|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Wybór wojownika i maga
BLade_immortal - 04-01-2010, 21:07
real madryt napisał/a: | Z bledem nie macie co sie klucic wydaje mu sie ze wie duzo a nie wie nic |
Jak do tej pory to chyba komuś innemu wydawało się że wszystko wie
Nie muszę nic wiedzieć, żeby wyrażać swoje zdanie, chyba zaczynałem grę więc wiem jak jest na początku, nie musisz mnie pouczać, dla was to dużo, dla mnie grosiki, które nie znaczą praktycznie nic, wasze zdanie - wasza sprawa, moje zdanie - moja sprawa i już o mnie nic nie piszcie bo to nie temat o tym
W ogóle to ten temat ciągnie się jak moda na sukces uczepiliście się jednego i w kółko tylko o jednym gadacie, zajmijcie się konkretami.
Sosna - 04-01-2010, 21:37
Trusk, wartościowość to jest w chemii nie w mf. Ale nie sądzę, że coś tu zmienicie, skoro admini tak zrobili to mieli w tym jakiś cel, przecież ślepi nie są i widzę tą różnicę, a tym, którzy chcą grać wojami:
I tak później to wy będziecie oszczędzać na miksturach te wasze 2,5k starczy ledwie na połówkę mikstury many lv5, więc te żale są śmieszne, to magowie są od początku do tyłu, bo muszą kupować mixy many dodatkowo, a wy powinniście się cieszyć, że możecie zastosować mały trick, o którym wcześniej wspomniałem.
Poza tym magowie nie sprzedają gemu Ognia na początku gry, kiedy już to robią cena jaką za niego uzyskają jest mało istotna.
Archaniol - 04-01-2010, 22:31
Ale problem tej .
Chcesz być wojem . a chcesz tyle kasy co mag? nawet o 2500 G więcej ?
To proste zakładasz postać przy pytaniu kim chcesz być wybierasz magiem idziesz do miasta w sklepie gem ognia sprzedajesz za 2500 G i broń .
Idziesz do sklepu i wydajesz grosze na broń dla woja i już jesteś wojem a masz wiecej kasy niż mag na początku .
Prosto i na temat ...
Sosna - 05-01-2010, 20:19
Wydaje mi się, że wspólnymi siłami, znaleźliśmy argumenty odbierające sens zmieniania czegokolwiek w tym elemencie gry.
Temat skończony
Potezny Trusk - 05-01-2010, 21:35
Dla Ciebie tak
Archaniol - 10-01-2010, 18:12
Sosna napisał/a: | Wydaje mi się, że wspólnymi siłami, znaleźliśmy argumenty odbierające sens zmieniania czegokolwiek w tym elemencie gry.
Temat skończony |
No jak dla mnie to tak .Temat chyba zakończony.
Napisałem chyba jasno i zrozumiale.
atlic - 30-04-2011, 19:51
a myślałem że będzie można wybrać postać dobra nieważne
|
|