My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Walki z NPC

UnReaL - 29-03-2008, 15:53

Pomysł SpoX nieźle można zarobić.. Tym samym dużo stracić przynajmniej nie będzie się nikt wywyższał.

Ale co z dużymi lv kogo kolwiek wylosują i tak z nim wygrają trzeba by zrobić co najmniej do 300 lv te boty :P P

Za pomysł +

Singami - 29-03-2008, 15:57

Hmm, pomysł niezły, ja bym go widział tak, że w okolicach każdego miasta losowo respi się Wojownik lub Mag (np. koło Folhord będzie Wojownik Folhord i Mag Folhord). Będą wyglądali jak zwykli gracze i mieli losową intę.
UnReaL - 29-03-2008, 16:06

No tak ale wtedy wszyscy będe ją tłoczyć i przy każdym respie będzie przepych na serwie :-P :-P

Ten pomysł wyżej niezły ^^

Moim zdaniem powinno być tak że każdy co np. 30 minut będzie mugł zawalczyć z danym botem :D (losowo woj/mag :wink: )

fnatic - 29-03-2008, 17:28

a ja jestem na nie g:D jestem anty i mi się to nie podoba .
bo każdy powinien mieć możliwość ułożenia takich stat
jakie mu się podobają ;D nie dość że anty mają przerąbane
z bossami . co Wam w tych anty tak przeszkadza ? g:zla

UnReaL - 29-03-2008, 18:36

No jak by ci to uświadomić anty to ktos taki kto ma jakieś fory w grze ma dużo więcej obrony i speeda czasen nawet szcześcia i ma tyle samo HP co ja i 4 lv mniej.. :razz:

Co do tego pomysłu to anty moze mieć tak jak z bossami problemy moze stać woj i mag anty(mag) podchodzi do maga a anty(woj) do woja tym samym nikt nie ucierpi :D Czyli ma być 2 ludzie jako gracze mag i woj odrużniający sie.. :-D żeby anty(woj/mag) nie ucierpieli.. :573:

BARTOSh - 29-03-2008, 18:42

UnReaL napisał/a:
No jak by ci to uświadomić anty to ktos taki kto ma jakieś fory w grze ma dużo więcej obrony i speeda czasen nawet szcześcia i ma tyle samo HP co ja i 4 lv mniej.. :razz:

rotfl! ><
.... jakby Ci to powiedzieć... chyba nie wiesz kto to anty...
Anty to ktoś, kto ustawia się na walki tylko z jedną profesją...
Przykładowo: daje dużo więcej w obrony fizyczne, nosi EQ z większą fizyczną obroną... - chce wygrywać z wojami ><

UnReaL - 29-03-2008, 18:43

No ja wiem :PPP innymi słowy Anty ma jakieś fory w grze walcząc z ludźmi :-P

Wiem bo sam na 1 i 3 św Jestem anty woj :mrgreen:

BARTOSh - 29-03-2008, 18:45

No raczej niebardzo... jeśli zaatakuje go przeciwna profesja do tej na którą jest nastawiony, to ma niewielkie szanse. ><
Uwierz że anty wcale nie mają lepiej... mają gorzej, bo dodatkowo mają problemy z bossami, o czym Peja wspomniał.

UnReaL - 29-03-2008, 18:47

No ja wiem innymi słowy Anty ma jakieś fory w grze walcząc z "ludźmi"

No jak ja gram to jak walcze na np. 30 lv stoje w mieście a gdy sie umawiam na walkę to lece do Eterni.. NO ja mam już z 200 walk wygranych i nie zdarzyło mi sie żeby mnie zaatakował jakiś mag jak ja Anty woj.. :grin:

Avenhil - 30-03-2008, 23:34

Cytat:
No ja wiem innymi słowy Anty ma jakieś fory w grze walcząc z "ludźmi"

Anty woj z magami też ma fory?

Cytat:
No jak ja gram to jak walcze na np. 30 lv stoje w mieście a gdy sie umawiam na walkę to lece do Eterni.. NO ja mam już z 200 walk wygranych i nie zdarzyło mi sie żeby mnie zaatakował jakiś mag jak ja Anty woj.. :grin:

Wkońcu ktoś Cię wystawi albo jakis mag zaatakuje.

Sharg - 31-03-2008, 14:34

[quote="Avenhil"]
Cytat:

Wkońcu ktoś Cię wystawi albo jakis mag zaatakuje.

Hmmm. Jak postac rusza się średnio z szybkością z jednego pola na drugie o ta szybkość to 0,5sec wiec raczej cie niekt przy podróży nie zaatakuje ;d

mklem1 - 01-04-2008, 00:08

Pomysł jest rewelacyjny :mrgreen:

Myślę ze ograniczenie powinno być do 1 walk dziennie (możliwość kupna 1 walki 15 MF),
bez nabijania ranqu. zdobywasz tylko samo exp

Powinno sie zapłacić za walkie w Gold (zależnie od poziomu, zmniejszy sie nadmiar kasy w grze) a tym samym trzeba będzie spełnić 2 warunki żeby zawalczyć.

Co do przeciwników:
<wybieramy> losowo(zwykły koszt w Gold) lub profesja (Podwójny koszt w Gold)

statystyki są dobierane losowo (ale bez przesady,jaka by była walka z wojem co ma 1000MP a wali z fizyka za 100 :???: ) ta kwestie można zostawić twórca generatora (nie będzie tam zbyt wielu warunków)

Szczurek - 07-04-2008, 15:59

mklem1 napisał/a:
Pomysł jest rewelacyjny

Zgadzam się z tobą mklem1. Według mnie takie NPC powinny znajdować się w każdej lokacji oprócz Mostu, Jaskini Króla Linczów i innych lokacjach koło pierwszego, drugiego miasta.

Ukryty_Samuraj - 10-04-2008, 15:55

Mam pomysł, co do tego, aby nie było tak, że o 11:30 jest resp, to już hura bura wszyscy na jedno pole i kto pierwszy ten lepszy. Po prostu w tych miastach w ktorych jest arena - dodać pod potworami do testow dzialik "Walcz za exp, zloto" czy coś takiego, i pod spodem:
Wojownik Folhord [Walcz]
Mag Folhord [Walcz]
A jak już się z kimś w przeciągu określonego interwału czasowego (np.12h) to przycisk byłby zablokowany (kilknięcie nic nie daje).

vegeta33 - 23-04-2008, 21:36

fajny pomysł mam nadzieje że on bedzie w MF :): ) :-) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :twisted: :-D :-D