|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Wodne Potwory
EdwinOdesseiron - 17-01-2009, 21:42
llludek napisał/a: | to bardzo dobry pomysl, skoro w innych obszarach sa wszedie potwory to dlaczego nei w rzece |
Może dlatego, że to nic nowego? Chodzisz sobie np dookoła Devos, atakują Cię potworki, wchodzisz na rzekę, to samo. Jaka różnica? Avatary? 90% graczy nawet nie zauważy różnicy...
llludek napisał/a: | w nastepnym update moznaby bylo zrobic jakas podwodną lokacje |
Masz "Zatopioną Komnatę"... Wymyślmy coś rozsądnego a nie nazwy dla lokacji ;/
Może np tak - potworki na rzece dają 1/3 mniej expa, ale nie można tam zostać zaatakowanym przez gracza każdy by decydował czy chce tam expić Ale to tylko moje desperackie poszukiwanie sensu tej dyskusji
Tyson - 18-01-2009, 16:06
Fajny pomysł też jestem na tak
Lucypher - 19-01-2009, 09:48
Tyson napisał/a: | Fajny pomysł też jestem na tak |
Za takie posty dawalbym ostra bez ostrzezenia... ale to nie moja brozka ;/
Przeczytalemz aledwie jedna strone postow gdyz czytanie dalej jest bez sensu...I jak dotad tylko edwin napisal chyba cos sensownego.. ;/Wy chcecie pomoc w rozwiazaniu tego problemu czy nabijacie sobie posty?Jak dla mnie kolejny zbedny bubel...Osobiscie jestem na NIE... i szkoda mi slow na takie tematy... a tworca powinien troche bardziej rozwinac swoja propozycje....
ziom1216 - 07-02-2009, 16:32
popieram
kupeq - 27-03-2009, 18:16
Najlepiej żeby były jakieś żywiołąki wody a nie...woda.
To moje zdanie .
Matto - 27-03-2009, 18:24
Popieram i żeby dawały np. jakieś skóry albo coś w tym stylu do wykonania jakiejś misji ^^
Anszak - 31-03-2009, 12:32
Kod: | Popieram i żeby dawały np. jakieś skóry albo coś w tym stylu do wykonania jakiejś misji ^^ | To woda ma skórę? nie wiedziałem....
Najlepiej żeby tam byly Wodne wilki itd. oraz żeby był nowy Gem Woda 1,2,3,4,5,6
Jestem na TAK
Kolorek - 31-03-2009, 12:59
Pomysł mi się podoba i dosyć ciekawy jest.
Minęło 2 lata i nadal nie jest na liście TODO
|
|