|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Wybór płci.
Takasu - 23-01-2010, 10:51
Aquagen napisał/a: | Myślałem że usunąłem to pw, ale jednak je mam.
Obrazek
(kliknij aby powiększyć) |
To moja postać: > chciałem zobaczyć ilu naiwniaków jest na mfo Zarobiłem sobie tak na starcik kaskę : ]
P.S Nabrałeś się na to jesio chciałes jej Słittaśne fotki : >
XVII07 - 23-01-2010, 11:01
Takasu napisał/a: |
To moja postać: > chciałem zobaczyć ilu naiwniaków jest na mfo Zarobiłem sobie tak na starcik kaskę : ]
P.S Nabrałeś się na to jesio chciałes jej Słittaśne fotki : > |
Naprawde żenada naiwniakiem jesteś ty sępisz o złoto jak jakiś "menel" ogarnij się a pozatym szczyt głupoty jeszcze się przyznał ahahaha :lo l:
Aquagen - 23-01-2010, 12:37
Takasu napisał/a: | Aquagen napisał/a: | Myślałem że usunąłem to pw, ale jednak je mam.
Obrazek
Tak się składa że pomagam każdemu kto napisze. Chodzi mi o to, że w mfo większość ludzi okłamuje innych co do płci.
@offtopic
Masz jakieś problemy? Udajesz kobietę Ubierasz się też w ciuchy siostry/mamy? ^^ Ja bym się nie odzywał że jestem transwestytą ale twój wybór
Walkmen - 23-01-2010, 13:02
Aquagen napisał/a: | Tak się składa że pomagam każdemu kto napisze |
Chyba muszę się bliżej przyjrzeć operacjom na targu
Aquagen - 23-01-2010, 13:26
Walkmen napisał/a: | Aquagen napisał/a: | Tak się składa że pomagam każdemu kto napisze |
Chyba muszę się bliżej przyjrzeć operacjom na targu |
Jak byś nie zauważył [deleted:1] Aquagen.
Pomagam tylko na s3 ;> Na s2 miałem farta że nie widziałeś czatu teamowego
Ale nie martw się, wracam tylko żeby dojechać kilku typa ;> Przy okazji, co do podpisu, dałem ci nick na PW
@topic
Zdecydowana większość jest za, więc czy można by poprosić o wypowiedź odpowiedzialnych za upa? ;>
Takasu - 23-01-2010, 13:30
XVII07 napisał/a: | Takasu napisał/a: |
Naprawde żenada naiwniakiem jesteś ty sępisz o złoto jak jakiś "menel" ogarnij się a pozatym szczyt głupoty jeszcze się przyznał ahahaha :lo l: |
Łatwiejszy start nie trzeba przy dupasić ni nic wystarczy kopiuj wklej parę razy wypatrujesz cele które nie są w ballis : } przeważnie w wieku 15-17 lat ( no-life dziewczyny piersi to z redtube : > ) piszesz do nich o pomoc oni ci dają kasę tak jest w każdej grze mmorpg : > np wow, lineage . Jak to powiadał pewien mądry człowiek "lepiej być sławnym pijakiem jak anonimowym alkoholikiem" a szczytem twojego prostactwa jest porównaniem mnie do menela Zresztą szkoda mi czasu na polemizowanie z takim marginesem
Aquagen napisał/a: | Takasu napisał/a: | Aquagen napisał/a: | Myślałem że usunąłem to pw, ale jednak je mam.
Obrazek
Tak się składa że pomagam każdemu kto napisze. Chodzi mi o to, że w mfo większość ludzi okłamuje innych co do płci.
