|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - event z okazji połączenia
Anonymous - 28-01-2014, 19:28
Ale kto wam broni zrobić reset statystyk, nikt wam nie karze więc nie płaczcie że nie ma darmowego i że nie możecie zrobić, cieszcie się z tego co dostaliście, połowa to nawet tego nie powinna dostać
HeienekeN - 28-01-2014, 20:23
Event dla graczy , ktorzy ze tak powiem wejda raz na dzien .... Ahh kochana administracja ^^ Jak zwykle **** dała....
Nastepnym razem robcie cos dla wszystkich albo nie robcie wcale ..
Anonymous - 28-01-2014, 21:11
HeienekeN napisał/a: | Nastepnym razem robcie cos dla wszystkich albo nie robcie wcale .. |
No niestety, podwójny drop jest dla wszystkich, nawet jakbyś nie chciał to dostaniesz Natomiast dla mnie reset statystyk by się nie przydał.
MiT - 29-01-2014, 09:33
Prain napisał/a: | HeienekeN napisał/a: | Nastepnym razem robcie cos dla wszystkich albo nie robcie wcale .. |
No niestety, podwójny drop jest dla wszystkich, nawet jakbyś nie chciał to dostaniesz Natomiast dla mnie reset statystyk by się nie przydał. |
A dla mnie i większości graczy którzy chcą z bossów przerzucić się na turnieje, by się przydał.
Alanov - 29-01-2014, 16:38
HeineKeN przestań już płakać, bo nie dostałeś swojego reseta. Jak masz z tym taki wielki problem to wyżalaj się administracji na pw...
Cytat: | Zawalcz kiedys tym gownianym kontem w turnieju , porozmawiamy na temat tego , jakim jestes graczem . |
n/c
HeienekeN - 29-01-2014, 16:43
Zawalcz kiedys tym gownianym kontem w turnieju , porozmawiamy na temat tego , jakim jestes graczem .
ManiakMFo - 29-01-2014, 23:22
Turniejowe postacie chciały dostać 2 turnieje na miecha? dostały
High lv chciały podwojonego dropa ? Dostały...
Dyskusja w tym temacie chyba już jest zbędna.
v_v - 30-01-2014, 11:59
nie powiem ale ten 2xexp i 2x drop przydal mi sie 10-15kk z 730 ruchow na kraterze a drugim charem 300-400 kaktow na 450 ruchow
Grajcz - 30-01-2014, 15:50
Panowie żałosna ta roszczeniowa postawa, jak dla mnie nie powinni nic dawać i byłby spokój.
Krótka piłka - reset możesz sobie kupić za mfy, podwójnego dropu nie.
Logiczne że przy "eventach" wprowadzi się to drugie, tym bardziej że z podwójnego dropu korzysta każdy a reset wielu osobom jest zbędny.
|
|