My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Postać postanowiła wyjść z karczmy...

Arthes0 - 09-02-2012, 21:49

oszaleli
Black Night - 09-02-2012, 22:09

WŁAŚNIE!!!! OSZALELI xD ;] Połowa tego co teraz gra, skończy ;]
Antybristler - 09-02-2012, 22:13

Ja nawet nie wiedziałem, że to był bug :o
Coni - 09-02-2012, 22:15

Warto cofnąć to graczowi, jeżeli naprawdę był to błąd gry.

Sam wiem co to znaczy i przez to między innymi przestałem w tą wersję grać.
https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?t=35591

Niestety mi nie cofnęli poziomu.

ejsid - 09-02-2012, 22:31

też jestem tego zdania co koledzy wyżej jak po zakończeniu turnieju exp bd automatycznie doliczany to 50% graczy, a raczej niedobitków z v2 odejdzie w chujam
Black Night - 09-02-2012, 22:50

Teraz postawiliście na nową wersje gry i pewnie słusznie, wiec nie utrudniajcie gry tym co zostali przy tej wersji, bo to chyba nie ma sensu. Jest już nas tutaj tylko garstka, nie ma z kim walczyć na polu, bez turniejów walki będzie można liczyć prawie na palcach jednej ręki. Powinniście nam iść na rękę, a nie odstraszać od gry.
Tomi - 10-02-2012, 01:50

Nie musimy tego buga naprawiać, ale proszę nie dziwić się, że czasami exp się wbije. Jest to jedynie efekt uboczny błędu i nie należy tego zjawiska traktować jak coś pewnego czy wręcz należnego. Ewentualnie można by pomyśleć nad usługą ustawiającą blokadę na najbliższy przedział turniejowy wstecz. Pomiędzy turniejami można by wtedy expić i wbijać lv, a przed samym zapisem do turnieju załączyć blokadę, co równało by się też z cofnięciem stat. Zapewne nie będzie to jednak możliwe do wykonania - to spore zmiany, które mogą spowodować dalsze nieprzewidziane skutki/błędy.
biKK - 10-02-2012, 10:04

Zgadzam się z kolegami wyżej jeżeli to naprawicie odejdzie SPORA część graczy. Ale gdyby było tak, że można włączyć blokadę poziomu na dany lvl to by było coś wspaniałego i może nie było by tego problemu który właśnie mnie dotknął. I teraz muszę czekać z niecierpliwośćią na wynik w tej sprawie a to naprawdę kosztuje dość dużo nerwów...
7up/tbg - 10-02-2012, 10:41

Ja Powiem tak , Pare dni temu mnie okradli i tylko 1 GM Mi pomogł ( BaGGy)
Reszta to olała mieli to w dupie . Wszyscy narzekali na BaGG;ego Ale jak przychodzi co do czego to większość Adminów/Gm Nie odpisuje . Tak też było z BiK ;/

biKK - 10-02-2012, 11:33

7up po części ich rozumiem ich PW pęka w szwach od różnego typu wiadomości i nie są w stanie odpowiedzieć na wszystkie z nich. Chodź przyznam, że często są one ignorowane :mrgreen: Co do mojej sprawy to trochę jestem zły ponieważ akurat teraz GM'owie olali moje PW do nich i tylko Tomi po wielu prośbach zdecydował się jeszcze raz przyjrzeć problemowi za co mu z całego serca dziękuje. Teraz pozostaje mi tylko czekać na odpowiedź od niego co do tej sprawy bądźmy dobrej myśli, że wynik będzie pozytywny. :wink:
Salcia - 10-02-2012, 11:47

Cytat:
Porąbało was do reszty?
Czy wy wgl nie myślicie ?
Turnieje to jedyna rzecz na mfo, gdzie sa pewne walki i na jakimś poziomie .
Jak usuniecie doświadczenie -- to zepsujecie tą grę już do końca.
zastanówcie 2x zanim coś zrobicie -.-

To pograsz sobie w v3 :wink:

biKK - 10-02-2012, 11:51

Salcia takim postem zaczynasz kłótnie i poco Ci to? :-|
Antybristler - 10-02-2012, 11:52

biKK napisał/a:
Salcia takim postem zaczynasz kłótnie i poco Ci to? :-|

To jest jejgo hobby, radzę ignorować posty.

Salcia - 10-02-2012, 11:53

Kłótnie? Zapraszam kolege do nowej wersji. Tobie też dać mojego refa? :twisted:
Mirage - 10-02-2012, 12:01

Salca a może nie musisz udawać takiego/takiej mądrej ?
Postać w v3 mam, nie znaczy to, że lubię tą wersję.
Jest dla mnie nudna i nic się tam nie dzieje.
Więc jak chcesz dalej prowadzić tą bezsensowną dyskusję odpisuj .