|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Fabuła
Konradek - 03-02-2012, 18:50
nie róbcie sobie nadziei bo rozczarowanie będzie większe.
vaa - 03-02-2012, 19:00
Teraz czekac cierpliwie na Tomiego.
michol11 - 03-02-2012, 19:29
Mi bardziej chodziło o to, żeby na każdym lvl-u było ogrom dostępnego eq. Co żeby, po przegranej walce można było kombinować z eq, a tak na 13 lvl kask itp i nic więcej. Boże przecież to takie przewidywalne, a jakby było 3-4 rodzaje hełmow i wszystkiego w przedziale 2-4lvli to od razu byłoby ciekawiej.
Dark s2 - 03-02-2012, 19:31
Cytat: | Trochę Cię chyba poniosło tzn w sumie może i demona tak ale dojść tam to raczej będzie nie do osiągnięcia;p |
drużynowo tam dojść to pestka
Tomi - 03-02-2012, 20:46
MF2 jest projektem ukończonym. Zdecydowana większość graczy nie przeszła nawet raz tej fabuły, która jest dostępna. Dla nowych graczy taki przykładowo nowy boss na 300 lv na pewno nie jest czynnikiem, który zachęci ich do rozpoczęcia gry. Jeśli gra im się podoba to mają co robić na dłuuugie miesiące (nie trzeba do tego żadnych upków), jeśli gra im się nie podoba to żadne siły ich tu nie utrzymają.
xYOx - 03-02-2012, 20:48
Ale kto mówi o bosach na 300lv na 200+ wystarczy i a nowe eq bo pomogło w przechodzeniu gry dla graczy 260+
michol11 - 03-02-2012, 20:54
Tomi, a mógłbyś odpowiedzieć co z tym wypełnieniem mfo2, mnóstwem nowego eq, żeby gra nawet na 5-10 lvl sprawiała frajdę, a właśnie dzięki rotacji eq, takowa będzie. Swoją drogą jakby tyle tego eq bylo to pewnie część z tego eq, byłaby typowo pod bossy, przez co nawet Ci co grają na fabułę może zaczęliby walczyć
wisla12h - 03-02-2012, 21:10
Tomi napisał/a: | Dla nowych graczy taki przykładowo nowy boss na 300 lv na pewno nie jest czynnikiem, który zachęci ich do rozpoczęcia gry. |
Ale boss na 10 lvl jak najbardziej...
Widzę że trzeba zatrudnić ludzi z Anonymous do "pracy nad v3" aby coś wskórać w sprawie v2...tragedia
xYOx - 03-02-2012, 21:11
michol11 napisał/a: | Tomi, a mógłbyś odpowiedzieć co z tym wypełnieniem mfo2, mnóstwem nowego eq, żeby gra nawet na 5-10 lvl sprawiała frajdę, a właśnie dzięki rotacji eq, takowa będzie. Swoją drogą jakby tyle tego eq bylo to pewnie część z tego eq, byłaby typowo pod bossy, przez co nawet Ci co grają na fabułę może zaczęliby walczyć |
o czym ty piszesz? nikt nie doda Ci eq na 5-10lvl bo jest go już tam i tak za duzo... chodzi o eq +220 lvl zresztą tomi i tak już nic nie zmieni
Love - 04-02-2012, 00:11
eh. Co tu dużo pisać i tak nic takiego do 2-jki [poważnego] nie zostanie wniesione. Zobaczcie tylko; MFO2= Nowi gracze w ciągu doby-450 [max] MFO3= Nowi gracze w ciągu doby- widzialem nawet [1000] max. Nawet ja sie trochę przestawiłem na 3-jke, ale nadal mnie ciągnie żeby przejść fabule 2-jki.:D
wisla12h - 04-02-2012, 10:24
Love napisał/a: | Zobaczcie tylko; MFO2= Nowi gracze w ciągu doby-450 [max] MFO3= Nowi gracze w ciągu doby- widzialem nawet [1000] max. |
Bo v3 ma reklamę...v2 kompletne zero. I to jest argument za v2 że mimo braku reklamy jacyś nowi jeszcze tu zaglądają.
Antybristler - 04-02-2012, 10:37
Cytat: | I to jest argument za v2 że mimo braku reklamy jacyś nowi jeszcze tu zaglądają.I to jest argument za v2 że mimo braku reklamy jacyś nowi jeszcze tu zaglądają. |
Zaglądają raczej dlatego, bo jest przycisk do zmiany wersji mfo. Czysta ciekawość.
roy94 - 04-02-2012, 11:27
Tomi jak napisałeś, ze ,, Zdecydowana większość graczy nie przeszła nawet raz tej fabuły" to się uśmiałem ..
Rekord przejscia gry to 180 lv xYOx dobrze mówie ?
A skąd taki np ,Ja" mam się znać tak dobrze na statach jak mój przyjaciel ?
Po za tym co z tego jak Bossów Ciemnośći bez EQ +220 jest cholernie ciężko
Wiem to bo mój przyjaciel nie mógł pokonać na +247 Woja Ciemności bez zbroi LEge .. (Nie był to pierwszy raz). Graczy jest coraz mniej ponieważ są wprowadzane jakieś głupoty .. Nowi Gm'owie .. co np taki BaGGy (spoko gość), ale wchodzi co dziennie i rozdaje bany za nic ;p
Reklama- w 100 % się zgadzam. To marne MFO v3 ma wszystko co chce a Ci co wolą v2 a nie jakieś tam ,,Margonem" też niech maja prawo głosu. Gram w v2 kilka lat .. z tego co wiem usuneliśćie jako ADMINISTRACJA bardzo dużo rzeczy pozwole sobie wymienić kilka.
- Co rok był darmowy reset
- Wyglądy postaci już chyba 3
Więcej nie bd wymieniał .. Nie ma sensu i tak z tym nic nie zrobicie. Szczerze to ludzie się starają żeby gra jeszcze się rozwijała (żeby komuś sie lepiej grało) a ADMINISTRACJA to olewa.
Były dobre czasy v2 .. (500 osób online pod samym Langeburg)...
Może tak by dodać nowe miasta ? nie wliczając w to fabuły ..
Lepsze eq bo co to za zabawa jak nikt nie ma kilku rzeczy ...
A taka jeszcze jakby reklama.
v3 nie logujesz się jakiś czas to zaraz dostajesz na e-mail list że v3 tęskni za Tobą. A v2 to co ? Wiecie ile przez to ludzi mogło wrócić ?
Więcej nie bd pisał bo i tak z tym nic nie zrobicie.
PowodzonkA
vaa - 04-02-2012, 11:46
roy94, kiedys wgl byl darmowy reset, ile chciales razy. bylo zajebiaszczo ^^
Rencar - 04-02-2012, 11:59
Tomi, a moze po prostu wypelnic swiat mf, ktory juz jest nam znany? Tak jak bylo to np. z sowami. Juz dawno byla Shiva, a sow jeszcze nie bylo. Mysle, ze mozna by bylo zrobic nowe lokacje tak jak lokacja z dzikusem i ferdynandem. Nie trzeba by bylo rozbudowywac mapy swiata gry, tylko dodac pare lokacji, questow i bossow. Takie lokacje mozna by umiescic pod eliar, nordia, kurthus, urkaden czy pod byle jakim miastem. Rozumiem, ze teraz zajmujecie sie jedynie v3, ale moze po prostu wziac jeszcze pare rak do roboty, ktore moglyby dodawac (oczywiscie za Waszym potwierdzeniem) nowe lokacje itp. Mysle, ze jest pare osob, ktore by sie chetnie tego podjely, choc ja takich nie znam.
|
|