My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Testy

Kactuzz - 27-12-2010, 19:51

Na te pierwsze testy pewnie się nie załapiesz ale jak będą kolejne, "otwarte" to pewnie już tak.
Z resztą nie ma co gdybać, każdy wie jak jest z planowaniem, dzisiaj mówią tak a za tydzień będzie inaczej.

michol11 - 27-12-2010, 21:01

Debilizm debilizmem, ale to właśnie dzieci wysyłają spragnione lvl-a sms'y by tylko podexpić, więc róźnie to można odebrac i wiem, że jest program partnerski ale dużo naprawdę dużo osób po prostu na wysokich lvl-ach zachowuje sie gorzej niż te dzieci 12 letnie, rozumiem skrajność ale gdy piszą "walnołem" "przywruć" to czy to właśnie ukazuje ich rzekomą dojrzałość? Wątpię ;P

Dlatego powinna być ogólnie przyjęta zasada nominacji na hmm "urząd" testera;P

Night Crawler - 27-12-2010, 21:12

Gra jest dla dzieciaków i dzieciaki będą ją testować. Urząd testera byłby totalną wtopą, by grę przetestować trzeba kilkuset graczy - nie wyobrazam sobie jakby admin miał kazdego sprawdzać i nadawać mu rangę..
ADIHC1 - 27-12-2010, 21:15

Tomi postanowił nagrodzić wysokopoziomowych graczy - nie ma w tym żadnego ukrytego dna. Równie dobrze pierwsza partia testerów mogłaby zostać wybrana w sposób losowy.
Archaniol - 27-12-2010, 22:12

michol11 napisał/a:
rozumiem skrajność ale gdy piszą "walnołem" "przywruć" to czy to właśnie ukazuje ich rzekomą dojrzałość? Wątpię ;P

Ale co to ma do tego.
Temat miał dotyczyć Testów a nie rozmowy kto ma ile lat. Teraz szukacie wszyscy dziury w całości . Tomy tak za decydował a nie inaczej nikt na to wpływu nie miał więc żadne żalenie tu nic nie pomorze.
A że jesteś w tym % fabuły czy w innym zależy tylko od tego jak Ty sam grasz . Teraz możliwość testowania dostali Ci a w następnych może ktoś inny dostanie i nikt nie będzie z tego powodu płakał z tych wysokich IvI

Tomi - 27-12-2010, 22:30

Wysokie poziomy idą "na pierwszy" ogień, następnie inne kryteria też będą brane pod uwagę.
Wszystko w swoim czasie.