|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - propozycja do rozważenia
Grajcz - 23-12-2013, 18:29
Dobra, fajnie.
Żadna z propozycji i tak nie przejdzie także szkoda pisania.
rulesdan - 23-12-2013, 19:44
Potrzebna pomoc ,można napisać na pw zapytać;) myślę ,że znajdzie się nie jedna osoba która pomoże, ja na salamandrii od ręki mogę pomóc.
Tomi - 23-12-2013, 20:26
Zawsze można nieco osłabić potwory w kraterze, jeśli tylko i wyłącznie tam jest problem.
Co do usługi - uzależniam od nakładu pracy. Jeśli da się to zrobić małą modyfikacją to może wejdzie.
KisS - 23-12-2013, 22:27
@ to jest bez sensu nie dotykajcie krateru
Dało rade przejść kilka osób ? nawet Dark 7 razy ? dało rade ? to po co ruszac
kostro - 23-12-2013, 23:49
KisS nie karzdy jest tak uzdolniony
Anonymous - 23-12-2013, 23:50
kostro napisał/a: | KisS nie karzdy jest tak uzdolniony |
Mam nadzieję, że to żart.
KisS - 24-12-2013, 01:01
@ kiwi
Nie, to nie żart, To poziom 90 % graczy.
Grajcz - 24-12-2013, 09:59
KisS napisał/a: |
Dało rade przejść kilka osób ? nawet Dark 7 razy ? dało rade ? to po co ruszac |
Serio, 400 lvl dajesz za przykład?
Osłabienie krateru przyśpieszy expienie które na wysokich poziomach i tak trwa latami, więcej osób przejdzie fabułę kilka razy - więcej ekwipunku dla h lvl którego wiecznie brakuje.
W obecnej sytuacji nie zaszkodzi nikomu oprócz tych co się boją o swoje rekordy, nie opowiadajcie bajek że lubicie wysoki poziom trudności bo i tak wszyscy szukają przeprowadzenia.
Najprościej zróbcie ankietę - kto za osłabieniem krateru, kto za wprowadzeniem usługi, kto przeciw i się dowiemy na prawdę czego gracze chcą bo tutaj wypowiada się 10 osób.
paladyn32 - 24-12-2013, 11:18
to ja mam taki pomysł oceńcie.
mojej zmianie podlegało by tylko 20 % silniejsze bosy i moby, a wiec
bosy niech zostaną 20 % silniejsze
ale z każdym przejściem fabuły niech tylko potwory wzrastają o 10% a nie 20%. Moim zdaniem trochę by zmieniło tylko nie wiem czy by wystarczyło mi się wydaje że tak ale wy to oceńcie.
chadrian - 24-12-2013, 12:08
paladyn32 napisał/a: | to ja mam taki pomysł oceńcie.
ale z każdym przejściem fabuły niech tylko potwory wzrastają o 10% a nie 20%. Moim zdaniem trochę by zmieniło tylko nie wiem czy by wystarczyło mi się wydaje że tak ale wy to oceńcie. |
to też mogłoby trochę zmienić
paladyn32 - 24-12-2013, 12:50
chadrian napisał/a: | paladyn32 napisał/a: | to ja mam taki pomysł oceńcie.
ale z każdym przejściem fabuły niech tylko potwory wzrastają o 10% a nie 20%. Moim zdaniem trochę by zmieniło tylko nie wiem czy by wystarczyło mi się wydaje że tak ale wy to oceńcie. |
to też mogłoby trochę zmienić |
mam taka nadzieje fajne by to było jeśli by nie było za trudne w realizacji
UpUp
|
|