|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Forum - Sala zebrań opozycji aka księga skarg i zażaleń
[Ex-GM] Shell - 09-05-2007, 06:26 Temat postu: Re: odpiszcie pliska
maniak napisał/a: | mam problem mojemu bratu ukradli konto i chciałby je odzyskac spowrotem nick Yu-Gi-Oh i ten gosciu co ukradł to zmienił email i nagrzebał na tej postac da sie to odkręcic a wiec co mógłby zrobic zeby tą postac odzyskac szybko odpiszcie:) bardzo wazne
[ Dodano: 08-05-2007, 23:06 ]
prosze o szybką odpowiedz i kontakt:) z góry dzx |
blablabla. NIE. Żadnego GM kradzieże kont nie obchodzą bo:
1. 99,9% tych kradzieży leży z winy usera
2. Nie obchodzi nas wasza naiwnośc
I jak jeszcze raz zobacz post który mija się z celem tego tematu to taki delikwent dostaje ostrzeżenie wartości 2!!!
Frenetico - 09-05-2007, 08:26
witam! GM Val Gaav obdarzył mnie w swej nieskończonej łaskawości karą pieniężną w wysokości 400k za anulowanie aukcji z którą wszystko było w porządku (przynajmniej ja nie dałem rady dopatrzeć się żadnych uchybień). nie dostałem żadnej odpowiedzi na moje zażalenie, więc proszę o odpowiedź na forum. to już drugi taki przypadek, że moja aukcja zostaje anulowana, łącznie jestem już 900 000zk do tyłu, a to całkiem duży pieniądz dla ubogiego poszukiwacza przygód.
poniżej zamieszczam ostatnią notkę GMa
5.2007, 14:11:36 [GM] Val Gaav Kara Zmiana ilości złota o -400000 G Przewinienie: Anulowanie aukcji na targu
Załącznik: [pokaż]
Komentarz: brak
Dr.Kafar - 09-05-2007, 09:50
No więc, to nie jest od tego temat - jeszcze jeden post nie na temat = ostr.
Ten temat dotyczy wyłącznie FORUM.
Boogie - 09-05-2007, 10:00
A ja mam ten sam problem z tym samym GM Val Gaav. Przyszedł cofnął normalną aukcję i poszedł i się nie odzywa wziął mi -672000 gold za pierścień witalności a pierścień też znikł;/ Iżeby zacząć grać musiałem wszystko sprzedać bo byłem na minusie i w ogóle mi to postać zniszczyło. próbowałem sie w każdy sposób z nim skontaktować ale 0 reakcji;/ Bez obrazy ale dla niego ale jak widać jego decyzje są bardziej spontaniczne niż przemyślane;/
maniak - 09-05-2007, 12:31 Temat postu: .. ale wiesz ok juz nie bende pisał a skąd ja mogłem wiedziec ze on kłamie pytałem sie GM a oni nic wiec sie zgodziłem...:(
Val Gaav - 09-05-2007, 13:06
Piotr napisał/a: | I mam takie pytanko jeżeli GM anuluje aukcje to przedmiot który wystawilo się na targu przepada czy powraca |
przedmiot ma wracać do poprzednika
jeżeli to prosze zgłaszać na adminow bo jest to ewidentny błąd
z drugiej strony to że sam niezgłosiłesz że ktoś dał za duzo złota za twoj przedmiot stawia cie na rowni z tamtym graczem , 7kk za gem hp to duża przesada i tłumaczenia że to nie twoja wina że on za tyle zalicytował nie zwalnie Cie z odpowiedzialności za twoje aukcje
Boogie napisał/a: | Przyszedł cofnął normalną aukcję i poszedł i się nie odzywa wziął mi -672000 gold za pierścień witalności |
sam sprawdzałem ile jest wart ten pierścien
i w devos płaca za niego max po 400k
a w eliar zdarza sie od 150k do 250k
Frenetico, pierwsza aukcja ciezka tarcza , dostałesz za nia ponad 4 razy tyle ile jest warta a jest to przedmiot dostępny w sklepie a przy 200-300 zgłoszeniach dziennie nie mam czasu sprawdzac z osobna czy dany gracz doszedl do tego miasta czy nie , bo ostyatnio zdarzyła mi sie sytuacja że gracz na 96 lv kupił gem leczenie 1 z 4* za 1kk i usilnie mi wmawiał ze dał dlatego tyle bo jest mu potrzebny i nie ma czasu ciagle pilnowac aukcji
a co do zielonych rękawic to nie sa warte 500k
(1026131) Zielone rękawice Sztuk: 1 [ Obserwuj aukcję ]
Poziom 30
Obrona +16
Celność +8
Obrona mag +57
Wiatr +10
Wartość: 56172 G | Posiadasz: 0
Sprzedaje: Liqvidator
Najwyższa oferta:
221000 G
przez azer3
Koniec: dziś o 16:46
(1026542) Zielone rękawice Sztuk: 1 [ Obserwuj aukcję ]
Poziom 30
Obrona +16
Celność +8
Obrona mag +57
Wiatr +10
Wartość: 56172 G | Posiadasz: 0
Sprzedaje: Ochej
Najwyższa oferta:
73500 G
przez Metalman
Koniec: dziś o 17:49
Dr.Kafar - 09-05-2007, 14:00
Tak jak obiecałem, ostrzeżenia zostały dane - następne posty nie na temat, ostry wartości = 2
Frenetico - 10-05-2007, 13:57
dziękuję za wyjaśnienie Val Gaav,chociaż muszę przyznać, że tą zasadę uważam za idiotyczną - przecież każdy licytujący zna wartość przedmiotu, i o ile nie jest idiotą to wie ile może za niego zapłacić.
