|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Fabuła
vaa - 04-02-2012, 12:22
Tomi, rozumiem, duzo osob nawet gra w V3, ale V2 tez sie liczy. Takie dwie nowe lokacje, a wiecej osob , by gralo.
roy94 - 04-02-2012, 12:35
I tak nic nie zrobią... Są to tylko psy na kase..
wisla12h - 04-02-2012, 12:39
Tetsu dobrze mówi... wprowadzenie dodatkowych bossów (tak jak sowy, dzikus, ferdynand) i już by coś się ruszyło.
Antybristler - 04-02-2012, 12:40
Najpierw spróbujmy wywalczyć to: https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?t=36210
A co będzie później? Zobaczymy
Częstsze turnieje spowoduję większe zainteresowanie mfo2 i może wtedy admin będzie bardziej przychylny do innych propozycji
roy94 - 04-02-2012, 12:49
Antybristler, Turnieje są dobrze zrobione i tak w nich nie bierzesz udziału więc sie nie wpierdzielaj .. to jest inny temat
Rencar - 04-02-2012, 13:29
Oczywiscie, ze dobrze gadam ;p Problemem jest jednak fakt, ze v3 jest obecnie nie tyle co priorytetem, a jedyna wersja ktora zajmuje sie administracja. Dlatego tez pytanie, czy administracja jest skora do tego, by ciagnac 2 wersje gry i choc 1/10 czasu poswiecanego v3, poswiecic v2. Nie bylby to daremny trud, bo przeciez wiele osob zostalo przy v2, niektorzy graja w obie wersje, a kazdego dnia na v2 rejestruje sie pareset osob. Moja propozycja jest w moim poprzednim poscie, zobaczymy co na to administracja.
xYOx - 04-02-2012, 14:09
Administracja oczywiście to co zwykle ze to zakończony projekt niestety ... szkoda ze marnują potencjał tej gry robiąc ze tak powiem sobie krzywdę bo jak by nie patrzeć przynosila by tak gra wieksze zyski
Lukasz5 - 04-02-2012, 16:32
Zawsze twórca mógł coś wymyślić do mfo2... Jak by dodał jakąś nową fabułę... Jak byłoby to zrobione na tym samym silniku to znowu by było tak jak kiedyś tysiące graczy online mapa zaludniona od graczy...
Tomi - 04-02-2012, 17:30
To, że jest spora grupka osób, której ta wersja odpowiada bardzo nas cieszy - właśnie dla Was cały czas istnieje i drobne modyfikacje jak ta ostania są robione. Potencjał do przyciągania zupełnie nowych graczy (którzy nigdy nie mieli styczności z MFO) ma jednak niski i żadne "updatey" tego nie zmienią, bo nowy gracz nawet ich nie zobaczy tylko kliknie wyloguj, bo mu się mała, rozpikselowana mapka nie podoba. A jeśli mu się spodoba to naprawdę jest co robić i bez nowych lokacji (przecież gra radziła sobie super i bez nich). Po prostu nie możemy inwestować bardzo ograniczonego czasu w produkt, którego nie sposób rozwijać od strony technicznej (stary, trudny do jakichkolwiek modyfikacji kod) i który jest już zamkniętą całością od strony fabularnej. Tak naprawdę to cały czas pracujemy nad "update'em" MFO2 - jest nim MFO3. To nie jest tak, że MFO3 jest robione kosztem rozwoju MFO2, to jest po prostu kolejne wcielenie z grubsza tej samej gry, które daje pole do jej dalszego rozwoju. Przed nowymi rozwiązaniami po prostu nie da się uciec, nie możemy okopywać się w rozwiązaniach z przed kilku lat.
roy94 - 04-02-2012, 17:33
Tomi, Jak na razie w v2 gra ponad 3 tyś osób posiadających facebooka .. Zrób to chociaż dla nich.
URI - 04-02-2012, 17:37
Jak mam wykopać gwizdek którym mam wezwać jednorożca ? Gdy podchodze do miejsca w którym on jest nic się nie pokazuje .. ;[[
Może jakiś szpadel albo z kimś zagadać ?.. Z Dorią już gadałem.. Proszę o pomoc
Antybristler - 04-02-2012, 17:49
roy94 napisał/a: | Tomi, Jak na razie w v2 gra ponad 3 tyś osób posiadających facebooka .. Zrób to chociaż dla nich. |
Mfo2 i Mfo3 mają wspólne konto na facebooku.
roy94 - 04-02-2012, 17:51
Antybristler, czyli że jak ktos doda ,, Lubie To " w v2 to liczy to sie też na v3 ? i na odwrót ?
Antybristler - 04-02-2012, 17:54
Cytat: | Jak mam wykopać gwizdek którym mam wezwać jednorożca ? Gdy podchodze do miejsca w którym on jest nic się nie pokazuje .. ;[[
Może jakiś szpadel albo z kimś zagadać ?.. Z Dorią już gadałem.. Proszę o pomoc |
Tu nie trzeba było chyba żadnej łopaty. Na pewno szukasz w dobrym miejscu?
Łap solucje jakby co: https://docs.google.com/View?id=dgnrbthg_4dv3272c2
[ Dodano: 04-02-2012, 17:55 ]
Cytat: | Antybristler, czyli że jak ktos doda ,, Lubie To " w v2 to liczy to sie też na v3 ? i na odwrót ? |
Dla obu wersji.
roy94 - 04-02-2012, 17:56
To po co ja dodawałem ?
v2 lubie v3 nie
|
|