|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - czachy
Tabaluga - 28-01-2010, 18:04
i dobrze że czaszek już nie ma !!! jest spokój chociaż
heormi - 29-01-2010, 09:55
gorgonista napisał/a: | Mam 62 lvl.... Ciągle dostaje wciry od 66, ponieważ EQ jest dobre dopiero na tym lvl'u (chodzę z rapierem, a oni z trójzębami ;3). Według mnie przedział lvl powinien być od własnego lvl'a w górę. Dlaczego tak nie może być? Wtedy atakowałoby się tylko silniejszych bądź równych, nigdy słabszych... Przejrzałem swoje walki. Od upka WSZYSTKIE moje przegrane walki były z większymi lvl'ami które mnie zaatakowały... Ciągle nabijają mi prota i zabierają kasę, przez co exp leci o wiele wolniej... Błagam, zmieńcie to ;/ |
mam podobny problem tylko mam 34 lvl i wszystke nooby o +2 +3 lvle większe mnie atakują oni mają gemy na 2*** a ja na 2**
oni mnie dedają gemami 2*** a ja ich 2** jaki z tego morał noob zawsze wygra
SsaNseL - 31-01-2010, 12:57
Ej czyli jak Wyższy Lv Pokona Mniejszy To niedostanie czachy ?:D
Gipson - 31-01-2010, 13:47
tak dokładnie ;P nie dostanie.
ale nie wiem czemu narzekacie... z protem lepiej, bo staniesz na polu i atakujesz kogo ci wygodnie. a z dobrymi statami wyzszych tez pokonacie mniej jęczenia na forum a wiecej gry i bedzie dobrze
SsaNseL - 31-01-2010, 14:55
Znaczy Mi to nieprzeszkadza bo mam Wysoki lv i Niewalcze No ale Niektórych To może WkurzyC;d
Sax - 31-01-2010, 19:13
właśnie patrzcie inaczej to tak jakby ktoś wam dawał 5 MF bo macie dodatkowy prot ,złota dużo nie macie na 100%, ranku nie tracice a expa szybko się odzyskuję więc nie "płakać na forum tylko grać"
Fanatyko - 02-02-2010, 20:04
Sax napisał/a: | Się pamięta czasy jak Fanatyko jak opetany atakował po Lagdenburgiem wszystko co mógł to była masakra ;p |
Haha.. Dawno i nieprawda
Dawor - 02-02-2010, 21:13
I po co tak marudzicie macie za darmo prota i jeszcze wam zle. Nie chcesz ginac graj poznym wieczorem zawsze atakowaly i beda atakowac wyzsze lvle nizsze
gorgonista - 03-02-2010, 08:19
Sax napisał/a: | właśnie patrzcie inaczej to tak jakby ktoś wam dawał 5 MF bo macie dodatkowy prot ,złota dużo nie macie na 100%, ranku nie tracice a expa szybko się odzyskuję więc nie "płakać na forum tylko grać" |
Powiedz to moim 10kk ... To, że dla wyższych lvl'i to mało, nie znaczy, że teraz łatwo mi się tego pozbyć. EQ na mój lvl, kosztuje max 1/1.5kk, więc za taką kasę (trzymam cały czas jej poziom) mogę kupić cały set na lvl. Nie podoba mi się więc, że gracze z 5 lvl'ami w przód atakują mnie i mi ją zabierają
Woj Mroku - 03-02-2010, 11:27
gorgonista napisał/a: | Powiedz to moim 10kk |
Nie cwaniakuj, to bardzo mało.
Mogłeś powiedzieć moim 900kk a nie 10kk, śmieszny jesteś gorgonista.
Co do czach, mnie to ni ziębi, ni grzeje i tak nie atakuje mniejszych lvli.
Tylko teraz w logach w zakładce "pojedynki" nie ma juz niesprawiedliwych ataków i śmierci i ta zakładka nie jest już potrzebna
jasefff - 04-02-2010, 18:24
jakie zwężenie przedziałów? dajcie że można atakować -2 a w gorę ile chcesz... co mi po tym ze bd mógł tylko 2lvl wyżej bić? ludzi do walki jest tyle co nic... wiec trzeba atakować +5 a Wy chcecie to zmienić...i by było dobrze btw. nie uwarzcie ze 1h prota to długo???
VascO - 04-02-2010, 19:26
Zamiast czach można dać blokowanie walk np. gracz który zaatakował gracza o 1 poziom niższego nie może walczyć przez 24 h.
jasefff - 04-02-2010, 19:33
VascO napisał/a: | Zamiast czach można dać blokowanie walk np. gracz który zaatakował gracza o 1 poziom niższego nie może walczyć przez 24 h. |
nie żartuj. proszę... jak masz przypadkiem miss clicka to co przez zamułe neta nie powalczę sobie przez 24h? I mniejsze lvl zaczęły by to wykorzystywać pyskuje Ci jakiś -1lvl noi co? jesteś bezradny... jak zaatakujesz to 24h bez walk a on ci na ambicje wjeżdża ze się boisz.. itd
VascO - 04-02-2010, 19:39
jasefff napisał/a: |
nie żartuj. proszę... jak masz przypadkiem miss clicka to co przez zamułe neta nie powalczę sobie przez 24h? I mniejsze lvl zaczęły by to wykorzystywać pyskuje Ci jakiś -1lvl noi co? jesteś bezradny... jak zaatakujesz to 24h bez walk a on ci na ambicje wjeżdża ze się boisz.. itd |
Po 1 istnieję opcja Ignoruj.
Po 2 limit takich ataków na dzień można zwiększyć np. do 2.
jasefff - 04-02-2010, 19:47
VascO napisał/a: | Po 1 istnieję opcja Ignoruj. |
ignorujesz pw ale nie czat
|
|