|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - nie widze mapy
Sorandor - 23-03-2013, 23:38
Antybristler napisał/a: | Wszyscy mają ten błąd, więc nikt nic nie traci, bo nikt nikogo nie zaatakuje, ani w niczym nie przegoni.
Wykorzystajcie ten czas na wyjście na dwór, cieszenie się wiosną, modlitwę czy cuś. |
Wyjście na dwór...? Cieszenie się wiosną? A kto powiedział, że każdy tu żyje grą i nie wychodzi? , bardzo dobra opcja... Tyle ze ja za oknem mam -12 stopni obecnie. nawet wieczorne bieganie nie pomaga na tą temperature.
Antybristler - 23-03-2013, 23:46
To był taki skrót myślowy. Każdy może robić co mu się podoba, a nie to co ja kazałem. Chociaż miło by było, gdyby ktoś poczytał moje kroniki
Ja sobie siedzę w pokoju hotelowym słuchając odgłosów seksu zza ścian, który mi przypomina, że nikt mnie nie kocha
meth0d - 23-03-2013, 23:48
W przeróżnych grach jest tak, że jeśli wystąpi jakiś błąd z serwerem, wgl błąd w grze, to jest jakiś określony bonus. I tak powinno być i tutaj. A i nie piszcie, że każdy powinien dostać, bo widocznie nie każdemu ten błąd wyskoczył. Na serwerze jest 39 osób on line. Nie raz więcej, nie raz mniej.
Venomlist - 23-03-2013, 23:53
Nie było by takiego zamieszania w tym temacie, gdyby system informacji nie leżał. Jest facebook, forum, informacje w bannerze gry etc. Co jak co ale od momentu wystąpienia awarii minęło sporo czasu, i ktoś z obsługi gry powinien zamieścić oficjalną informację na ten temat, lub przynajmniej wspomnieć że mapa nie działa. W ten sposób wielu graczy nie pisałby że mapa nie działa, i nie zastanawiali by się czy występuje to u wszystkich czy tylko u niektórych.
meth0d - 23-03-2013, 23:57
Otóż to. Ja mam błąd od ok. 15-16 nie wiem dokładnie. Ale u niektórych nawet wcześniej wystąpił, z tego co czytałem. Sporo czasu spędziłem na szukaniu przyczyn tego i pobierałem javę itp. Gdyby umieścili gdzieś informację to nie wkurzałbym się tak. Myślałem, że brat coś odwalił ;p.
Antybristler - 24-03-2013, 00:03
Nad grą czuwają 2 osoby. Nie są w stanie kontrolować gry przez 24h. Wyluzujcie
k4meleon619 - 24-03-2013, 00:06
Pooglądajcie sobie powótrke meczu polska - ukraina, ; D
@topic;
ten sam problem
Venomlist - 24-03-2013, 00:09
Antybristler napisał/a: | Nad grą czuwają 2 osoby. Nie są w stanie kontrolować gry przez 24h. Wyluzujcie |
Jakiś GM wypowiadał się już w tym temacie zdaje się. Skoro pełni funkcję mistrza gry powinien coś wiedzieć na ten temat, lub przynajmniej mieć stały kontakt z administracją, bo tak jak widzisz ludzie pobierają nowe przeglądarki, javy aktualizują itp, a tu wina po stronie gry okazuje się. Ne ma co bronić bo system informacji ewidentnie leży.
Antybristler - 24-03-2013, 00:13
Żaden GM się nie wypowiadał. Kontaktu do administracji bezpośredniego też oni nie mają.
Venomlist - 24-03-2013, 00:18
Antybristler napisał/a: | Żaden GM się nie wypowiadał. Kontaktu do administracji bezpośredniego też oni nie mają. |
[GM] OttoIII się wypowiadał w innym temacie (ale też dotyczącym błędu mapy) że wszystko jest w porządku). Kontaktu nie mają ale mieć powinni to chyba logiczne.
meth0d - 24-03-2013, 00:22
no to dupa blada :[
CoPaCaBaNa - 24-03-2013, 00:25
ludzie nie spinajcie sie tak
Antybristler - 24-03-2013, 00:25
Venomlist napisał/a: | Antybristler napisał/a: | Żaden GM się nie wypowiadał. Kontaktu do administracji bezpośredniego też oni nie mają. |
[GM] OttoIII się wypowiadał w innym temacie (ale też dotyczącym błędu mapy) że wszystko jest w porządku). Kontaktu nie mają ale mieć powinni to chyba logiczne. |
Spójrz na datę kiedy pisał Otto.
kostro - 24-03-2013, 00:27
Venomlist napisał/a: | [
Jakiś GM wypowiadał się już w tym temacie zdaje się. Skoro pełni funkcję mistrza gry powinien coś wiedzieć na ten temat, lub przynajmniej mieć stały kontakt z administracją, bo tak jak widzisz ludzie pobierają nowe przeglądarki, javy aktualizują itp, a tu wina po stronie gry okazuje się. Ne ma co bronić bo system informacji ewidentnie leży. | gm plinuje aby regulamin był przestrzegany i nie ma dostepu do silnika gry. Jest kilka opcji dlaczego to się stało
Ja tam np się ucieszyłem, bo myślałem, że wina leży po mojej stronie;) a już wiem, że to nieprawda
|
|