|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Medale za pojedynki
wojo123 - 01-10-2009, 21:17
Medal za wygrane z graczami jest a za wygrane poje to jest na tej samej zasadzie bez sensu
niewiem po co to kontynuować
EdwinOdesseiron - 01-10-2009, 21:43
Cytat: | O "coś" to też bezsensu...Wyobraźcie sobie ,że teraz minimum raz dziennie dostaje jakąś propozycje o pojedynek ,a jakby był medal za to ,to już byłoby masakrycznie |
Następny płaczliwy bossowiec? Wyobraź sobie, że większość ludzi chciałaby zwiększenia ilości walk.
wojo123 napisał/a: | i tak już Medali jest dużo po co dodawać wiecej. |
Chociażby po to, żeby było więcej pojedynków. Pojedynek to nie to samo co walka na mapie, zawsze odbywa się za zgodą drugiej osoby, a nie poprzez "łapanie" na mapie. Ponadto trzeba się do niego przygotować, najlepiej przed samą godziną pojedynku. Dlatego promowałby aktywnych graczy.
A to, że są tylko 4 godziny pojedynków - to akurat zaleta. Dałoby to szansę współzawodnictwa także wysokopoziomowym graczom - bo medal za wygrane dostaje się teraz w 99% za walki rozegrane na niskim poziomie.
wojo123 - 02-10-2009, 13:42
Cytat: | A to, że są tylko 4 godziny pojedynków - to akurat zaleta. Dałoby to szansę współzawodnictwa także wysokopoziomowym graczom - bo medal za wygrane dostaje się teraz w 99% za walki rozegrane na niskim poziomie. |
tu jest zaleta dla wysokopoziomowych graczy bo za dużo walk nie ma na wysokim poziomie.
Shark - 02-10-2009, 17:36
Jurassa napisał/a: | Shark o co Ci chodzi ? Każdy ma prawo do własnego zdania ! |
Nie żartuj...
Teraz tak dużymi literami - co to za argument, że propozycja jest zła, bo i tak jest już dużo medali? Co, zobacz ile na olimpiadzie jest konkurencji i medali za nie...
wojo123 - 02-10-2009, 21:20
Shark napisał/a: | Jurassa napisał/a:
Shark o co Ci chodzi ? Każdy ma prawo do własnego zdania !
Nie żartuj...
Teraz tak dużymi literami - co to za argument, że propozycja jest zła, bo i tak jest już dużo medali? Co, zobacz ile na olimpiadzie jest konkurencji i medali za nie... |
teraz dałeś
Olimipada a MFO
Shark - 03-10-2009, 10:11
wojo123 napisał/a: | teraz dałeś
Olimipada a MFO |
Dałem porównanie... Dżizas, co się dzieje z tym forum...
lokis25 - 20-10-2009, 19:32
ja przed update'm miałem i mogłem stoczyc 20 pojedynków!
Anonymous - 22-10-2009, 19:22
Takie propozycje do niczego nie dążą...
Odnośnie medali to są takie jakie są i nic to nie zmieni...
Trzeba być dobrym w tych konkurencjach co są wymienione
Pozostaje ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć a nie ustalać medale do swoich umiejętności...
|
|