My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Częstsze turnieje.

Baptsta - 05-02-2012, 17:12

Właśnie eq tylko ile eq masz na 20 lv a ile ma 220 co z tego że w tej chwii mam 500kk golda jak nie mam co za to kupić. U was jest jak by too powiedzieć kapitalizm jest wszystko tylko nie ma za co kupić a u nas PRL jest kasa tylko nie ma nic do kupienia :D
Ale dowaliłem porównanie ;)

kacctuz - 05-02-2012, 17:23

I tu Cię zaskoczę.. Bo całe eq na 20lvl bardzo ciężko kupić ;) A jak są to ceny są śmieszne i tyle. Niestety przez małą liczbę graczy jest mały ruch na targu. Mało ludzi przechodzi fabułę i uzyskuje eq z bossów, które potem może wystawić na targ. I przez to ceny są kosmiczne, jest mało eq..
Baptsta - 05-02-2012, 17:29

No nie dziw się jak siedzą na turkach na 180 lv to jak mają fabułę przechodzić. A teraz jak zmniejszycie ilość mf z turków do już w ogóle przestaną, bo na woja maga i demona trzeba osobno resa robić nie mówiąc o tym że jeszcze res na dojście na demona
xYOx - 05-02-2012, 17:31

kacctuz napisał/a:
Mało ludzi przechodzi fabułę i uzyskuje eq z bossów, które potem może wystawić na targ. I przez to ceny są kosmiczne, jest mało eq..

No właśnie bo nie ma mf na resy a wy chcecie je jeszcze bardziej zmiejszyc to ceny będą większe ;)

a co do eq na 20lvl to tylko ciężko dostać jest eq od mikołaja resztę można bez problemu znaleźć w skrzyniach..

Antybristler - 05-02-2012, 17:43

Cytat:
No właśnie bo nie ma mf na resy a wy chcecie je jeszcze bardziej zmiejszyc to ceny będą większe ;)

Nadal będzie 200mf/miesiąc.

xYOx - 05-02-2012, 17:43

a ten nadal swoje...
Nie rozumiesz ze musisz zrobić więcej resetów statysty? żeby wygrać oba?

Antybristler - 05-02-2012, 17:49

Ja na własnych statach radziłem sobie i w turnieju i z fabułą. Pomyśleć trzeba, a nie bawić się w oklepane staty :P
xYOx - 05-02-2012, 17:55

O czym ty mówisz? O tych dwóch turniejach d 180lvl na s3 ?
co wygrałeś z kolesiem co miał 10lvl mniej? albo z typem co inty nie ustawił i dla tego wygrałeś mf? I to jest s3 gdzie na 180+ turnieje sa śmieszne ze tak powiem
Antybristler napisał/a:
Pomyśleć trzeba, a nie bawić się w oklepane staty

Pomyśleć właśnie...
Oklepane to sa staty na bosy

Chaos - 05-02-2012, 18:46

@xYox & Baptsta

od 200lv dostajesz za turniej 200mf.

Jeśli by to zmniejszyć o połowę, to będzie 100mf, więc i tak starczy prawie na 3 resy stat...

xYoX Naprawdę nie wiem gdzie widzisz problem.

Jesteś jak pies ogrodnika, który "sam nie zje i drugiemu nie da".

Tetsu napisał/a:
Co do samych czestszych turniejow jestem oczywiscie za, a nagrody tez moga sie zmniejszyc. Przeciez w turniejach najwieksza wygrana jest sama konkurencja z innymi graczami, przeciez o to w tej grze chodzi. Ranking zdobyty w walkach, mozliwosc rywalizacji z innymi... rownie dobrze mogloby nie byc nagrod, bo podczas walk jest ich wystarczajaco.

Tak zcy siak, jezeli ktos chce uczestniczyc w turniejach i potrzebuje na kazdy turniej resetu, no to chyba nie ma innego wyjscia. Mysle, ze samo zloto mogloby byc nagrodami w turniajach.

Popieram w 100%

xYOx - 05-02-2012, 19:32

Chaos napisał/a:
więc i tak starczy prawie na 3 resy stat...

Jeden na turniej drugi na bosy i do tego jeszcze 10mf na turniej czyli mamy 80mf i co z turnieju o ile dobrze Ci pójdzie wychodzisz 20mf do przodu ?...
Chaos miałeś kiedyś wyższy lvl niż 160 ? to zobaczy jak tam ciężko o eq miksy a o expie nie wspomnę więc nei mów ze 200 mf do strasznie wiele dla nas a 20lvl to kwestia dwóch tygodni macie tam walki i jeszcze wam złe bo mało mf ... a mówicie ze chodzi o zabawę.

Chaos napisał/a:
Jesteś jak pies ogrodnika, który "sam nie zje i drugiemu nie da".

To samo tyczy się Ciebie bo każdy wie ze chce jak najlepiej dla siebie nei prawda? A tobie zależy na częstych walkach więc chcesz więcej turnieji żeby walczyć cały miesiąc i nie martwić się o to ze trzeba blokować lvl turniejem.

Dark s2 - 05-02-2012, 19:54

xyox daruj sobie,oni zawsze chcą mieć racje ;)
xYOx - 05-02-2012, 20:13

tzn ja już nie będę się wypowiadał na ten temat bo już zaczyna się kłótnie a nie rozmowa, każdy zna juz moje zdanie xD
Jestem w 100% na NIE

Quba - 06-02-2012, 00:36

a tutaj wrzucę punkt widzenia 140 levela ;> normalnie, gdy wysyłam pojedynki/pw o solo nikt mi nie odpisuje (oprócz Elainora :D ), a gdy jest turniej to widzę 20-kilka osób uczestniczy, wtedy mogę się czegoś dorobić. co wam zmienia czy zarobicie raz na miesiąc 200 mf czy co pół miesiąca 100 mf? wam chyba niezbyt dużo a np. mi i trochę niżym lvl'om pozwoli na częstszą rywalizację.

nie narzekałbym gdyby w mfo grało więcej ludzi tak jak kiedyś i jakby wszystkie moje walki nie były rozgrywane TYLKO w turniejach

xYOx, pochwal się ile MF już nazbierałeś z turniejów? :D

ja zarobiłem z 1 i 2 miejsca w turnieju ponad 200mf i nie mam co z tym robić :O

Pieniu - 06-02-2012, 17:33

A ja walczylem poltora roku w turniejach uzbieralem ponad 2000 mfow i wbilem z 260lvl na 290 i moge uczestniczyc w kolejnej grupie lvlowej ;)
ejsid - 06-02-2012, 17:42

Quba napisał/a:
ja zarobiłem z 1 i 2 miejsca w turnieju ponad 200mf i nie mam co z tym robić :O
Quba, Nie masz co robić z punktami MF? Chcesz częstszych turniejów? Nic prostszego..rób prywatne turki i tyle ;)