My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Strona nie działa.

DrygI - 20-02-2012, 18:59

i znow mi nie dziala.............probowalem zrobic to z tym cmd co napisales i nic nie dalo.
juz mnie to zaczyna denerwowac -,-
wina chyba nie lezy po mojej stronie skoro raz dziala, a potem znowu nie i w dodatku jeszcze nie tylko u mnie pojawiaja sie takie problemy.

Przez pamiec podreczna niby wejdzie, "Zdjęcie przedstawia stan strony z 20 Lut 2012 13:44:54 GMT." -,- ale gowno..

potrafi ktos mi pomoc? administratorzy nie odpisuja bo nie wiedza co?

Tomi - 21-02-2012, 22:40

najlepiej dowiedzieć się u swojego dostawcy internetowego skąd może się brać taki problem jeśli jesteś pewien, że nie jest to związane stricte z komputerem czy np. ruterem (jeśli takowy posiadasz). Serwer gry funkcjonuje normalnie także ciężko coś więcej tu wymyślić.
DrygI - 21-02-2012, 23:14

posiadam ruter, gdzie tu moze byc problem jeszcze ..?
bo nie z komputerem, na lapku rowniez nie trybi..

ADIHC1 - 21-02-2012, 23:51

A pytałem o router i czy ktoś czasem nie zrobił Ci psikusa ;>

Sprawdź, może rodzice blokują Ci grę w określonych godzinach.

Skontaktuj też się ze swoim operatorem i zasygnalizuj problem http://obsluga-klienta.upc.pl/app/contact/

DrygI - 22-02-2012, 00:17

nikt mi nic nie blokuje ;p. dzialalo i przestalo, potem znow zaczelo i przestalo, denerwuje mnie to :/
btw.nie dziala tez ten obrazek, ktorego wrzuciles wczesniej

ADIHC1 - 22-02-2012, 01:09

Jeśli sprawdziłeś konfigurację routera i rzeczywiście nic nie jest blokowane, to pozostaje Ci tylko kontakt z operatorem.
DrygI - 22-02-2012, 11:00

tylko nie mam pojecia co moze miec do tego operator, skoro nie jestem jedyna osoba, ktorej tak sie stalo, a wczesniej dzialalo bez zarzutow........
Mentalek - 23-02-2012, 11:35

Nazwa "/flushdns" nie jest rozpoznawana jako polecenie wewnętrzne lub zewnętrzne , program wykonywalny lub plik wsadowy. ;//

[ Dodano: 23-02-2012, 11:38 ]
A i jeszcze jedno dodam , że tylko strona www.my-fantasy.net mi nie działa , bo jak raz na jakiś rzadki czas zadziała i się zaloguję to wszystko działa , ale jak biorę Wyloguj... to juz Ładowanie... I błąd Strona internetowa jest niedostępna. ;//

[ Dodano: 23-02-2012, 11:43 ]
Odkryłem , że to na 100 % wina operatora , ponieważ na mojej komórce Sony Ericsson Xperia X8 łącząc się pod moją sieć przez WiFi mfo nie wchodzi , a jak włącze mfo przez zwykły internet (ten z telefonu to wchodzi.) DrygI, mamy ten sam problem i nie zostaje nam nic innego jak zadzwonić do operatora.

[ Dodano: 23-02-2012, 18:18 ]
No i 4 litery. ;/ Poszedłem do nich , powiedziałem o moim problemie , że strona internetowa mi nie wchodzi , że to nie wina komputera , bo na 2-im też nie działa. I mi powiedzieli że admin blokuje mi dostęp :roll: :570: :lol:

Tomi - 27-02-2012, 18:33

Albo ruter albo operator - innej opcji nie ma. Nie blokujemy nikomu dostępu do strony a nawet jeśli jest zablokowany adres IP (za jakieś przewinienie) to i tak można wejść na stronę gry.
Made - 27-02-2012, 19:46

proponował bym uaktualnić wersję przeglądarki, bo sam operator internetowy nie jest winny. gdyby tak było wyraźnie pisało by, że strona jest zablokowana :) działaj bo nie pograsz :roll: