My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Świta 5 - poziom, propozycje, pytania

Braviet - 28-09-2013, 16:05

Qwiker napisał/a:
Jak ktoś nie chce wydawać mf na ruchy/golda to chyba trzeba obliczyć lvl końcowy tej rundy i kupować eq na ten właśnie lvl. Inaczej się nie wyrobimy

100 lvl to max, więc prawdopodobnie on będzie docelowym.

Chaos - 28-09-2013, 18:31

Braviet napisał/a:
Qwiker napisał/a:
Jak ktoś nie chce wydawać mf na ruchy/golda to chyba trzeba obliczyć lvl końcowy tej rundy i kupować eq na ten właśnie lvl. Inaczej się nie wyrobimy

100 lvl to max, więc prawdopodobnie on będzie docelowym.

maksymalny lv to 120, sam tomi tak pisał

Tomi napisał/a:
eq w folhord jest do lv 120 więc właściwie mógłby być już teraz ten 76.
Zdecydujcie się na jedną wersję - macie godzinę;)

CrazyBoy - 29-09-2013, 10:27

ale bez przesady by na 98 lv kupić eq na samego maga trzeba 15kk z czego my to mamy brac jak za te 792 ruchy uzbierasz max 6-8kk 3 dni zbierania na eq na maga nie licząc ile jeszcze na eq na woja.
Co wy ten świat pvp zrobiliście tylko dla graczy z kasą na tele. Przecież normalnie grac sie nie da bez doładowania mf. i takie światy wygrywają debile co ładują w to kase a nie Ci co powinni.
Wiem najważniejszy jest zysk ^^

Antybristler - 29-09-2013, 11:13

Dzięki tym "debilom" możesz grać w mfo. Bo to za ich pieniądze są opłacane serwery.

Porozrzucane na świecie bossy to nie jest zły pomysł, ale wolałbym w końcu Devos w mfo3, a nie ciągłe spełnianie zachcianek płaczków z mfo2.

Pan i wladca - 29-09-2013, 17:14

Jeśli chodzi o AP to jest raczej w porządku. Exp tak samo. Natomiast gold to jakaś paranoja rzeczywiście. Wygrywam niemal wszystkie walki a i tak nie mam pełnego EQ. Kasa idzie na normalne mikstury i eliksiry. Jednak powinno być trichę więcej Golda za potworki. 3kk za turniej to też trochę mało patrząc na aktualne ceny w sklepie ;)
Tomi - 29-09-2013, 17:38

Pan i wladca napisał/a:
Jeśli chodzi o AP to jest raczej w porządku. Exp tak samo. Natomiast gold to jakaś paranoja rzeczywiście. Wygrywam niemal wszystkie walki a i tak nie mam pełnego EQ. Kasa idzie na normalne mikstury i eliksiry. Jednak powinno być trichę więcej Golda za potworki. 3kk za turniej to też trochę mało patrząc na aktualne ceny w sklepie ;)

Exp jest właśnie za wysoki, level skoczył 3x w czasie turnieju - jest lepiej gdy skacze 1x. Szybsze skoki - potrzeba więcej golda/mniej się nadropi pomiędzy poziomami.

obniżę exp z 5x na 3x bo w końcu do 120 się nie wyrobimy.

Pan i wladca - 29-09-2013, 18:38

No w sumie racja. Może większy gold nie będzie wtedy aż tak potrzebny.
Lilium - 29-09-2013, 19:36

Ja bym zostawił exp jaki jest i dał większy gold po prostu.
Klen - 29-09-2013, 20:50

Forum.mfo2.pl/viewtopic.php?t=37486 wypowiadać się na temat golda na tym świecie!!! :)
KisS - 29-09-2013, 22:19

Dlaczego biegam sobie po mapie padam i wraca mnie do miasta nie mam hajsu na poty wychodze na exp zarabiam i wrocic nie moge i bija mnie ludzie

to jest bez sensu ze gdy jestem onnline samo mnie do miasta cofa ...

CrazyBoy - 01-10-2013, 20:13

Ja mam takie pytanie dlaczego nie w każdej walce w turnieju zyskuje się pvp ?
kasta - 01-10-2013, 20:40

w turnieju jest tak jak na polu na swiecie moderowanym . Musisz miec ponad polowe zeby walczyc o pvp.
CrazyBoy - 02-10-2013, 00:01

kasta napisał/a:
w turnieju jest tak jak na polu na świecie moderowanym . Musisz mieć ponad polowe żeby walczyć o pvp.

i to moim zdaniem jest porąbane
bo jak ktoś zrobi tanka to nie ma szans by go zjechać w 50 turach koleś jest na 1 miejscu bo jedzie ns i niedorozwoje ja mam 1,1k on ma 2,5 i nic nie zyskuje chociaż pokonuje najlepszego gracza jak na dzień dzisiejszy w pvp. To sensu nie ma wygrany powinien mieć z tego jakiś zysk jako nagrodę że udało mu się pokonać kolesia z topki w świecie pvp przecież to jest świat pvp a nie graj dla jaj

Szrequ - 02-10-2013, 15:56

no jest już 103 jeba* te pier**** dzieci co wysyłają po 10 msm na golda i sie robią antyki i walisz im po 3-4k co wyjdziesz to padniesz od noname jakiegoś
Provus - 02-10-2013, 17:47

Szrequ napisał/a:
no jest już 103 jeba* te pier**** dzieci co wysyłają po 10 msm na golda i sie robią antyki i walisz im po 3-4k co wyjdziesz to padniesz od noname jakiegoś

Nie chce nic pisać, ale "stety" ty jesteś no name :-)