My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Koniec gry-nowy początek?

Skailer - 04-12-2009, 15:24

Pomysł jak dla mnie bez sensu. Jak chcesz od nowa to nie prościej zrobić nowa postać na s3? ... Lub innym świecie na którym jeszcze nie grasz.
Ja miałbym lepsze rozwiązanie.. AKTY. Po zakończeniu dotychczasowej fabuł zaczyna się AKT 2 gry. Coś w stylu po pokonaniu thanarga i tego zuego demona, nasz bohater wraca do rodzinnej wioski, tam przychodzi do niego wiadomość, od samego króla Ballis. W wiadomości król prosi o pomoc, miasto jego brata na jakimś innym kontynencie jest nękane przez złe moce i tak oto mamy AKT 2.. Co o tym myślicie?

SaKe - 04-12-2009, 16:03

Calkiem calkiem, ale jesli sie nie myle, a moze tak byc, ktos cos wspominal, ze w mf3 bedzie fabula od nowa, ale mniej wiecej taka sama?
Skailer - 04-12-2009, 17:27

SaKe napisał/a:
Calkiem calkiem, ale jesli sie nie myle, a moze tak byc, ktos cos wspominal, ze w mf3 bedzie fabula od nowa, ale mniej wiecej taka sama?

na początku tematu ktoś to "rzucił", ale nie jest to info. potwierdzone przez administracje ;)

ADIHC1 - 04-12-2009, 19:38

Nie po to Tomi kończy fabułę w v2, żeby w v3 wymyślać ją na nowo.
Shark - 04-12-2009, 20:01

Czyli v3 będzie identyko pod względem fabuły jak v2? To może chociaż zróbcie dużą ilość questów, bo to żenada zmienić tylko grafikę i od razu wielkie otwarcie...
ADIHC1 - 04-12-2009, 20:09

Dodatkowe questy i mapy są ważne. Na tyle ważne, że... nie, o tym póki co pisać nie będę ; >
Szept - 04-12-2009, 21:06

Będą miały znaczenie przy rozwoju postaci w MFO 3.... [ŻART]

P.S Dzięki za odświeżenie tematu, chociaż ostatnie wypowiedzi mało już go dotyczą.

michol11 - 04-12-2009, 22:32

ADIHC1 napisał/a:
Dodatkowe questy i mapy są ważne. Na tyle ważne, że... nie, o tym póki co pisać nie będę ; >

Wiesz... jak juz sie cos zaczyna to trzeba cos skonczyc:) Wiec...:)

Shark - 05-12-2009, 15:08

michol11 napisał/a:

Wiesz... jak juz sie cos zaczyna to trzeba cos skonczyc:) Wiec...:)

Więc nie dokończy, zrobił to celowo, by zaostrzyć smaczek.

Alurab - 05-12-2009, 15:31

Spójrzcie na to z innej strony
Od razu po wydaniu mf3 będzie cała fabuła i nie trzeba będzie czekać na updaty po rok :)

Kactuzz - 05-12-2009, 19:23

Alurab napisał/a:
Od razu po wydaniu mf3 będzie cała fabuła i nie trzeba będzie czekać na updaty po rok :)

Nikt nie wspominał, że dokładnie tak to będzie wyglądać.

Shark - 05-12-2009, 19:27

Z tego co pamiętam, ktoś wspominał o przenosinach postaci HL na v3. Oczywiście fabuła byłaby wtedy "od nowa".
Jak dla mnie takie przenosiny są bez sensu, taki 300 lvl pokona wszystkie bossy do Niebieskiego Smoka włącznie w jeden dzień, a jak doładuje sobie kilka razy ruchy, to będzie w okolicach Folhord.

llludek - 05-12-2009, 20:35

postać może i ci przeniosą, ale na lvl nie licz...
BLade_immortal - 05-12-2009, 22:37

Ten temat powinien być dawno zamknięty, powoduje on tylko niepotrzebny "stres" i dyskusje, które dotyczą czegoś co jeszcze nie istnieje, proponuję wstrzymać się ze wszystkimi zbędnymi komentarzami dopóki v3 nie ujrzy światła dziennego, tak będzie lepiej dla nas wszystkich, a im cierpliwiej czekać będziemy tym większa mam nadzieję niespodzianka dla nas, nawet jeśli ktoś będzie zawiedziony, że fabuła będzie ta sama ;)

minek po pierwsze nie powiedziałem: zamknijcie ten temat, tylko sugerowałem, że jest niepotrzebnie drążony, po drugie jak chcesz coś napisać do mojego komentarza to napisz go pod spodem a nie dokładaj do mojego, mimo, że jesteś moderatorem i możesz sobie na to pozwolić, a poza tym, chyba widzę i umiem czytać, o czym jest temat i widzę, że pod koniec zmienił on przynajmniej częściowo swoje odniesienie z v2 do v3, więc swój komentarz pozostawiam taki jak jest, mam do tego prawo na forum ;)

Potezny Trusk - 06-12-2009, 08:10

A czy jest powiedziane, że w tym upku co będzie, skończy się gra? "Ostateczne spotkanie z Thanargiem" tak Tomi napisał w Update progress. Fabuła w 75% po Ballis a ostatni dość duży update przyniósł 10% całkowitego ukończenia gry. Zastanawiajmy się nad tym problemem dopiero za 2 może 3 lata. xD