|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Drużynowa walka...
Arcanis - 14-08-2008, 12:24
Może być.
Kolorek - 25-03-2009, 14:28
Cytat: | A mi się pomysł podoba. Chciałbym nawet, żeby któryś (w którymś
kolejnym update) Boss wymagał walki drużyna, aby pchnąć fabule
dalej. |
Masz racje żeby ta fabule pchnąć.
Ale wtedy musiały być dosyć dobre ze się na 20 ciosów kończyła.
Biedzie trudno z graczami co maja po 200 lvl wtedy to na 3 hity wezmą go.
Mam propozycje jeśli ten pomysł wejdzie do gry to boss będzie wybierany jaki lvl Graczowie maja
morderco - 25-03-2009, 16:29
ale jest coś jak wygra się zbossem to wszystko co zdobedziemy z bossa dzielimy z dróżyną
Nanek - 25-03-2009, 16:30
Nie podoba mi sie to.
Zawsze sie może trafić gracz indywidualista, nie umiejący pracować w grupie itd. i nie wolno go skreślać z dojścia dalej w fabule. Ale 1osobowe teamy jak najbardziej
NooB St4T - 25-03-2009, 20:48
co ci sie niepodoba teamy stoją pod miastem i stoja w myśli że ktoś zaatakuje np walki t vs t 4 vs 2 np 3 osoby po 55 level 1 54 level VS jedna 55 a druga 46 i co to jest sprawiedliwe lepiej zrobić TEMOWE walki z bossami to przynajmiej dobry pomysł co ci ma taki 300level robić?? stać
niech pomaga innym teamom przejść bossa jak se jakiś team nieradzi ja JESTEM NA TAK TAK TAK I jeszcze raz TAK
3siu - 25-03-2009, 20:51
dla mnie troche bez sensu...
taki boss musialby miec niezle podniesione statystyki... bo trafi w jednego i dostanie od 3... wtedy troche bez sensu beda walki gdzie bos zejdzie w pierwszej kolejce...
a jak juz mialoby wejsc to mam pewien pomysl na wyeliminowanie np walki 80 lvl z zielonym smokiem^^
z bossem moze walczyc tylko team gdzie osoby jeszcze go nie pokonaly^^
NooB St4T - 25-03-2009, 21:00
ale naprzykład dają nowe bosy np: 4 gryfy i idzie team 4 osoby i każdy wali jednego gryfa np: jeden gryf ma 10000hp i jest turowo np ja pierwszy później gryf mnie później ktoś iny gryfa i tak dalej i tak dalej
3siu - 25-03-2009, 21:10
wiem ze wtedy byly by nowe bosy... mi chodzilo o stare bossy sprawiajace klopoty takie jak np. shiva... wtedy jej szybkosc na nic sie nie przydaje bo co z tego ze daje double jak trafi 2 a 2 zaatakuje ja...
zauwazylem jeszcze jeden problem:
co z graczami ktorzy zgina w walce z bossem?? nie dostaja nic?? bossy zwlaszcza na nizszych lvl to dosc dobre zrodlo expa wiec to jest klopot...
a jesli nie wprowadzi sie tego ze mozna z bossem walczyc druzynowo to wtedy 1 osoba dostawala by exp za kazdy atak na bossa??
Nanek - 25-03-2009, 22:09
nawet jeśli coś takiego wejdzie, to będzie to proporcjonalnie do normalnych walk z bossami. np. 6 sówek vs 3 graczy (np. 12lvl)
I co z tego bd? Bo nie widze 1 boss vs. 3 graczy. Boss wtedy musiałbyć silny że nie wiem...
Bialy Murzyn - 26-03-2009, 13:05
Tez prawda ;D
fajnapostac - 26-03-2009, 16:12
Gorzej z tym jeśli twój kolega z teamu zachce sobie się wylogować to ty co ? czekałbyś ? Lepiej zrobić taki przycisk kończący walkę . Na tak !
NooB St4T - 26-03-2009, 17:34
tak też może być ale jak by ten gracz który przegra w walce dostaje połowe tego co dostają inny gracze
Nargo - 26-03-2009, 21:23
Smierc gracza i walka od nowa ? moim zdaniem jak padnie to poprostu bossa nie zalicza i bedzie musial poszukac nowego teamu a tamci beda mieli utrudnieje bo 1 odpadnie
4 bossy vs 4 gracze ?? walna takie 2 gryfy w 1 osobe i sie sklada i potem reszta teamu tak samo odpada cos takiego
podzial expu , kasy i itemow ?? kazdy dostaje po tyle samo expa i kasy a itemek losowo jak u zwyklego bossa wyleci ci cos gorszego nim innym trudno nastepnym razem tobie moze poleciec cos leprzego a im gorszego
4 graczy 10 lvl vs bopss jak na 40 lvl ?? odpada kazdego z graczy wezmie na shoota , jak dla mnie te bossy powinny miec poprostu 2-3x wiecej hp niz normalny boss oraz obrony.
boss zaatakuje 1 gracza a 3 pozostali bossa ?? wtakim razie powinno byc tak ze boss zadaje wszystkim graczom obrazenia naraz ( w sensie obrzarowy atak)
ludzie myslcie pozytywnie na wszystko jest sposob
[ Dodano: 26-03-2009, 21:28 ]
aha no i jeszcze
w czasie walki 1 gracz musial sobie pojsc to tak jak wczesniej ktos napisal po minucie uruchamia sie opcja walki jak z potworami
albo mogli by zrobic ze kazdy gracz ma okreslony czas na wykonanie swojego ruchu w danej turze 30s albo 1 min
w kazdym razie jest przy tym duzo roboty ; p ale jestem jak najbardzej na TAK!
NooB St4T - 03-04-2009, 20:30
to co wprowadźcie ten plan w życie
Kolorek - 03-04-2009, 20:36
Cytat: | 4 bossy vs 4 gracze ?? walna takie 2 gryfy w 1 osobe i sie sklada i potem reszta teamu tak samo odpada cos takiego |
Ja bym wolał 2 bossow ale silniejszych
Cytat: | 4 graczy 10 lvl vs bopss jak na 40 lvl ?? odpada kazdego z graczy wezmie na shoota , jak dla mnie te bossy powinny miec poprostu 2-3x wiecej hp niz normalny boss oraz obrony. |
chyba logiczne
to nie simsy
Ten temat mnie ciekawi ale exp nie będzie dzielony
|
|