|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Zmiana regulaminu
michol11 - 31-12-2010, 11:09
Tetsu napisał/a: | to jest jakis zart... Wy byscie wszystko chceili zmienic... jak juz jedna osoba sobie na cos wpadnie, to od razu go udupic, za to, ze ma mozg. Pogratulowac. W takich grach chodzi o kombinowanie, i chwala takim ludziom za to. Nie zapominajcie, ze to jest zabawa... |
Na siłe nie stawiaj przecinków bo przed "i" sie nie stawia Do tego, tu nie chodzi o to czy ktoś wpadł na to tylko o zbijanie expa a to nie jest kombinowanie tylko łamanie regulaminu.
Rencar - 31-12-2010, 12:25
tak i dostal za to kare...
a gdzie sie stawia znaki interpunkcyjne to nie Ty bedziesz mnie uczyl, tylko w zaoczniaku a poza tym, Ty nie postawiles tutaj "to czy ktoś wpadł na to <o tutaj> tylko o zbijanie" i nie mam zamiaru sie z Toba licytowac, bo nie o to chodzi w tym temacie aha i jezeli chcesz kogos pouczac, to najpierw sam nie rob tych samych bledow pozdrawiam.
PiRoN - 31-12-2010, 17:31
Kombinować to można w Pokera Tutaj głównie chodzi o zabawę, a lodery przez swą pazerność, psują zabawę normalnym graczom. Sam na s3 byłem loderem, ja z Min3tou i Sammarem mieliśmy pierwsi loderów... Któryś mądry zaczął "rozdawać" staty na duchy i potem na lodera i zrobiła się zaraza... Dlatego "zamroziłem" tam swoją postać i przestałem grać... Bo to nie ma tam już sensu...
Rencar - 01-01-2011, 14:22
do ejsida - to Ty sie ogarnij chcesz karac ludzi za to, ze potrafia myslec... to jest tylko i wylacznie Twoja wina, ze Ty nie umiesz pozdrawiam
[ Dodano: 01-01-2011, 14:23 ]
PiRoN - nie... loder to po prostu styl gry... w takim razie ja chce, zeby wyeliminowac anty i hiterow bo oni psuja gre normalnym graczom tak mozna bez konca.
Shark - 03-01-2011, 15:25
Tetsu napisał/a: | w takim razie ja chce, zeby wyeliminowac anty i hiterow bo oni psuja gre normalnym graczom tak mozna bez konca |
Huh? To kto jest dla Ciebie normalnym graczem? Ktoś kto jakimś cudem ma pieniądze na EQ i gemy pod każdego i w dodatku jest na tyle głupi, żeby zamiast ustawić się pod jedną profesję ustawia się na obie? Będąc anty, mamy jakieś 15% więcej statystyk, bo nie pakujemy w jedną z obron, to zawsze jakaś przewaga, a walka polega na ciągłym wykorzystywaniu przewag.
michol11 - 03-01-2011, 18:58
Shark napisał/a: | żeby zamiast ustawić się pod jedną profesję ustawia się na obie |
Może nie zrozumiałem, ale zdecydowanie jeśli ktoś ma all eq i gemy, i stoi na polu ubrany pod obie profesje to ma duze szanse na wygrana, ale i właśnie może trafić na ns, lub dobrego anty maga/woja. Lecz jeśli to jest hybryda i gracz nią grający umawia sie na walki, ustwiając sobie eq/inte pod dana profesje to ma duża szanse na wygraną z anty magiem:) Szczególnie teraz gdy jest więcej tur.
Rencar - 05-01-2011, 15:15
Shark i wlasnie o to chodzi... bez sensu sa prosby o eliminowanie roznych sposobow gry, jeden chce zeby zlikwidowac loderow, drugi, zeby anty, trzeci zeby NS... ogarnijcie sie wszyscy kazdy ma swoj sposob na gre
[ Dodano: 05-01-2011, 15:17 ]
aaa i zadales pytanie kto to dla mnie normalny gracz... dla mnie kazdy, nie wazne czy ns czy anty czy loder, ale niektorym tutaj przeszkadza to, ze ktos sobie cos wymyslil
Shark - 06-01-2011, 18:33
michol11 napisał/a: |
Shark i wlasnie o to chodzi... bez sensu sa prosby o eliminowanie roznych sposobow gry, jeden chce zeby zlikwidowac loderow, drugi, zeby anty, trzeci zeby NS... ogarnijcie sie wszyscy kazdy ma swoj sposob na gre
[ Dodano: 05-01-2011, 15:17 ]
aaa i zadales pytanie kto to dla mnie normalny gracz... dla mnie kazdy, nie wazne czy ns czy anty czy loder, ale niektorym tutaj przeszkadza to, ze ktos sobie cos wymyslil |
Właśnie nie wyczułem kontekstu, sorry.
michol11 napisał/a: | Może nie zrozumiałem, ale zdecydowanie jeśli ktoś ma all eq i gemy, i stoi na polu ubrany pod obie profesje to ma duze szanse na wygrana, ale i właśnie może trafić na ns, lub dobrego anty maga/woja. |
Na polu stoi się maks. do 30lvl, no chyba, że gramy w dwie różne gry. Żadna hybryda nie ma szans z anty. Chyba, że tego anty się wystawi. Lub anty jest do dupy, a hybryda dobra. W innym wypadku nie ma szans.
michol11 - 06-01-2011, 18:51
Shark napisał/a: | Na polu stoi się maks. do 30lvl, no chyba, że gramy w dwie różne gry. Żadna hybryda nie ma szans z anty. Chyba, że tego anty się wystawi. Lub anty jest do dupy, a hybryda dobra. W innym wypadku nie ma szans. |
Oj mylisz sie Dobra hybryda z dobra inteligencją da rade zremisować z dobrym anty magiem a nawet wygrać z "gorszymi" anty magami:P Chodzi mi też o odpowiedni ubiór.
KisS - 07-01-2011, 03:15
Admin Musi dac do pierwszych 4 miast wszystkie atry i bez kłopotów z turkami ...
ejsid - 07-01-2011, 11:35
Cytat: |
Admin Musi dac do pierwszych 4 miast wszystkie atry i bez kłopotów z turkami ... | dokładnie
KisS - 07-01-2011, 13:18
I Zrealizowane można zamknąc
ejsid - 07-01-2011, 13:55
no i gitara
|
|