targu MFO2 a Tomi pisał o MFO3

MarCin_tcz - 12-08-2009, 11:19

Takie pytanie z innej beczki MFO3 nadal będzie grą przeglądarkową czy będzie trzeba "zassać" na PC`a ?

A co do targu to ja zawsze byłem zwolennikiem "wolnych aukcji" bo jak potrzebuje coś na teraz to przeważnie ten przedmiot na którym mi zależy jest wystawiony na 3 dni :O przesada -.-

@TOP

Tomi napisał/a:

[/quote]

Ciekawe jakie... pkt honoru xD ?

actum est - 12-08-2009, 12:31

To jest bardzo do bobry pomysł na tym zarobią również GM'owie jak i gracze skorzystają :] Bardzo fajny temat :D ja jestem za. Chodź nic nie mam do gadania na ten temat :) :roll:
ADIHC1 - 12-08-2009, 15:42

MarCin_tcz napisał/a:
Takie pytanie z innej beczki MFO3 nadal będzie grą przeglądarkową czy będzie trzeba "zassać" na PC`a ?

Jasne, że będzie to wciąż gra przeglądarkowa.

NaPatelniChomik - 12-08-2009, 19:13

ADIHC1 napisał/a:
MarCin_tcz napisał/a:

Jasne, że będzie to wciąż gra przeglądarkowa.

Ktossie wypowiada na temat mfo3 wiec zapytam: mfo3 "from begining" czy cos w stylu super uupdate z mfo2 na mfo3?

A nielepiej zrobic srednia wazona cen na targu i to uznac za minimum? My tu gadamy o mfo3 a co z graczami mfo2 bo takich ktorzy nie chca zaczynac od poczatku na mfo3 bedzie pewnie sporo

ADIHC1 - 12-08-2009, 19:28

NaPatelniChomik napisał/a:
Ktossie wypowiada na temat mfo3 wiec zapytam: mfo3 "from begining" czy cos w stylu super uupdate z mfo2 na mfo3?

Pisałem już na ten temat kilkukrotnie.

Postacie najprawdopodobniej zostaną przeniesione, jednak na pewno nie w niezmienionej formie.

Jest za wcześnie, żeby pisać o szczegółach - do czasu premiery koncepcja może zmienić się wielokrotnie.

actum est - 12-08-2009, 19:30

ADIHC1, Musieli byście napisać w głównym temacie że tak będzie lub zagrozić ostrzeżeniami żeby nie pisać takich pytań :] :-D :

Pozdrawiam :P

ADIHC1 - 12-08-2009, 20:11

Trzeba będzie chyba małe FAQ napisać i podwiesić na forum, bo pytania pojawiają się coraz częściej, a na większość z nich odpowiedź padła już wielokrotnie.

W każdym bądź razie nie jest to temat o v3, więc proszę nie oftopować.

azkero - 13-08-2009, 02:09

ADIHC1 napisał/a:
NaPatelniChomik napisał/a:

Pisałem już na ten temat kilkukrotnie.

Postacie najprawdopodobniej zostaną przeniesione, jednak na pewno nie w niezmienionej formie.

Jest za wcześnie, żeby pisać o szczegółach - do czasu premiery koncepcja może zmienić się wielokrotnie.

Cała baza zostanie przeniesiona? tzn. gracze zbanowani też, wraz z drużynami? tak tylko pytam... :P

actum est - 13-08-2009, 03:18

ADIHC1, Już napisał iż jeszcze ostatnia klapka nie zapadła więc wszystko jest możliwe.

Pozdrawiam :P

ambity - 13-08-2009, 08:57

azkero napisał/a:
Cała baza zostanie przeniesiona? tzn. gracze zbanowani też, wraz z drużynami? tak tylko pytam... :P

Podejrzewam, że zostaną przeniesieni wszyscy bez względu na to, czy są w więzieniu, czy nie. Oczywiście konta całkowicie zablokowane będą zapewne usunięte.

Co do drużyn - zawsze można ją założyć, a to nie jest duży problem.

ADIHC1 - 13-08-2009, 16:10

ADIHC1 napisał/a:
(...) nie jest to temat o v3, więc proszę nie oftopować.

Od tej pory będę nagradzał za odbieganie od głównego wątku tego tematu.

michol11 - 13-08-2009, 19:17

Powiem tak, co do tego "trade" co za problem zrobić aby przedmiot dany w "trade" nie mógł zostać sprzedany.

Co do 1 pomysłu, myślisz ze to by pomogło, Ci którzy maja po 6000 MF będą dalej łamać regulamin i ciągle używać tej opcji.

To jest moje zdanie.

Ps. Czekam na mfo3:))