My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - czachy

Tabaluga - 28-01-2010, 18:04

i dobrze że czaszek już nie ma !!! jest spokój chociaż
heormi - 29-01-2010, 09:55

gorgonista napisał/a:
Mam 62 lvl.... Ciągle dostaje wciry od 66, ponieważ EQ jest dobre dopiero na tym lvl'u (chodzę z rapierem, a oni z trójzębami ;3). Według mnie przedział lvl powinien być od własnego lvl'a w górę. Dlaczego tak nie może być? Wtedy atakowałoby się tylko silniejszych bądź równych, nigdy słabszych... Przejrzałem swoje walki. Od upka WSZYSTKIE moje przegrane walki były z większymi lvl'ami które mnie zaatakowały... Ciągle nabijają mi prota i zabierają kasę, przez co exp leci o wiele wolniej... Błagam, zmieńcie to ;/

mam podobny problem tylko mam 34 lvl i wszystke nooby o +2 +3 lvle większe mnie atakują oni mają gemy na 2*** a ja na 2**

oni mnie dedają gemami 2*** a ja ich 2** jaki z tego morał noob zawsze wygra

SsaNseL - 31-01-2010, 12:57

Ej czyli jak Wyższy Lv Pokona Mniejszy To niedostanie czachy ?:D
Gipson - 31-01-2010, 13:47

tak dokładnie ;P nie dostanie.
ale nie wiem czemu narzekacie... z protem lepiej, bo staniesz na polu i atakujesz kogo ci wygodnie. a z dobrymi statami wyzszych tez pokonacie ;) mniej jęczenia na forum a wiecej gry i bedzie dobrze

SsaNseL - 31-01-2010, 14:55

Znaczy Mi to nieprzeszkadza bo mam Wysoki lv i Niewalcze :p No ale Niektórych To może WkurzyC;d
Sax - 31-01-2010, 19:13

właśnie patrzcie inaczej to tak jakby ktoś wam dawał 5 MF bo macie dodatkowy prot ;) ,złota dużo nie macie na 100%, ranku nie tracice a expa szybko się odzyskuję więc nie "płakać na forum tylko grać"
Fanatyko - 02-02-2010, 20:04

Sax napisał/a:
Się pamięta czasy jak Fanatyko jak opetany atakował po Lagdenburgiem wszystko co mógł to była masakra ;p

Haha.. Dawno i nieprawda :twisted:

Dawor - 02-02-2010, 21:13

I po co tak marudzicie macie za darmo prota i jeszcze wam zle. Nie chcesz ginac graj poznym wieczorem zawsze atakowaly i beda atakowac wyzsze lvle nizsze
gorgonista - 03-02-2010, 08:19

Sax napisał/a:
właśnie patrzcie inaczej to tak jakby ktoś wam dawał 5 MF bo macie dodatkowy prot ;) ,złota dużo nie macie na 100%, ranku nie tracice a expa szybko się odzyskuję więc nie "płakać na forum tylko grać"

Powiedz to moim 10kk ... To, że dla wyższych lvl'i to mało, nie znaczy, że teraz łatwo mi się tego pozbyć. EQ na mój lvl, kosztuje max 1/1.5kk, więc za taką kasę (trzymam cały czas jej poziom) mogę kupić cały set na lvl. Nie podoba mi się więc, że gracze z 5 lvl'ami w przód atakują mnie i mi ją zabierają :)

Woj Mroku - 03-02-2010, 11:27

gorgonista napisał/a:
Powiedz to moim 10kk

Nie cwaniakuj, to bardzo mało.

Mogłeś powiedzieć moim 900kk a nie 10kk, śmieszny jesteś gorgonista.

Co do czach, mnie to ni ziębi, ni grzeje i tak nie atakuje mniejszych lvli.

Tylko teraz w logach w zakładce "pojedynki" nie ma juz niesprawiedliwych ataków i śmierci i ta zakładka nie jest już potrzebna

jasefff - 04-02-2010, 18:24

jakie zwężenie przedziałów? dajcie że można atakować -2 a w gorę ile chcesz... co mi po tym ze bd mógł tylko 2lvl wyżej bić? ludzi do walki jest tyle co nic... wiec trzeba atakować +5 a Wy chcecie to zmienić...i by było dobrze :D btw. nie uwarzcie ze 1h prota to długo???
VascO - 04-02-2010, 19:26

Zamiast czach można dać blokowanie walk np. gracz który zaatakował gracza o 1 poziom niższego nie może walczyć przez 24 h.
jasefff - 04-02-2010, 19:33

VascO napisał/a:
Zamiast czach można dać blokowanie walk np. gracz który zaatakował gracza o 1 poziom niższego nie może walczyć przez 24 h.

nie żartuj. proszę... jak masz przypadkiem miss clicka to co przez zamułe neta nie powalczę sobie przez 24h? I mniejsze lvl zaczęły by to wykorzystywać pyskuje Ci jakiś -1lvl noi co? jesteś bezradny... jak zaatakujesz to 24h bez walk a on ci na ambicje wjeżdża ze się boisz.. itd

VascO - 04-02-2010, 19:39

jasefff napisał/a:

nie żartuj. proszę... jak masz przypadkiem miss clicka to co przez zamułe neta nie powalczę sobie przez 24h? I mniejsze lvl zaczęły by to wykorzystywać pyskuje Ci jakiś -1lvl noi co? jesteś bezradny... jak zaatakujesz to 24h bez walk a on ci na ambicje wjeżdża ze się boisz.. itd

Po 1 istnieję opcja Ignoruj.
Po 2 limit takich ataków na dzień można zwiększyć np. do 2.

jasefff - 04-02-2010, 19:47

VascO napisał/a:
Po 1 istnieję opcja Ignoruj.

ignorujesz pw ale nie czat :D