My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Witam to skandal okradliście mnie na całe 6zł!!!

Bicek - 05-04-2010, 21:27

Guidosss napisał/a:
OMG, ja bym to zostawił kupił doładowanie na fona i SMS wysyłać niż głupie przelewy, wiem że więcej MF dostaniesz za mniej kasy ale to masz czekania z cholery a SMS raz i dwa i masz.

Przelewem taniej oraz wygodniej .

Guidosss - 05-04-2010, 21:31

Tomi i bicek15 ale przy wpisywaniu treści SMS trzeba być ostrożnym jak się pisze, wtedy jest wszystko dobrze :P A na przelewy to nie chce mi się ruszać :P
SaKe - 05-04-2010, 21:33

Twoja sprawa. Przelewem jest takze taniej ;)
Bicek - 05-04-2010, 21:37

Może nie opłaca mu się wysyłać esów , bo będzie mało mf points jak już mówie przelewem jest najlepiej też ładuję mfy przez przelew a przez SMS-y nie mogę ponieważ mieszkam za Granicą i zostaje mi tylko przelew i nigdy nie miałem problemów jak mapy mówił "święta" więc może troszeczkę przyhamowali z serwisem więc czekaj spokojnie ;D
Aldarion - 05-04-2010, 21:40

bicek15 napisał/a:
Przelewem taniej oraz wygodniej .

Taniej i wygodniej tylko wtedy gdy ma się konto - zakładam, że gdyby miał nie pisałby ' A na przelewy to nie chce mi się ruszać :P '.
Spacer na pocztę może i jest zdrowszy ale niekoniecznie wygodniejszy, a płacenie 3zł (?) dla poczty też przy mniejszych stawkach jest mniej korzystne.

endiziom - 05-04-2010, 21:46

Dobra dobra ;/ dam im jedną szansę ... ale licze na dodatkowe 10 mf za utrudnienia :oops: :oops: :-P :-P :-P ;) ;) :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Anonymous - 05-04-2010, 21:49

koniec spamu, zamykam temat, a gracza jak do środy włącznie nie otrzyma pkt. MF to proszę się kontaktować z Adminem (PW) lub użyć opcji zgłaszania błędu w płatnościach. Możesz także napisać w odpowiednim temacie do tego przeznaczonym.