|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Częstsze turnieje (ankieta)
vaa - 11-02-2012, 18:08
@Up
Ty wlasnie spamer jestes, noobku
musaraj - 11-02-2012, 18:33
Boise... no jestes spamer.
Nie zgadzam się - nowy gracz przyjdzie, pogra, przegra, odejdzie
Rencar - 11-02-2012, 20:00
Boise, tak piszesz nonstop, 50% Twoich wypowiedzi to kopie wypowiedzi innych uzytkownikow, a 50% to posty nic nie wnoszace do tematu. Jeden wielki spam.
musaraj - 11-02-2012, 20:08
Tetsu ( Deleted?Rencar?), pozdrawiam ten spam.
A w temacie Tomi się już wyraził (raczej bez zwiększenia częśtotliwości), po co tematy zostawia się otwarte?
Chaos - 11-02-2012, 20:23
@up
żeby tacy debile jak ty mogli spamować
@topic
Proszę o nie spamowanie w temacie.
Wiem że ten temat wzbudza wiele kontrowersji, ale zawsze można spokojnie porozmawiać.
Bo widzę że zrobił się tutaj lekki burdel który zachęcił trolle z forum mfo3 do spamowania.
Mam nadzieje że za 3 dni wynik ankiety będzie pozytywny.
musaraj - 11-02-2012, 21:15
Chaos napisał/a: |
burdel który zachęcił trolle z forum mfo3 do spamowania.
|
Nie oceniaj się tak surowo Chaos...
Ja tu sobie spokojnie rozmawiam, posty mają ziarnko zwiąku z tematem.
A Ty piszesz " debile". Kto tu rozmawia niespokojnie? ;D
Wynik ankiety jest negatywny. Dla mnie temat wyjaśniony - większość nie chce częstszych turniejów (nawet sam Tomi nie był za tym), a Ty Chaos korzystasz z tego, że temat jest otwarty i wyzywasz od debili...
http://www.youtube.com/watch?v=25C8xGm-Pl4
kacctuz - 11-02-2012, 22:43
Większość...? W ankiecie wzięło tylko lekko ponad 30 osób udział.. Co tu można mówić w ogóle o ankiecie.. A różnica pomiędzy tak/nie jest minimalna. Można by spróbować wprowadzić na chwilę, nie zaszkodzi.
Coni - 11-02-2012, 23:15
Chaos, ban na mfo3 Ci nie wystarczy?
Tutaj też musisz szukać zaczepki i prowokować kłótnie?
@down
Przecież to tylko Ty trollujesz, więc trochę zastanów się nad sobą i nad tym co wypisujesz.
Chaos - 11-02-2012, 23:42
coni coś pisałem o trollach w 1 poście.
Jak nie masz co robić, nudzi ci się, to chodź mi umyj okna, bo święta się zbliżają i trzeba posprzątać.
A widzę że ty masz aż za dużo wolnego czasu.
@kacctuz
masz całkowitą rację.
@musaraj
nie trolluj.
kasta - 12-02-2012, 12:43
ja osobiście mam zdanie na tak i nie , ponieważ gracze którzy grają na turki i ranq maja więcej do straty gdy będą 2turnieje. Jest to także urozmaicenie do gry dla turniejowcow ktorym zależy na dobrej zabawie i stoczeniu dobrej walki. Jeśli nawet będą 2 turnieje to do gry może przybędzie ze 20 osób więc nie naciskam tak lub nie.
@elfen : to jeśli uważasz ze mfo 2 nie jest wartę uwagi to po co codziennie w nie grasz i wbijasz ranq na graczach po 200pkt hmm ?
Elainor - 14-02-2012, 14:08
Wydaje mi się że częstsze turnieje wyjdą na plus bo aktualnie wielu graczy loguje się jedynie w czasie trwania turniejów gdyż poza nimi bardzo ciężko znaleźć kogoś chętnego do walki.
Natomiast gdyby odbywały się 2 turnieje miesięcznie łączny ich czas trwania zamykał by się w granicach 2tyg czyli gracze logowali by regularniej.
A co do nagród to moje osobiste zdanie na ich temat jest takie, że są one jedynie drobnym bonusem więc śmiało można je podzielić na pół, ja biorę udział nie dla MF tylko dla satysfakcji jakie przynosi mi zwycięstwo, w turnieju czy po prostu z dobrym graczem.
Chaos - 16-02-2012, 17:46
Ankieta została zakończona.
55% głosujących było za wprowadzeniem dodatkowego turnieju.
Teraz pozostaje nam tylko czekać aż tomi wprowadzi ten pomysł do gry.
musaraj - 16-02-2012, 18:44
55%?
Mała różnica. Do tego głosujących było 40 - MFO ma 1000x więcej graczy :]
Za mało, żeby wprowadzać tak ważną zmianę.
Chaos - 16-02-2012, 19:46
Tomi może zawsze zrobić ankietę w grze.
Choć wtedy zapewne będzie więcej % na TAK.
Salcia - 16-02-2012, 19:56
na tak
|
|