|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Co nas czeka w 2013r ?
KisS - 10-01-2013, 23:04
Ale wprowadźcie walki na mapke salamandrii a nie latac po jaskiniach zeby zawalczyć bez sens
OttoIII - 11-01-2013, 00:45
7up/tbg napisał/a: | A więc proponuje Króliczka Wielkanocnego ! . Który przynosiłby Jajka z prezentami , nie wiem co wy na to . Ale ożywmy trochę ten serwer . |
Króliczek zgubił jajeczka na obu kontynentach i prosi Cię, żebyś pozbierał? czym więcej zebranych jajek tym lepsza nagroda za pomoc
jak dla mnie spoko
@Edit
można zdjąc ochrone z miasta, ale zostawić w karczmie. ktoś idzie spac, zostawia postać w karczmie. chce pograć, wychodzi z karczmy, gdzie jest narażony na ataki
Lothlorien - 11-01-2013, 13:41
OttoIII napisał/a: | można zdjąc ochrone z miasta, ale zostawić w karczmie. ktoś idzie spac, zostawia postać w karczmie. chce pograć, wychodzi z karczmy, gdzie jest narażony na ataki |
Widać, że nigdy nie grałes na rank. A co z targiem? Licytujesz sobie itemki, a tu atakują. Kupujesz-atakują. Dajesz ruchy na świątynię-atakują. A co z graczami, którzy rzadko wchodzą i mają zostawione postacie w mieście? Może jeszcze chciałbyś znieść prota w dilli, żeby można była atakować na [12:6]?
Ten pomysł jest tak głupi, jak połączenie świata 3 z s1&2, ten pomysł jest tak niedorzeczny, że nie ma nawet nad czym dywagować.
Pvp jest dobre, jeśli obie strony chcą walczyć, bądź dopuszczają ataki na siebie pod miastem. W waszej wizji radochę miałyby hieny, naparzające nieprzygotowanych i nieubranych graczy. Co ma to na celu? Zwiększenie liczby walk, kosztem ich jakości? Chcecie kampić w mieście i czekać na graczy grających np. na bossy? Wszyscy turniejowcy nie zbijający expa chowali by się po karczmach. Gwóźdź do trumny.
pawel_tiger - 11-01-2013, 14:31
Lothlorien napisał/a: | Pvp jest dobre, jeśli obie strony chcą walczyć, bądź dopuszczają ataki na siebie pod miastem. W waszej wizji radochę miałyby hieny, naparzające nieprzygotowanych i nieubranych graczy. Co ma to na celu? Zwiększenie liczby walk, kosztem ich jakości? Chcecie kampić w mieście i czekać na graczy grających np. na bossy? Wszyscy turniejowcy nie zbijający expa chowali by się po karczmach. |
Dokładnie tak, bardzo dobrze, że nie ma walk na salamandrii, a zabranie ochrony w mieście byłoby najgorszą rzeczą jaką można zrobić.
uważam, że z ochroną nie trzeba nic zmieniać, podoba mi się pomysł z nowymi eventami np.króliczek
KisS - 11-01-2013, 17:01
ale to bez sensu na salamandrii chociaż mogli by to znieść ciekawiej by się grało połapać by można a teraz nic
7up/tbg - 11-01-2013, 20:32
Otto , dobre tylko tych jajek dużo Np w Jaskini króla liczów , zaroślach , warsztacie w Scythe i może podział na grupy ? Bo nie wszyscy np mogą być w Folhord a te duże lvl też bedą mogły brać te jaja co są w początkowych miastach ;xd
Coni - 11-01-2013, 22:09
Co do jajek to jadłem dzisiaj cztery na miękko.
voranek69 - 11-01-2013, 22:16
Nie róbcie sobie "jaj"
KisS - 11-01-2013, 22:25
i Dajcie pvp an salce
kostro - 12-01-2013, 00:25
KisS napisał/a: | :D i Dajcie pvp an salce | po co jak na prawie całej arkadi jest pvp a jak chcesz walczyć na salce to idź do jakiejś jaskini.
KisS - 12-01-2013, 00:55
kostro napisał/a: | KisS napisał/a: | :D i Dajcie pvp an salce | po co jak na prawie całej arkadi jest pvp a jak chcesz walczyć na salce to idź do jakiejś jaskini. |
Bo nie ma z kim walczyc a tak chociaż bbym połapał ludzi co za tym idzie wbijał lvl itd większa przyjemnośćz gry
kostro - 12-01-2013, 01:25
Jak by wprowadzili pvp na salamandri to gracze by się po chowali a byś walczył tylko z turniejowcami w turk i chyba nie mam zbyt wielu graczy na twojim lv którzy by chcieli walczyć. Są jeszcze poje więc może ktoś przyjmię?
|
|