|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Targ - ceny, limity, przelewy
Lag - 01-09-2009, 11:28
Alurab napisał/a: | Smile napisał/a: | Tomi , a może zrobić coś takiego , że można stworzyć tylko 1 postać na np. 1świecie ?
To by unicestwiło wszytskie problemy z multikontami ...
Lag napisał/a: |
a osiedlówki ? |
|
A proxy? |
jaki procent graczy MF umie z tego korzystać? 0,03?
Alurab - 01-09-2009, 11:32
Ah.. Sorki, zapomniałem, że większość to 10-12 letnie dzieci
Większość pewnie nie wie, że takie coś istnieje, a jak wie, to nie wie do czego to służy.. A jak wiedzą, to nie umieją korzystać <lol>
Lag - 01-09-2009, 11:35
Po za tym jaki to by miało sens? Ci sprytniejsi i tak użyją w/w metody
SaKe - 01-09-2009, 14:44
A reset neo? Tylko Ci, ktorzy maja stale IP mogliby miec blokade utworzenia nowego konta...
ambity - 04-09-2009, 23:42
Ok.. Weszły kolejne, dobre zmiany. Jednak co wejdą nowe, to są jakieś usterki. Tym razem, po włączeniu zakładki targ, widzę aukcje, których nie mogę licytować. Nic nie daje ponowne użycie szukajki - opcja "Pokaż jedynie aukcje dostępne do licytacji" nie działa.
Tomi - 05-09-2009, 00:19
ambity napisał/a: | Ok.. Weszły kolejne, dobre zmiany. Jednak co wejdą nowe, to są jakieś usterki. Tym razem, po włączeniu zakładki targ, widzę aukcje, których nie mogę licytować. Nic nie daje ponowne użycie szukajki - opcja "Pokaż jedynie aukcje dostępne do licytacji" nie działa. |
Poprawione
ambity - 08-09-2009, 15:43
Żeby nie tworzyć nowego tematu w błędach napiszę tutaj.
Podczas przeglądania aukcji na targu wybrałem sobie typ przedmiotów - gemy. Pokazały mi się aukcje tylko gemów. Następnie zauważyłem, że ktoś licytuje gem magii ***** (max) za 3,5kk, więc zgłosiłem to do GM'a. Po wysłaniu zgłoszenia nie miałem wyszukanych już tylko gemów, ale ponownie wszystkie aukcje.
azkero - 20-10-2009, 22:20
moge sie dowiedzieć jaka maksymalna cene mozna wyciagnac z rózgi ? przedmiot na 6lvl 32k wartosc sklepowa.
ADIHC1 - 21-10-2009, 01:06
azkero napisał/a: | moge sie dowiedzieć jaka maksymalna cene mozna wyciagnac z rózgi ? |
A ile chciałbyś na niej zarobić?
Pytam poważnie.
azkero - 21-10-2009, 16:21
nie wiem...może GM i was to rozśmieszyć ale dostałem kilka propozycji które sięgały nawet 1mln
A przedmiotu chce się pozbyć bo święta się zbliżają ^^ i wartość spadnie.
Reksio i Kretes - 21-10-2009, 20:35
azkero napisał/a: | wartość spadnie |
Spadnie? Przecież to niemożliwe Chyba, że to nie to co myślę
ADIHC1 - 21-10-2009, 20:59
azkero napisał/a: | dostałem kilka propozycji które sięgały nawet 1mln |
Ale ile chciałbyś zarobić na sprzedaży Rózgi? Bo to za ile sprzedasz to raz, a to ile nadwyżki któryś GM zabierze to dwa.
azkero - 22-10-2009, 18:02
Tak spadnie reksiu
Cytat: | Ale ile chciałbyś zarobić na sprzedaży Rózgi? Bo to za ile sprzedasz to raz, a to ile nadwyżki któryś GM zabierze to dwa. |
e ^^? niby czemu mieli by mi brać moją zarobioną kasę ?
Równie dobrze mogę sobie przedmiotu nie sprzedawać i zachować dla siebie jeśli mieli by mi zabrać kase, ale chce wiedzieć jaki jest limit tego przedmiotu
Podejrzewam, ze jestem tylko ja w posiadaniu tego przedmiotu ^^ a pytanie wydaje się proste
a co do twojego pytania to tyle chce zarobić jaki limit bedzie
mnietuniema - 22-10-2009, 18:29
azkero napisał/a: | Równie dobrze mogę sobie przedmiotu nie sprzedawać i zachować dla siebie jeśli mieli by mi zabrać kase |
Wg mnie jest to najlepsze rozwiązanie
Rózga to broń na 6 lvl, więc akceptowalna cena to cena "szóstolevelowa"
ADIHC1 - 22-10-2009, 19:32
azkero napisał/a: | e ^^? niby czemu mieli by mi brać moją zarobioną kasę ? |
Wiesz, sponsoring i te sprawy, hehe..
azkero napisał/a: | a co do twojego pytania to tyle chce zarobić jaki limit bedzie |
Jeden z GM przeleciał się po miastach i w ciągu ostatnich 30 dni (z tylu dni liczone są średnie ceny) zostały sprzedane 2-3 sztuki, najdrożej za 130k.
|
|