|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Broń zadająca obrażenia od żywiołu
Divinity - 10-08-2009, 20:36
cybershot napisał/a: |
Więcej więcej na pewno ; ] Większość niższych lvli dzieli się na dobrych i złych anty ; ] |
anty nie "wytępisz" z mf, zawsze byli... było ich mniej... wiecej...
wojo123 napisał/a: | Dla mnie dziwne Hiterzy mieli by za dobrze |
dokładnie
Teraz sposobem na tzw: Hiterów (mam na myśli gracza który bierze na hita, nazywany również noobstat'em) są anty... bo wiadomi anty przeważnie ma więcej obrony wiec na hita nie padnie...
Shark - 11-08-2009, 17:33
Divinity napisał/a: | Teraz sposobem na tzw: Hiterów (mam na myśli gracza który bierze na hita, nazywany również noobstat'em) są anty... bo wiadomi anty przeważnie ma więcej obrony wiec na hita nie padnie... |
No, nie powiedziałbym. Teraz klasyczny np. antywoj to ma tyle wity co zwykła hybryda,
ale nic w inte.
actum est - 12-08-2009, 12:45
Bardzo ciekawy pomysł to by w ogóle wyzerowało pojęcie ANTY fajnie jakby to było wprowadzone na nową wersję MFO by był CooL. Można by było stać przed miastem i wiedzieć że anty nie wskoczy i cię nie zetnie
Pozdrawiam
Divinity - 12-08-2009, 16:01
Shark napisał/a: | No, nie powiedziałbym. Teraz klasyczny np. antywoj to ma tyle wity co zwykła hybryda,
ale nic w inte. |
tak jeżeli mówimy o anty woju speederze...
ja miałem na myśli anty woj "tank"
TreVer - 12-08-2009, 22:18
Sory ale ja na Nie
actum est - 12-08-2009, 22:22
TreVer widzę ze lubisz być anty też lubię ale to by pomogło w grze i graczom na prawdę.
Pozdrawiam
Enshu - 12-08-2009, 23:01
to podstawa tej gry, każdy gra jak lubi... jeśli nie lubisz anty to stwórz taką hybrydę żeby nie przegrywała z anty, a taka jest możliwa, bynajmniej na moim lvl to spokojnie
quatruspl - 18-08-2009, 14:47
Pomysł niezły mi by sie przydały takie bronie
smokers - 18-08-2009, 18:34
usunełem sobie ogień 1 i co teraz ? ;( ;( ;( ;( ;(
|
|