My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Drużynowa walka...

Xezze - 12-04-2009, 11:01

Mój błąd. Przeczytałem tylko kawałek tematu. Następnym razem to się nie zdarzy. A żeby nie było off topu. Jestem na nie! :P
Aldarion - 12-04-2009, 12:33

Jesteś na nie, z tych samych nie mających nic wspólnego z tematem powodów, które wymieniłeś wcześniej, czy też wymyśliłeś sobie nowe?

Ludzie...

Gr4cO - 12-04-2009, 16:31

Po co walka drużynowa z Bossami?? Lepiej samemu... Bo jak drużynowo to się dzieli ten exp bossa na drużyne.. pomysł bez sensu.. g;)
Aldarion - 12-04-2009, 16:41

Kurwa, piszę po dobroci, to nie słuchają.
Przeczytałeś pajacu temat, zanim się w nim wypowiedziałeś?

Przenieś ktoś to do archiwum, bo FASpam się tu zaczyna szerzyć...

kupeq - 16-04-2009, 14:53

Aldarion, Weś troche wyluzuj ;) bo ja zaczynam się rozdzielać jestem za pomysłem średnio :mad: . Ale pomysła zajedobrego wymyslili
ale nie przeklinaj bo to nie są milionerzy tylko forum my-fantasy.

Ukryty_Samuraj - 16-04-2009, 17:45

EdwinOdesseiron napisał/a:
Cytat:
Tu chodzi o to zeby zawezic kontakty w grze, a nie robienie z tego Fotki czy innego shitu..
I dla tego wlasnie mfo bedzie o niebo gorsza od innych gier przegladarkowych.. takich jak
np. inna popularna gra na M. A to dzieki wlasnie takim opiniom i przekonaniach ludzi.

?

Można mieć dużo "kumpli", ale też nikogo się do niczego nie zmusza. Zresztą zwróć uwagę, że możesz utrzymywać kontakty z tymi, których lubisz, a niekoniecznie tymi, którzy mają zbliżony lvl i "idą na bossa". Dlatego po prostu nic na siłę ;)

PS. zmień pole "Skąd" bo Ci ostra wlepią.

Ojej. To taki problem team znaleźć? Wielki problem macie. Serafina trzeba pokonać żeby do Eliar dojść. Nic na siłę, po co pokonywać Serafina? Wywalmy go. Pomysł jest jednym z najlepszych (wg. mnie najlepszy) do MFO3, i gorąco trzymam kciuki żeby został wprowadzony. To urozmaica grę, i dzięki temu nie będzie już nudnego expienia. Kolejny dobry pomysł to częstsze, losowe bossy na mapie, ale to już inna gadka.