przepraszam za oftopa, a teraz coś w temacie FORUM. z żalem stwierdzam, że panuje w tematach straszny bałagan, posty zaczynające temat są dosyć niejasne (mimo, że napisane czasami w fajnym stylu), więc trudno się połapać o czym wolno, a o czym nie należy pisać. a niektóre tematy to już zupełna porażka: "sala zebrań opozycji..." i weź człowieku zgaduj...
Dr.Kafar - 10-05-2007, 14:57
Ja mogę tak w nieskończoność - kolejny OffTop = ostr poziom 3
Dracon - 29-05-2007, 07:13
http://img183.imageshack....beznazwyrf9.png
http://img530.imageshack.us/img530/7470/banwi5.jpg
[Gm]Mapy
gadałem z [gm] mapy o tym banie za multi ale niechciał mi dac szansy z tym ze bym pokasował multi powiedział zebym sobie przypomniał i skasował ale nie moge dlatego ze na kazdej jest ban prosze was zeby cos z ta sprawa zrobił z gory dziekuje dobrze mi szlo dopuki nie te multi sie na robiły jedno to jest kumpla i 1 z siecowki czyli 3 konta tylko niki ich to Rothell mojego kumpla co umnie grał i z siecowki to tylko Durth a kron to multi i nie wiem jakie konto jest głowne prosze o rozpatrzenie mojej wiadomosci.
Dr.Kafar - 29-05-2007, 09:11
Jako, że jesteś świerzak dostajesz ostr = 1
Pisz w odpowiednim temacie, choćby w tym:
https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?t=8098&view=newest
Kolejne OT = ostr poziomu 3
Calam - 03-07-2007, 13:48
Dzis dostalem bana za multikonto - przeciez to bezsensu, Postac glowna - nie wiem ktora to i na jakiej zasadzie GM Zahir to stwierdzil poszla do paki... , a moja ulubiona postac o nicku : Xmer zostala zbanowana ;(
Da sie cofnac tego bana? Obiecuje ,ze juz nigdy nie bede mial multi, postac ktora poszla do paki zostala przezemnie usunieta...
Proszeee odbanujcie mi Xmer'a ;((((
Anonymous - 03-07-2007, 14:37
Calam napisał/a: | Dzis dostalem bana za multikonto - przeciez to bezsensu, Postac glowna - nie wiem ktora to i na jakiej zasadzie GM Zahir to stwierdzil poszla do paki... , a moja ulubiona postac o nicku : Xmer zostala zbanowana ;(
Da sie cofnac tego bana? Obiecuje ,ze juz nigdy nie bede mial multi, postac ktora poszla do paki zostala przezemnie usunieta...
Proszeee odbanujcie mi Xmer'a ;(((( |
Dobrze ze chociaz potrafisz sie przyznac do tego.
Moze masz jakis nikly % na to by dostac szanse.
Jednak w tym dziale zglasza sie wszystko to co
tyczy sie wylacznie forum. Powinienes pisac o tym
w grze badz ewentualnie poprzez PW na forum.
Calam - 03-07-2007, 14:49
napisalem mu na PW - mam nadzieje, ze dostane unbana (
Zahir - 03-07-2007, 16:01
Calam napisał/a: | Dzis dostalem bana za multikonto - przeciez to bezsensu, Postac glowna - nie wiem ktora to i na jakiej zasadzie GM Zahir to stwierdzil poszla do paki... , a moja ulubiona postac o nicku : Xmer zostala zbanowana ;(
Proszeee odbanujcie mi Xmer'a ;(((( |
Miales 3 konta. Jesli nie wiesz ktora postac jest glowna postacia, to moze powinienem bardziej poszukac, bo moze jeszcze jakies dodatkowe konta posiadasz.
Regula jest taka: Jesli masz wiecej niz jedno konto, to glownym kontem staje sie konto z najwyzszym poziomem, pozostale konta traktowane sa jako konta dodatkowe.
|
|