|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Konto Premium - przydatna rzecz.
[Ex-GM] Shell - 11-03-2007, 08:44
Ten pomysł wzorowany jest na naszych konkurentach. A my na nich nie wzorujemy.
MF z góry miała być grą bezpłatną, bez zobowiązań. To że są reklamy, oznacza że skoro SĄ reklamy to znaczy że jest zainteresowaniem grą. A reklamy wcale nie przeszkadzają. Ludziki? To tylko dodatek. Też mi coś wielkiego. 10% zniżki? To wbrew pozorą dużo.
NIE NIE NIE
byłby wtedy podział na lepszych i gorszych (biedniejszych i bogatszych)
Romero Vinci - 11-03-2007, 10:48
A ja jestem na tak;P bo więcej miejsc w depo by sie przydało !! również jakieś zniżki na itemy i inne bonusy, proponował bym 35MF za premium przez 2 tygodnie;P
Pitazboras - 11-03-2007, 11:06
shell napisał/a: | byłby wtedy podział na lepszych i gorszych (biedniejszych i bogatszych) |
Ależ podział na lepszych i gorszych już jest. Jak masz mnóstwo kasy, to możesz sobie zrobić postać na 80lvl w tydzień. Jak nie masz kasy, to musisz grać przez pół roku.
Ukryty_Samuraj - 12-03-2007, 11:01
Cytat: | MF z góry miała być grą bezpłatną, bez zobowiązań. |
Ale premium to nie jest zobowiązanie! To dodatek! Poza tym, muy nie robimy z gry tibii! 90% gier w internecie ma konta premium!
PS.Pomysł z depo mi sie podoba.
_LeNy_ - 12-03-2007, 11:14
Pitazboras napisał/a: | shell napisał/a: | byłby wtedy podział na lepszych i gorszych (biedniejszych i bogatszych) |
Ależ podział na lepszych i gorszych już jest. Jak masz mnóstwo kasy, to możesz sobie zrobić postać na 80lvl w tydzień. Jak nie masz kasy, to musisz grać przez pół roku. |
niezgadzam sie gdyz mozna zrobic 80 lvl bez smsow i to szybko!!
a jesli masz swietny ranking to zrobisz to jeszcze szybciej!
resetck - 12-03-2007, 12:32
ranking nie ma tu nic do rzeczy,
wazne sa staty i ekwipunek, prosze bardzo:
http://s2.my-fantasy.net/...hp?r_id=8119180
jedna z lepszych walk;-)
resetck - 12-03-2007, 12:34
a punkty MF to bardzo dobry pomysl i bardzo sie przydaja
Pitazboras - 12-03-2007, 16:59
_LeNy_ napisał/a: | Pitazboras napisał/a: | shell napisał/a: | byłby wtedy podział na lepszych i gorszych (biedniejszych i bogatszych) |
Ależ podział na lepszych i gorszych już jest. Jak masz mnóstwo kasy, to możesz sobie zrobić postać na 80lvl w tydzień. Jak nie masz kasy, to musisz grać przez pół roku. |
a jesli masz swietny ranking to zrobisz to jeszcze szybciej! |
W ile zrobiłeś 80 leveli? W tydzień? Dwa tygodnie? Miesiąc? Nie? No właśnie...
_LeNy_ - 12-03-2007, 17:34
Pitazboras napisał/a: | _LeNy_ napisał/a: | Pitazboras napisał/a: | shell napisał/a: | byłby wtedy podział na lepszych i gorszych (biedniejszych i bogatszych) |
a jesli masz swietny ranking to zrobisz to jeszcze szybciej! |
W ile zrobiłeś 80 leveli? W tydzień? Dwa tygodnie? Miesiąc? Nie? No właśnie... |
da sie to zrobic mysle ze w 3 tygodnie ! czasami ludzie robia szybciej.
a jak masz rank w top50 to robisz jeszcze szybciej bo robisz dosw na graczach...
pomysl
Pitazboras - 12-03-2007, 18:18
_LeNy_ napisał/a: | da sie to zrobic mysle ze w 3 tygodnie ! czasami ludzie robia szybciej.
a jak masz rank w top50 to robisz jeszcze szybciej bo robisz dosw na graczach...
pomysl |
W 3 tygodnie bez reseta? Wątpię. Zresztą nawet jeśli, to z resetami da się w tydzień. Twierdzisz, że doładowywanie ruchów nic nie zmienia a to jest bzdura.
