|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Hyde Park - Champions League
Aldarion - 06-05-2009, 23:07
M3tzu napisał/a: | H@H@H@H@H lezec niebiescy ! BARSAAAAAAAAAAAAAAAA!
trofeum 4 barca ; ] |
Ty się tak nie podniecaj, bo przez cały mecz było 'leżeć żółci'.
Pomijając zupełnie fakt, że dla chelsea powinny być ze trzy karne, więc pokory trochę.
Jelsyn - 06-05-2009, 23:38
Aldarion, nie ma co w przyszłym sezonie Milan wygra a teraz to sam nie wiem tych i tych nie lubię ale jakoś tak ManU mniejsze nupy
M3tzu - 07-05-2009, 07:33
Aldarion napisał/a: | M3tzu napisał/a: | H@H@H@H@H lezec niebiescy ! BARSAAAAAAAAAAAAAAAA!
trofeum 4 barca ; ] |
Ty się tak nie podniecaj, bo przez cały mecz było 'leżeć żółci'.
Pomijając zupełnie fakt, że dla chelsea powinny być ze trzy karne, więc pokory trochę. |
w poprzednim meczu ballack mial dostac czerwona i karny dla barsy ;>
niebiesko wam teraz ?! a tak sie przechwalali ; ]
btw. w 10 im pykneli brame i to sie liczy ; D
Legolass - 07-05-2009, 07:55
Powiem jedynie, że sprawiedliwość wyjdzie na jaw w finale. Barcelona oddała 1 celny strzał w meczu. A mówił komentator, że to chelsea, jest najbardziej faulującą drużyną w LM. A wiadomo kto wygra LM ! Pomścimy niebieskich.
Glory, Glory Man Utd!
j4wygr4m - 07-05-2009, 11:45
Sędzia kalosz sprzedał mecz chelsi miała wygrać z barcą
putis - 07-05-2009, 14:27
powiem krótko jak barca z manu zagra jak z chealsy to mogą się pożegnać i liczyć stracone bramki
Nawet jak lepiej zagrają nie mają szans:p
greensand - 07-05-2009, 14:28
To prawda, że Chelsea grała bardzo dobrze taktycznie, to prawda, że przeważała w strzałach i powinien być dla niej podyktowany karny (lub dwa). W dwumeczu nie padł wynik premiujący ewidentnie którykolwiek klub (2 remisy), ale już nic nie poradzicie na to, że to Braca będzie grała o puchar w Rzymie z ManU.
Osobiście stawiałem właśnie na Barcelonę i mam nadzieję, że wygra LM (choć gdy wygra Manchester wielka krzywda mi się nie stanie).
I nie gadajcie głupot, że sędzia był stronniczy. Czerwona karta dla Abidala była niesłuszna, nie była aż takiego kontaktu między nim a Anelką. Powinien dostać żółtą, sędzia popełniał błędy na korzyść obydwu stron.
MichuL - 07-05-2009, 14:34
co do Abidala - kontakt niewielki, ale Anelka wychodził na sam na sam - w takich sytuacjach jest czerwona
co do karnych - powinny być ze 4, 2x ręka, raz nieodgwizdany faul i raz podyktował wolny a faul był w polu karnym już
tak czy siak ja się cieszę, że to Barca przeszła - ManU będzie miało łatwiej w finale bo oni nie potrafią grać przeciwko angielskim klubom ;>
Jelsyn - 07-05-2009, 15:13
MichuL, Barca nie umie grać przeciwko drużynom o podobnym poziomie do tego jaki oni prezentują, tylko z nupami wygrywają po 4:0
ShiiL - 07-05-2009, 15:31
FC Barcelona przywróciła Forma
playcz - 09-05-2009, 16:53
Aldarion napisał/a: | Super, barca grała na swoim polu karnym w siatkówkę, a sędzia oczywiście nic 'nie zauważył'.
No nic teraz muszę przejść do obozu śmiertelnych wrogów i krzyknąć: 'visca el barca'
Nie, nie dlatego, że chce żeby ona wygrała, tylko po prostu nie chcę, żeby wygrał ManU.
Aldarion napisał/a: | Nie chcę żeby wygrał ManU, bo wszędzie będą trąbili, jacy to oni zajebiści nie są, że obronili tytuł, nagle co druga osoba będzie ich kibcem.Stfu. |
|
I ja niestety, chąc - nie chąc, musze iść za Barcą, aczkolwiek... gdyby ten stadion w Rzymie wynuchł, czułbym nawet delikatną satysfakcję ... nie żeby coś ^^
A sędzia to Pała 4 KARNE!!! 4 KARNE!!! JAK TAK MOŻNA!!!
Tom1993 - 11-05-2009, 23:29
Kazdy muwi ze powiny byc karne a nikt nie muwi jak Chelsy sp........ 2 100% sytuacje gdyby to wykozystali to nik by nie wspomnial o karnych
PS.ja licze przedewszystkim na dobre widowisko
Ale Barca wygra bo ManU sie zabardzo odsloni!!!
Lag - 27-05-2009, 22:57
Jelsyn napisał/a: | llludek, a Barca to co nie ma gwiazd i nigdy nie miała, ale prawda jest taka młody przyjacielu, że mieli farta, a w finale są bez szans |
właśnie było widać, jak są bez szans ; )
M3tzu - 27-05-2009, 23:58
wuasnie LAginson !
gdzie Ci wielcy fanatycy czerwonych pytam sie gdzie ?!
teraz beda tulic ogony chopoki z somsiectfa ;d
Visca el Barca!
MichuL - 28-05-2009, 00:02
Manchester zagrał dzisiaj bardzo słabo, w porównaniu do całego sezonu dzisiejsza gra była kiepska ;| wygrana Barcy zasłużona, ale awans do finału niekoniecznie ;P
|
|