@offtopic
Masz jakieś problemy? Udajesz kobietę Ubierasz się też w ciuchy siostry/mamy? ^^ Ja bym się nie odzywał że jestem transwestytą ale twój wybór |
Ja się z tobą zgadzam w 100 % cenię cię za to, że ludziom pomagasz niestety próbowałem napisać do ludzi na s3 z normalnej postaci pma czy ktoś mi pożyczy golda jak wyexpie oddam to odzew był typu: "pisz gg","za esa", "10 zł", "3zł" i różne tego pochodne jeśli admin chciałby wyłapać takich to nie ma problemu w jeden dzień mogę wszystkich aktywnych passerów wyłapać . Czyjąś pomysłowość obrarzasz, a tym samym moich rodziców i moje wychowanie. Pokazałeś tutaj swój poziom :] Jeśli nie rozumiesz, że naciąganie ludzi to nie jest bycie transwescytą itp to wróć się do podstawówki i przyswój podstawową wiedzę... W realu bym takiego czegoś nie zrobił, bo nie było by to zgodne z moją etyką i moralnością ; ) To jest tylko ewidentne wykorzystywanie ludzkiej głupoty w celu pozyskania korzyści. Jeśli tego nie rozumiesz zamilcz, wyjdź z domu idź z kolegami na piwo, a nie ludzi obrarzasz : >
Ps. Dlatego na s3 gram tylko dla jaj nawet postaci do miasta nie chowam, bo tam pełno ludzi twojego przekroju : ]
[ Dodano: 23-01-2010, 13:32 ]
A i jestem za oczywiście : ) gdyż można bezkarnie wykorzystywać "napalonych byczków" hahahha
XVII07 - 23-01-2010, 13:40
[quote="Takasu"] XVII07 napisał/a: | [Łatwiejszy start nie trzeba przy dupasić ni nic wystarczy kopiuj wklej parę razy wypatrujesz cele które nie są w ballis : } przeważnie w wieku 15-17 lat ( no-life dziewczyny piersi to z redtube : > ) piszesz do nich o pomoc oni ci dają kasę tak jest w każdej grze mmorpg : > np wow, lineage . Jak to powiadał pewien mądry człowiek "lepiej być sławnym pijakiem jak anonimowym alkoholikiem" a szczytem twojego prostactwa jest porównaniem mnie do menela Zresztą szkoda mi czasu na polemizowanie z takim marginesem |
Ojoj i kto tu marginesem jest sępiąc o złoto jak no dobra" byle prostak" sam nie umiesz zarobić sobie troche straszne ojej widać że mało grasz bo nawet nie wiesz jak zarobić troche kaski A z fotkami i z tym twoją wielką wypowiedzą z no-lifre no może tak u ciebioe jest ta ci sie tam nie wtrącam ale nie mów na kogoś coś takiego skoro sam tak masz i nie umiesz sobie poradzić
Takasu napisał/a: | Czyjąś pomysłowość obrarzasz, a tym samym moich rodziców i moje wychowanie. Pokazałeś tutaj swój poziom :] Jeśli nie rozumiesz, że naciąganie ludzi to nie jest bycie transwescytą itp to wróć się do podstawówki i przyswój podstawową wiedzę... W realu bym takiego czegoś nie zrobił, bo nie było by to zgodne z moją etyką i moralnością ; ) To jest tylko ewidentne wykorzystywanie ludzkiej głupoty w celu pozyskania korzyści. Jeśli tego nie rozumiesz zamilcz, wyjdź z domu idź z kolegami na piwo, a nie ludzi obrarzasz : >
: | Prawda boli ;> kolega ci napisał chyba prawde
Aquagen - 23-01-2010, 13:40
Takasu napisał/a: | Czyjąś pomysłowość obrarzasz, a tym samym moich rodziców i moje wychowanie. Pokazałeś tutaj swój poziom :] Jeśli nie rozumiesz, że naciąganie ludzi to nie jest bycie transwescytą itp to wróć się do podstawówki i przyswój podstawową wiedzę... W realu bym takiego czegoś nie zrobił, bo nie było by to zgodne z moją etyką i moralnością ; ) |
Skąd mam wiedzieć? Znam cię w rl? W mfo udajesz kobietę, więc biorę cię za takiego jakim jestes, tutaj napisałeś jako mężczyzna, a w grze jako kobieta, z czego wynika że masz nasrane w głowie (przepraszam za wulgarność). Pomysłowością bym tego nie nazwał, bo 1/4 s3 to praktykuje. Jeśli według ciebie są pomysłowi, to jesteś strasznie zacofany psychicznie w tym wypadku. Gdzie ja cie obraziłem?
Gdzie ja ci rodziców obraziłem? Gdzie wspomniałem coś o wychowaniu? Czytasz to co piszesz? Powątpiewam. A skoro już jesteśmy przy wychowaniu, to tak. Jesteś źle wychowany, skoro naciągasz ludzi, większość graczy to zwykłe pryszczate karły, które jak widzą dziewczynkę z "fotka.pl" to mają erekcję gwarantowaną. To że pomagam każdemu to oznaka naiwności? Proszę bardzo, mogę przestać takim jak ty, ale jednak chce żeby amatorom zaczynało się lepiej^^
@edit
Dobra koniec tego offtopu, masz problem to pisz do mnie na PW.
