|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Niewyjaśnione zjawiska
krzychuwr - 19-08-2008, 20:06
dlaczego nie mogę wziąść rozłożystej rośliny przy molo ?
PS: I dlaczego zlikwidowano dział questy ? Nie widzę w tym najmniejszego sensu.
Skailer - 19-08-2008, 20:29
krzychuwr napisał/a: | dlaczego nie mogę wziąść rozłożystej rośliny przy molo ? |
A byłeś na wyspie? Żeby wziąść roślnke z molo musisz dotknąć chociaż jedną na wyspie
krzychuwr napisał/a: |
PS: I dlaczego zlikwidowano dział questy ? Nie widzę w tym najmniejszego sensu. |
Dział Questy nie miał być tu na stałe, był tymczasowy. Aktualnie na portalu kończymy opisywać questy i teraz tam będę wszystkie odpowiedzi. Dział Questy jest zbędny.
Aktualnie dostęp do działu ma tylko garstka osób zajmująca się portalem
krzychuwr - 19-08-2008, 20:33
byłem na wyspie zebrałem na razie 4 rośliny 3 zużyłem na muchomory. Ale jak "wchodzę" na roślinkę przy molo nic się nie dzieje.
Shey - 19-08-2008, 20:36
krzychuwr napisał/a: | byłem na wyspie zebrałem na razie 4 rośliny 3 zużyłem na muchomory. Ale jak "wchodzę" na roślinkę przy molo nic się nie dzieje. |
Musisz chyba je wyłożyć i potem zabrać tą na molo. I chyba 1 roślinka jest potrzebna do czegoś...
Skailer - 19-08-2008, 20:36
he? To nie wiem ... wczoraj skończyłem opisywać.. looknij http://portal.my-fantasy...._id=235#q.25/26
krzychuwr - 19-08-2008, 21:21
ja zrobiłem trochę źle, bo najpierw poszedłem do muchomorów.
Może jak załatwię bagiennego potwora, zdobędę 2 roślinkę(3 zużyte) i nie starczy ich na dojście do pterodaktyla, to może wtedy będzie chciał brać przy molo.
Skailer - 19-08-2008, 21:31
Jeżeli wziąłeś miecz to straciłeś pterodaktyla Jeżeli nie wziąłeś to powinno ci starczyć roślinek..
FantasM - 19-08-2008, 21:41
Skailer napisał/a: | Jeżeli wziąłeś miecz to straciłeś pterodaktyla Jeżeli nie wziąłeś to powinno ci starczyć roślinek.. |
Wcale nie stracił Pterodaktyla Ja też wykorzystałem na początku 3 na skrzynkę i te muchomory. Wróciłem z wyspy i wziąłem tę z molo i poleciałem jeszcze raz i co? Walczyłem z Pterodaktylem...
Jelsyn - 19-08-2008, 21:42
Skailer z tego co się orientuje to chyba nawet 1 roślinka zostaje, ale mogę się mylić bo dawno temu grałem i tyle zmienili, że bania boli.
Skailer - 19-08-2008, 21:42
FantasM napisał/a: | Wcale nie stracił Pterodaktyla Ja też wykorzystałem na początku 3 na skrzynkę i te muchomory. Wróciłem z wyspy i wziąłem tę z molo i poleciałem jeszcze raz i co? Walczyłem z Pterodaktylem... |
Ahhh właśnie nie pomyślałem :X
krzychuwr - 19-08-2008, 22:21
i tu jest właśnie mój problem - nie mogę zwiąść tej z molo.
Xianianin - 19-08-2008, 22:24
krzychuwr napisał/a: | i tu jest właśnie mój problem - nie mogę zwiąść tej z molo. |
Ja miałem to samo, lecz kiedy uzbierałem tyle roślinek na wyspie ile mogę (oprócz tej u pterodaktyla) to dopiero mogłem wziąć...
EDIT: pterodaktyl i bagienny potwór nie są bossami obowiązkowymi...
krzychuwr - 19-08-2008, 22:46
dzięki, o to mi chodziło.
szkoda tylko, że będę 1kk w plecy.
Wiem, że nie są obowiązkowe, ale chciałem zaliczyć wszystkich bossów(aż do momentu wybrou strażnicy/więzień)
Xianianin - 19-08-2008, 22:59
krzychuwr napisał/a: | dzięki, o to mi chodziło.
Wiem, że nie są obowiązkowe, ale chciałem zaliczyć wszystkich bossów(aż do momentu wybrou strażnicy/więzień) |
Oo... wreszcie gracz, którego obchodzi fabuła, a już myślałem że jestem sam
żeby nie było OFFtopu:
Cytat: | szkoda tylko, że będę 1kk w plecy. |
nie prawda nie poszły na marne - nadal możesz z nim walczyć...
FantasM - 20-08-2008, 10:20
krzychuwr napisał/a: | dzięki, o to mi chodziło.
Wiem, że nie są obowiązkowe, ale chciałem zaliczyć wszystkich bossów(aż do momentu wybrou strażnicy/więzień) |
Powiem Tobie tylko tak Możesz ubić Więźnia i Strażnika Więzienia Dowód: gracz Mateusz20 na 2 świecie. Więc możesz zrobić tak, że żadnego bossa nie opuścisz
|
|