My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Konto Premium - przydatna rzecz.

[Ex-GM] Shell - 11-03-2007, 08:44

Ten pomysł wzorowany jest na naszych konkurentach. A my na nich nie wzorujemy.
MF z góry miała być grą bezpłatną, bez zobowiązań. To że są reklamy, oznacza że skoro SĄ reklamy to znaczy że jest zainteresowaniem grą. A reklamy wcale nie przeszkadzają. Ludziki? To tylko dodatek. Też mi coś wielkiego. 10% zniżki? To wbrew pozorą dużo.

NIE NIE NIE

byłby wtedy podział na lepszych i gorszych (biedniejszych i bogatszych)

Romero Vinci - 11-03-2007, 10:48

A ja jestem na tak;P bo więcej miejsc w depo by sie przydało !! również jakieś zniżki na itemy i inne bonusy, proponował bym 35MF za premium przez 2 tygodnie;P :wink:
Pitazboras - 11-03-2007, 11:06

shell napisał/a:

Ależ podział na lepszych i gorszych już jest. Jak masz mnóstwo kasy, to możesz sobie zrobić postać na 80lvl w tydzień. Jak nie masz kasy, to musisz grać przez pół roku.

Ukryty_Samuraj - 12-03-2007, 11:01

Cytat:
MF z góry miała być grą bezpłatną, bez zobowiązań.

Ale premium to nie jest zobowiązanie! To dodatek! Poza tym, muy nie robimy z gry tibii! 90% gier w internecie ma konta premium!

PS.Pomysł z depo mi sie podoba.

_LeNy_ - 12-03-2007, 11:14

Pitazboras napisał/a:
shell napisał/a:

Ależ podział na lepszych i gorszych już jest. Jak masz mnóstwo kasy, to możesz sobie zrobić postać na 80lvl w tydzień. Jak nie masz kasy, to musisz grać przez pół roku.

niezgadzam sie gdyz mozna zrobic 80 lvl bez smsow i to szybko!!
a jesli masz swietny ranking to zrobisz to jeszcze szybciej!

resetck - 12-03-2007, 12:32

ranking nie ma tu nic do rzeczy,
wazne sa staty i ekwipunek, prosze bardzo:

http://s2.my-fantasy.net/...hp?r_id=8119180
jedna z lepszych walk;-)

resetck - 12-03-2007, 12:34

a punkty MF to bardzo dobry pomysl i bardzo sie przydaja
Pitazboras - 12-03-2007, 16:59

_LeNy_ napisał/a:
Pitazboras napisał/a:
shell napisał/a:

W ile zrobiłeś 80 leveli? W tydzień? Dwa tygodnie? Miesiąc? Nie? No właśnie...

_LeNy_ - 12-03-2007, 17:34

Pitazboras napisał/a:
_LeNy_ napisał/a:
Pitazboras napisał/a:
shell napisał/a:

W ile zrobiłeś 80 leveli? W tydzień? Dwa tygodnie? Miesiąc? Nie? No właśnie...

da sie to zrobic mysle ze w 3 tygodnie ! czasami ludzie robia szybciej.
a jak masz rank w top50 to robisz jeszcze szybciej bo robisz dosw na graczach...

pomysl :!:

Pitazboras - 12-03-2007, 18:18

_LeNy_ napisał/a:
da sie to zrobic mysle ze w 3 tygodnie ! czasami ludzie robia szybciej.
a jak masz rank w top50 to robisz jeszcze szybciej bo robisz dosw na graczach...

pomysl :!:

W 3 tygodnie bez reseta? Wątpię. Zresztą nawet jeśli, to z resetami da się w tydzień. Twierdzisz, że doładowywanie ruchów nic nie zmienia a to jest bzdura.

PS. Tak na marginesie: Ile jest graczy w top50? Hmmm, pomyślmy... Pięćdziesięciu? A gra kilka(naście) tysięcy. My tu mówimy o normalnych, przeciętnych graczach...

_LeNy_ - 12-03-2007, 18:21

zreszta niechce sie klocic :) ja uwazam tak Ty tak

ale wiesz lvl to nie wszystko ... niehc se wysylaja 100 smsow nawet :) ale itak glownym cfelem graczy jest dobry ranking a wtym juz sms nie pomoze :)

Pitazboras - 12-03-2007, 18:35

_LeNy_ napisał/a:
ale wiesz lvl to nie wszystko ... niehc se wysylaja 100 smsow nawet :) ale itak glownym cfelem graczy jest dobry ranking a wtym juz sms nie pomoze :)

To zależy. Niektórzy grają dla ranku, niektórzy dla levela. Jak grasz dla ranku to sms też ci może pomóc, tylko zamiast doładowania ruchu idziesz w reset statów.

Ja tylko zauważyłem (oczywistą według mnie) rzecz, że bogatsi już mają lepiej w tej grze. Dlatego konto premium niewiele zmieni, jeśli oczywiście inteligentnie dobierze się rodzaj bonusów (były propozycje - 4 rzeczy na targu, nowe ikonki graczy, częstsze możliwości pojedynków - to chyba nie są duże uławienia?).

_LeNy_ - 12-03-2007, 18:40

Pitazboras napisał/a:
_LeNy_ napisał/a:

To zależy. Niektórzy grają dla ranku, niektórzy dla levela. Jak grasz dla ranku to sms też ci może pomóc, tylko zamiast doładowania ruchu idziesz w reset statów.

Ja tylko zauważyłem (oczywistą według mnie) rzecz, że bogatsi już mają lepiej w tej grze. Dlatego konto premium niewiele zmieni, jeśli oczywiście inteligentnie dobierze się rodzaj bonusów (były propozycje - 4 rzeczy na targu, nowe ikonki graczy, częstsze możliwości pojedynków - to chyba nie są duże uławienia?).

tak masz racje niektorzy dla ranku a niektorzy dla lvla ale wiekszosc dla ranku.

Co do resa to trzeba umiec te staty tez ulozyc!! a co mu da 5 smsow jak niebedzie umial??

chlopek wysle 10 smsow zamiast ulozystaty z zensem

mysle ze konto premium zmienilo by troche!! bo bogatsi by mieli jeszcze lepiej niz teraz!!

Pitazboras - 12-03-2007, 18:44

Cytat:
Co do resa to trzeba umiec te staty tez ulozyc!! a co mu da 5 smsow jak niebedzie umial??

A to swoją drogą. Ale jak ktoś najpierw nie umiał, a później się nauczył układać, to musi grać od początku, jeśli nie ma kasy na resa.
_LeNy_ napisał/a:

mysle ze konto premium zmienilo by troche!! bo bogatsi by mieli jeszcze lepiej niz teraz!!

Tak jak pisałem: To zależy co byłoby bonusem.

_LeNy_ - 12-03-2007, 18:46

tak rzeczywiscie zalezy co byloby bonusem.

no tak biedniejsi beda robic postac od nowa ale to tez ma swoje plusy . w koncu znajdzie super staty na malym i duzym lvlu :)