|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Zmiany na s1 s3 s4
KisS - 02-12-2013, 00:02
@ skończcie tą kłótnie
Rencar napisał/a: | Na polu stałem właśnie ze 3 lata temu, |
Czasy się zmieniły więc nie udzielaj się jak nie masz o czymś pojęcia
Pan i wladca napisał/a: | Jesteś strasznie uparty i ślepo zapatrzony w swoje bezsensowne idee. |
Ciebie to też się tyczy ^.^
Antybristler napisał/a: | Nie kłóćcie się o mnie. Naprawdę nie trzeba, starczę dla każdego |
Dla mnie też ?
[ Dodano: 02-12-2013, 00:04 ]
@ Tomi
Zaskoczyłeś mnie, że wkoncu dodałeś grupe na 300+
Wielki + Dla cb
Rencar Old - 02-12-2013, 07:27
KisS napisał/a: |
Czasy się zmieniły więc nie udzielaj się jak nie masz o czymś pojęcia
|
Owszem, w związku z tym zostały wprowadzone ostatnie aktualizacje. Elki za 1/4 ceny i regenki za 1/6 ceny (powołując się na limit do Nordii, bo przecież w dalszych miastach dochodziło do jeszcze większych cen owych przedmiotów) + fakt, że można je nabyć je sklepie. Do tego blokada lv, nie wysilając się zanadto, to bardzo duże ułatwienia, nie zaprzeczysz. Irytuje mnie po prostu, że jeżeli komuś dasz palec, to będzie chciał całą rękę. Pan i wladca osiągnął swoje założenia, propozycje przeszły, zostały wprowadzone i zamiast się cieszyć (bo ta wersja gry miała być już w ogóle nie aktualizowana) i dziękować Tomiemu, że poświęca jeszcze czas na takie zachcianki (a wcale nie musi), to wiecznie coś nie pasuje. Ciutkę wstydu.
Pan i wladca - 02-12-2013, 13:49
Mnie pasuje jak jest. Mówię w imieniu osób, co nie wygrywają turniejów i nie mają mf na wykupienie golda i chcą walczyć w polu. Po prostu coś sobie ubzdurałeś na mój temat, sam już chyba nie wiesz co i próbujesz negować wszystkie moje pomysły. Widzę, że strasznie cię boli to, że osoby, które stoją hybrydami w polu nagle podskoczyły w rankingu, a antyki stoją w miejscu, bo nie mają z kim walczyć.
Myślę, że w tym temacie powinny się wypowiadać osoby, które grają w mfo2, mają więcej niż 1 walkę na rok i jakieś pojęcie o aktualnej sytuacji na podanych w tamacie światach.
Rencar Old - 02-12-2013, 21:06
jaja
Wszystko traktujesz jako atak na Ciebie i odszczekujesz... zachowujesz się jak niewyżyty nastolatek. Wrzuć trochę na luz.
Jason Statham - 03-12-2013, 12:59
Hm..
Byłoby mile widziane, gdyby pod koniec roku połączyli światy.
Poza tym w imieniu wszystkich proszę Admina/Gm o bonus za 11 tys. like.
Pisałem już wcześniej o tym.
Pozdrawiam!
chadrian - 03-12-2013, 16:07
a ja dam nową propozycję odnośnie turnieju. Dotyczy ona nagród. Czy można wprowadzić, że jeżeli w grupie jest mniej niż 8 osób to nagrody są zmniejszone o połowę? Ponieważ teraz dojście do turnieju gdzie wygrana daje 34 mf to jest nie opłacalne, ponieważ trzeba robić reset stat
Pan i wladca - 03-12-2013, 18:33
Chcecie więcej osób? Nie wiem zróbcie aplikację mfo2 na fejsbuka. Ja tam z tego nie korzystam prawie, ale myślę, że warto to rozważyć.
[ Dodano: 03-12-2013, 18:33 ]
A może lepiej nie
Pirrat - 06-12-2013, 16:51
Pan i wladca napisał/a: | Chcecie więcej osób? Nie wiem zróbcie aplikację mfo2 na fejsbuka. Ja tam z tego nie korzystam prawie, ale myślę, że warto to rozważyć. |
To nie kwestia gdzie, tylko jaki masz telefon. Większość mfo2 obsługuje bez problemu.
TrzyStu - 06-12-2013, 17:40
Pan i wladca napisał/a: | Chcecie więcej osób? Nie wiem zróbcie aplikację mfo2 na fejsbuka. Ja tam z tego nie korzystam prawie, ale myślę, że warto to rozważyć.
[ Dodano: 03-12-2013, 18:33 ]
A może lepiej nie |
haha też nie korzystam z tego portalu ale było by śmechowo
|
|