My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Licznik.

xPIMPx - 17-03-2008, 16:41

hmmmm o to byłby swietny pomysł, ale nie czytałem całego alemozna zrobic by takie cos ile wcozraj, ile dzisiaj i ogolnie czas

szkoda że nie ma ankiety to byłbym n a tak i takie jest moje mało obszerne zdanie

o przydalo by sie ile łącznie spędziliśmy na MF od początku :D

mklem1 - 17-03-2008, 21:37

Osobiście uważam że licznik czasu jest to zbędna pierdoła która może uprzykrzyć wydajność serwera
jedynie bym był za wprowadzeniem ilości logowań w ciągu doby na dane konto
(wtedy sami byśmy wiedzieli czy ktoś nie lata nasza postacią ), opcja była by do wglądu GM'ów co by na pewno w znacznym stopniu przyczyniło sie do kasacji multikont

Pitazboras - 18-03-2008, 19:46

mklem1 napisał/a:
opcja była by do wglądu GM'ów co by na pewno w znacznym stopniu przyczyniło sie do kasacji multikont

A myślisz, że my nie mamy możliwości sprawdzenia tego? g:zla

Phantom - 18-03-2008, 20:17

Masz możliwość zobaczenia ile ny gracz przesiedział już na MFO ? - myślę że nie :P

Pitazboras napisał/a:
A myślisz, że my nie mamy możliwości sprawdzenia tego? g:zla

Masz, ale zobaczenia ile gracz grał od pojedyńczego zalogowania na MFO :P

Pitazboras - 18-03-2008, 20:22

Cytat:
Masz możliwość zobaczenia ile ny gracz przesiedział już na MFO ? - myślę że nie :P

Tego nie, ale nie o tym pisał mklem1 ;) Zresztą nie wydaje mi się, żeby mi to było potrzebne do "pracy" GM-a :D Taki licznik to raczej jako ciekawostka, do niczego nie przydatny, ale jeśli nie będzie zawadzał to czemu nie :)

humanek - 21-04-2008, 19:06

Hmm...dla mnie dobry pomysl...bo nie wiem ile dziennie siedze xD z 4h 5h roznie...dla mnie na TAK...pozdRo :razz:
DarkShad - 25-04-2008, 21:52

Phantom napisał/a:
Jestem przekonany, że w 90% graczy chciałby by wiedzieć ile czasu już siedzie przed MFO i naprawdę warto byłoby to wprowadzić

Taaaak?

Jesteś przekonany?

Ahaaa!

Dawać ten licznik :razz:

Szczurek - 26-04-2008, 12:50

Pomysł jest super. Może nie jest zbyt potrzebny do gry, ale licznik może się przydać :grin: :grin: :grin:
kiriki-kun - 26-04-2008, 13:12

pomysł świetny. Reszta listu jest skierowana do ludzi mówiących "a po co to??"

Turnieje, też nie są potrzebne.
EQ też można by nazywać rękawice 44lvl. Niby łatwiej lepiej, ale bez klimatu.
itp.

Licznik byłby świetny.

ChOzeN - 10-07-2009, 13:29

http://www.stat24.com/eng...hp?id=myfantasy

[ Dodano: 10-07-2009, 13:33 ]
Tu sobie GM sprawdzają IP graczy :P dla nie zalogowanych te opcje są na szaro xd

Evil - 10-07-2009, 18:05

Ehh... minęły już 2 lata a propozycja dalej nie zrealizowana... a temat nie zamknięty... chyba trzeba podjąć jakąś decyzję ?

@up
no w sumie półtora roku ;D

Sasori - 10-07-2009, 18:54

Pitazboras napisał/a:
Tego nie, ale nie o tym pisał mklem1 ;) Zresztą nie wydaje mi się, żeby mi to było potrzebne do "pracy" GM-a :D Taki licznik to raczej jako ciekawostka, do niczego nie przydatny, ale jeśli nie będzie zawadzał to czemu nie :)

Fajnie by było wiedzieć ile ile już czasu poświęciłem dla mfo :) ...myślą że dobre by były liczniki takie jak tu na forum :]

Ogólnie pomysł w deche :) i fajna ciekawostka :)

[ Dodano: 10-07-2009, 18:55 ]
Evil napisał/a:
Ehh... minęły już 2 lata a propozycja dalej nie zrealizowana... a temat nie zamknięty... chyba trzeba podjąć jakąś decyzję ?

@up
no w sumie półtora roku ;D

nie zauważyłem tego :) ....w sumie masz racje że ten post tu leży i lezy a administracja nic nie robi ;)

mateusze1 - 15-07-2009, 14:25

pomysł dobry ,fajne by to było ,jestem na tak :roll:
Pyciak - 15-07-2009, 19:14

Bardzo by sie przydalo! Jestem za! Maniacy wreszcie moze uswiadomiliby sobie ile czasu spedzaja na MF.
hiszpano - 15-07-2009, 19:52

to kiedy w koncu bedzie ten licznik?