|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Ponownie liczba tur w walce 30
Clade - 25-01-2010, 16:17
Aquagen oceń może po kilku walkach ,a nie wypowiadaj się nie mając pojęcia o grze.
http://w3.my-fantasy.net/...p?r_id=21417180
Aquagen - 25-01-2010, 16:21
Clade napisał/a: | Aquagen oceń może po kilku walkach ,a nie wypowiadaj się nie mając pojęcia o grze. |
Miałem więcej ranq niż ty możesz sobie wymarzyć synku ;> Już wystarczająco twoich walk widziałem, nie radzisz sobie... 24 pkt wysiliłeś się
Jakoś mi te limity nie przeszkadzają w walkach
http://w3.my-fantasy.net/...p?r_id=21423248
http://w3.my-fantasy.net/...p?r_id=21418011
Daje sobie radę. Skoro ty sobie nie radzisz, znaczy ze nie umiesz grać. I chyba powinieneś skończyć ten offtop, bo polecą ci dodatkowe 2 ostrygi
Lord Grindewald - 25-01-2010, 16:26
Hmm, to rzeczywiście jest duża zmiana. Zmiana wymagająca nowych taktyk wielu graczy, a szczególnie magów. Dla mnie to obojętne czy będzie 30 czy 50.
Jednak na początek można spróbować z 40 jak wyjdzie lepiej to zostawić.
Anonymous - 25-01-2010, 16:47
Ta zmiana nie wiele robi dla LowLv jak napisał Tomi, więc zamykam. Chyba że ktoś w jakiś sposób udokumentuje mi że jest inaczej niech napisze na PW a odblokuje temat.
cybershot - 25-01-2010, 16:49
Ludzie załapcie jedną prostą rzecz. Limit tur został zwiększony po to, żeby nie było ciągłych remisów czyli po to, żeby wyłonić lepszych graczy... skoro ktoś musi wygrać - wygra lepszy. A wy gadacie, że gra się sypie. Nie potraficie grać na pvp, grajcie na lvl - proste.
Aquagen napisał/a: | Miałem więcej ranq niż ty możesz sobie wymarzyć synku ;> |
Nie woź się tak, miałem więcej
Death_leny - 25-01-2010, 16:55
Mnie osobiście pasuje 50 tur. Nie wiem dlaczego tak narzekacie - teraz macie szanse na pokazanie, że jesteście najlepszymi graczami.. 50 tur wyłoni teraz dobrych graczy, ponieważ bardzo ciężko będzie zremisować. Dostaliście darmowego resa ze względu na zmiany w grze więc nic jak pomyśleć i zrobić dobre staty
Clade - 25-01-2010, 18:49
Dobra może być już te 50 Tur ,ale zwiększyć ilość miks którym,i możemy się uleczyć
Gipson - 25-01-2010, 19:05
Clade jesli zrobia cos takiego to cala ta zmiana ilosci tur nie ma sensu, bo bedzie to samo tylko bedzie dluzej trwało...
ja jestem jak najbardziej na NIE w tym temacie ta zmiana bardzo mi sie podoba pozdrowienia dla adminow za to mimo ze bedzie trudniej ^^
Mixerslayer - 25-01-2010, 19:07
Ta gra stała nad przepaścią.
Wprowadzenie tej regułki pozwoliło postawić WIEEEEEELKI krok do przodu
tylko na ten temat.
Marwell Revell - 25-01-2010, 19:50
tak jedyne co by mogli dodać to z 8 skryptów zamiast 5 bo to ogranicza maga strasznie
bartplomien - 25-01-2010, 20:32
moim zdaniem to dobry pomysl z zwiekszeniem ilosci tur
jest to dobre dla high lvl ale za to dla malych lvl to szkodzi, ale jest rozwiazanie moim zdaniem powinno zostac wprowadzenie wyboru ilosc tur w pojedynkach wygladalo by to tak ze przy wyslaniu pojedynku wybieralo ile trwalo by rund
Misiopysio - 25-01-2010, 20:37
MichuL napisał/a: | cały update także jak ta zmiana był robiony pod kątem high lvl, a nie low lvl z miksami lv1 czy lv2, a tam 30 tur to za mało |
Na nizszych levelach walk jest zdecydowanie więcej, poza tym czemu od razu 50? nie lepiej było zwiekszyć do 35 góra 40 na poczatek? Albo tak jak ktoś napisał zwiekszać ilosc tur w wyzszych przedziałach leveli.
30 rund to faktycznie czasem było mało ale w zasadzie tylko w walkach dobrych graczy, słabsi i tak nie wytrzymują wiecej niz jakies 20 rund.
A pisze to jako woj.
pozdrawiam
Tomi - 25-01-2010, 21:00
Ale napiszcie konkretnie dlaczego tak bardzo chcecie, żeby były remisy?
Jeśli wcześniej nie mieliście remisów to teraz NIC się dla Was nie zmieniło, a jeśli mieliście remisy to chyba dobrze że już ich nie ma - po co walczyć w walkach gdzie nie ma rozstrzygnięcia?
Woj Mroku - 25-01-2010, 21:01
Tomi, ja proponuje to zamknąć, nie pasuje im to mają problem
Soft - 25-01-2010, 21:02
Tomi napisał/a: | Ale napiszcie konkretnie dlaczego tak bardzo chcecie, żeby były remisy?
Jeśli wcześniej nie mieliście remisów to teraz NIC się dla Was nie zmieniło, a jeśli mieliście remisy to chyba dobrze że już ich nie ma - po co walczyć w walkach gdzie nie ma rozstrzygnięcia? |
Dla maga lepiej jest zremisować niż przegrać z wojem, który zawsze trafia i zadaje same krytyki > od 50% hp maga.
|
|