PS. Tak na marginesie: Ile jest graczy w top50? Hmmm, pomyślmy... Pięćdziesięciu? A gra kilka(naście) tysięcy. My tu mówimy o normalnych, przeciętnych graczach...
_LeNy_ - 12-03-2007, 18:21
zreszta niechce sie klocic ja uwazam tak Ty tak
ale wiesz lvl to nie wszystko ... niehc se wysylaja 100 smsow nawet ale itak glownym cfelem graczy jest dobry ranking a wtym juz sms nie pomoze
Pitazboras - 12-03-2007, 18:35
_LeNy_ napisał/a: | ale wiesz lvl to nie wszystko ... niehc se wysylaja 100 smsow nawet ale itak glownym cfelem graczy jest dobry ranking a wtym juz sms nie pomoze |
To zależy. Niektórzy grają dla ranku, niektórzy dla levela. Jak grasz dla ranku to sms też ci może pomóc, tylko zamiast doładowania ruchu idziesz w reset statów.
Ja tylko zauważyłem (oczywistą według mnie) rzecz, że bogatsi już mają lepiej w tej grze. Dlatego konto premium niewiele zmieni, jeśli oczywiście inteligentnie dobierze się rodzaj bonusów (były propozycje - 4 rzeczy na targu, nowe ikonki graczy, częstsze możliwości pojedynków - to chyba nie są duże uławienia?).
_LeNy_ - 12-03-2007, 18:40
Pitazboras napisał/a: | _LeNy_ napisał/a: | ale wiesz lvl to nie wszystko ... niehc se wysylaja 100 smsow nawet ale itak glownym cfelem graczy jest dobry ranking a wtym juz sms nie pomoze |
To zależy. Niektórzy grają dla ranku, niektórzy dla levela. Jak grasz dla ranku to sms też ci może pomóc, tylko zamiast doładowania ruchu idziesz w reset statów.
Ja tylko zauważyłem (oczywistą według mnie) rzecz, że bogatsi już mają lepiej w tej grze. Dlatego konto premium niewiele zmieni, jeśli oczywiście inteligentnie dobierze się rodzaj bonusów (były propozycje - 4 rzeczy na targu, nowe ikonki graczy, częstsze możliwości pojedynków - to chyba nie są duże uławienia?). |
tak masz racje niektorzy dla ranku a niektorzy dla lvla ale wiekszosc dla ranku.
Co do resa to trzeba umiec te staty tez ulozyc!! a co mu da 5 smsow jak niebedzie umial??
chlopek wysle 10 smsow zamiast ulozystaty z zensem
mysle ze konto premium zmienilo by troche!! bo bogatsi by mieli jeszcze lepiej niz teraz!!
Pitazboras - 12-03-2007, 18:44
Cytat: | Co do resa to trzeba umiec te staty tez ulozyc!! a co mu da 5 smsow jak niebedzie umial?? |
A to swoją drogą. Ale jak ktoś najpierw nie umiał, a później się nauczył układać, to musi grać od początku, jeśli nie ma kasy na resa.
_LeNy_ napisał/a: |
mysle ze konto premium zmienilo by troche!! bo bogatsi by mieli jeszcze lepiej niz teraz!! |
Tak jak pisałem: To zależy co byłoby bonusem.
_LeNy_ - 12-03-2007, 18:46
tak rzeczywiscie zalezy co byloby bonusem.
no tak biedniejsi beda robic postac od nowa ale to tez ma swoje plusy . w koncu znajdzie super staty na malym i duzym lvlu
|
|