My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Ponownie liczba tur w walce 30

Clade - 25-01-2010, 16:17

Aquagen oceń może po kilku walkach ,a nie wypowiadaj się nie mając pojęcia o grze.
http://w3.my-fantasy.net/...p?r_id=21417180

Aquagen - 25-01-2010, 16:21

Clade napisał/a:
Aquagen oceń może po kilku walkach ,a nie wypowiadaj się nie mając pojęcia o grze.

Miałem więcej ranq niż ty możesz sobie wymarzyć synku ;> Już wystarczająco twoich walk widziałem, nie radzisz sobie... 24 pkt :roll: wysiliłeś się ;)

Jakoś mi te limity nie przeszkadzają w walkach :>

http://w3.my-fantasy.net/...p?r_id=21423248
http://w3.my-fantasy.net/...p?r_id=21418011

Daje sobie radę. Skoro ty sobie nie radzisz, znaczy ze nie umiesz grać. I chyba powinieneś skończyć ten offtop, bo polecą ci dodatkowe 2 ostrygi ;)

Lord Grindewald - 25-01-2010, 16:26

Hmm, to rzeczywiście jest duża zmiana. Zmiana wymagająca nowych taktyk wielu graczy, a szczególnie magów. Dla mnie to obojętne czy będzie 30 czy 50.
Jednak na początek można spróbować z 40 jak wyjdzie lepiej to zostawić.

Anonymous - 25-01-2010, 16:47

Ta zmiana nie wiele robi dla LowLv jak napisał Tomi, więc zamykam. Chyba że ktoś w jakiś sposób udokumentuje mi że jest inaczej niech napisze na PW a odblokuje temat.
cybershot - 25-01-2010, 16:49

Ludzie załapcie jedną prostą rzecz. Limit tur został zwiększony po to, żeby nie było ciągłych remisów czyli po to, żeby wyłonić lepszych graczy... skoro ktoś musi wygrać - wygra lepszy. A wy gadacie, że gra się sypie. Nie potraficie grać na pvp, grajcie na lvl - proste.

Aquagen napisał/a:
Miałem więcej ranq niż ty możesz sobie wymarzyć synku ;>

Nie woź się tak, miałem więcej :mrgreen:

Death_leny - 25-01-2010, 16:55

Mnie osobiście pasuje 50 tur. Nie wiem dlaczego tak narzekacie - teraz macie szanse na pokazanie, że jesteście najlepszymi graczami.. 50 tur wyłoni teraz dobrych graczy, ponieważ bardzo ciężko będzie zremisować. Dostaliście darmowego resa ze względu na zmiany w grze więc nic jak pomyśleć i zrobić dobre staty ;]
Clade - 25-01-2010, 18:49

Dobra może być już te 50 Tur ,ale zwiększyć ilość miks którym,i możemy się uleczyć :!:
Gipson - 25-01-2010, 19:05

Clade jesli zrobia cos takiego to cala ta zmiana ilosci tur nie ma sensu, bo bedzie to samo tylko bedzie dluzej trwało...

ja jestem jak najbardziej na NIE w tym temacie ta zmiana bardzo mi sie podoba ;) pozdrowienia dla adminow za to xD mimo ze bedzie trudniej ^^

Mixerslayer - 25-01-2010, 19:07

Ta gra stała nad przepaścią.
Wprowadzenie tej regułki pozwoliło postawić WIEEEEEELKI krok do przodu :mrgreen:

tylko na ten temat.

Marwell Revell - 25-01-2010, 19:50

tak jedyne co by mogli dodać to z 8 skryptów zamiast 5 bo to ogranicza maga strasznie :D
bartplomien - 25-01-2010, 20:32

moim zdaniem to dobry pomysl z zwiekszeniem ilosci tur ;)
jest to dobre dla high lvl ale za to dla malych lvl to szkodzi, ale jest rozwiazanie :D moim zdaniem powinno zostac wprowadzenie wyboru ilosc tur w pojedynkach wygladalo by to tak ze przy wyslaniu pojedynku wybieralo ile trwalo by rund xD

Misiopysio - 25-01-2010, 20:37

MichuL napisał/a:
cały update także jak ta zmiana był robiony pod kątem high lvl, a nie low lvl z miksami lv1 czy lv2, a tam 30 tur to za mało

Na nizszych levelach walk jest zdecydowanie więcej, poza tym czemu od razu 50? nie lepiej było zwiekszyć do 35 góra 40 na poczatek? Albo tak jak ktoś napisał zwiekszać ilosc tur w wyzszych przedziałach leveli.
30 rund to faktycznie czasem było mało ale w zasadzie tylko w walkach dobrych graczy, słabsi i tak nie wytrzymują wiecej niz jakies 20 rund.
A pisze to jako woj.

pozdrawiam

Tomi - 25-01-2010, 21:00

Ale napiszcie konkretnie dlaczego tak bardzo chcecie, żeby były remisy?
Jeśli wcześniej nie mieliście remisów to teraz NIC się dla Was nie zmieniło, a jeśli mieliście remisy to chyba dobrze że już ich nie ma - po co walczyć w walkach gdzie nie ma rozstrzygnięcia?

Woj Mroku - 25-01-2010, 21:01

Tomi, ja proponuje to zamknąć, nie pasuje im to mają problem ;]
Soft - 25-01-2010, 21:02

Tomi napisał/a:
Ale napiszcie konkretnie dlaczego tak bardzo chcecie, żeby były remisy?
Jeśli wcześniej nie mieliście remisów to teraz NIC się dla Was nie zmieniło, a jeśli mieliście remisy to chyba dobrze że już ich nie ma - po co walczyć w walkach gdzie nie ma rozstrzygnięcia?

Dla maga lepiej jest zremisować niż przegrać z wojem, który zawsze trafia i zadaje same krytyki > od 50% hp maga.