Takasu - 23-01-2010, 13:54
[quote="XVII07"] Takasu napisał/a: | XVII07 napisał/a: | [Łatwiejszy start nie trzeba przy dupasić ni nic wystarczy kopiuj wklej parę razy wypatrujesz cele które nie są w ballis : } przeważnie w wieku 15-17 lat ( no-life dziewczyny piersi to z redtube : > ) piszesz do nich o pomoc oni ci dają kasę tak jest w każdej grze mmorpg : > np wow, lineage . Jak to powiadał pewien mądry człowiek "lepiej być sławnym pijakiem jak anonimowym alkoholikiem" a szczytem twojego prostactwa jest porównaniem mnie do menela Zresztą szkoda mi czasu na polemizowanie z takim marginesem |
Ojoj i kto tu marginesem jest sępiąc o złoto jak no dobra" byle prostak" sam nie umiesz zarobić sobie troche straszne ojej widać że mało grasz bo nawet nie wiesz jak zarobić troche kaski A z fotkami i z tym twoją wielką wypowiedzą z no-lifre no może tak u ciebioe jest ta ci sie tam nie wtrącam ale nie mów na kogoś coś takiego skoro sam tak masz i nie umiesz sobie poradzić
Takasu napisał/a: | Czyjąś pomysłowość obrarzasz, a tym samym moich rodziców i moje wychowanie. Pokazałeś tutaj swój poziom :] Jeśli nie rozumiesz, że naciąganie ludzi to nie jest bycie transwescytą itp to wróć się do podstawówki i przyswój podstawową wiedzę... W realu bym takiego czegoś nie zrobił, bo nie było by to zgodne z moją etyką i moralnością ; ) To jest tylko ewidentne wykorzystywanie ludzkiej głupoty w celu pozyskania korzyści. Jeśli tego nie rozumiesz zamilcz, wyjdź z domu idź z kolegami na piwo, a nie ludzi obrarzasz : >
: | Prawda boli ;> kolega ci napisał chyba prawde |
O tak bardziej bym to nazwał lenistwem i brakiem czasu na gierki bmmo : ] po za tym zwisa mi wasze zdanie o mnie dla mnie jesteście pixelami ^.^
Aquagen napisał/a: | Takasu napisał/a: | Czyjąś pomysłowość obrarzasz, a tym samym moich rodziców i moje wychowanie. Pokazałeś tutaj swój poziom :] Jeśli nie rozumiesz, że naciąganie ludzi to nie jest bycie transwescytą itp to wróć się do podstawówki i przyswój podstawową wiedzę... W realu bym takiego czegoś nie zrobił, bo nie było by to zgodne z moją etyką i moralnością ; ) |
Skąd mam wiedzieć? Znam cię w rl? W mfo udajesz kobietę, więc biorę cię za takiego jakim jestes, tutaj napisałeś jako mężczyzna, a w grze jako kobieta, z czego wynika że masz nasrane w głowie (przepraszam za wulgarność). Pomysłowością bym tego nie nazwał, bo 1/4 s3 to praktykuje. Jeśli według ciebie są pomysłowi, to jesteś strasznie zacofany psychicznie w tym wypadku. Gdzie ja cie obraziłem?
Gdzie ja ci rodziców obraziłem? Gdzie wspomniałem coś o wychowaniu? Czytasz to co piszesz? Powątpiewam. A skoro już jesteśmy przy wychowaniu, to tak. Jesteś źle wychowany, skoro naciągasz ludzi, większość graczy to zwykłe pryszczate karły, które jak widzą dziewczynkę z "fotka.pl" to mają erekcję gwarantowaną. To że pomagam każdemu to oznaka naiwności? Proszę bardzo, mogę przestać takim jak ty, ale jednak chce żeby amatorom zaczynało się lepiej^^
@edit
Dobra koniec tego offtopu, masz problem to pisz do mnie na PW. |
Ta pierwsza to nadal najazd na mnie : > a z tą drugą się zgodzę -.p większość to gimnazjaliści którzy marzą o dziewczynie
|
|