|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Drużynowa walka...
Xezze - 12-04-2009, 11:01
Mój błąd. Przeczytałem tylko kawałek tematu. Następnym razem to się nie zdarzy. A żeby nie było off topu. Jestem na nie!
Aldarion - 12-04-2009, 12:33
Jesteś na nie, z tych samych nie mających nic wspólnego z tematem powodów, które wymieniłeś wcześniej, czy też wymyśliłeś sobie nowe?
Ludzie...
Gr4cO - 12-04-2009, 16:31
Po co walka drużynowa z Bossami?? Lepiej samemu... Bo jak drużynowo to się dzieli ten exp bossa na drużyne.. pomysł bez sensu..
Aldarion - 12-04-2009, 16:41
Kurwa, piszę po dobroci, to nie słuchają.
Przeczytałeś pajacu temat, zanim się w nim wypowiedziałeś?
Przenieś ktoś to do archiwum, bo FASpam się tu zaczyna szerzyć...
kupeq - 16-04-2009, 14:53
Aldarion, Weś troche wyluzuj bo ja zaczynam się rozdzielać jestem za pomysłem średnio . Ale pomysła zajedobrego wymyslili
ale nie przeklinaj bo to nie są milionerzy tylko forum my-fantasy.
Ukryty_Samuraj - 16-04-2009, 17:45
EdwinOdesseiron napisał/a: | Cytat: | Tu chodzi o to zeby zawezic kontakty w grze, a nie robienie z tego Fotki czy innego shitu..
I dla tego wlasnie mfo bedzie o niebo gorsza od innych gier przegladarkowych.. takich jak
np. inna popularna gra na M. A to dzieki wlasnie takim opiniom i przekonaniach ludzi. |
?
Można mieć dużo "kumpli", ale też nikogo się do niczego nie zmusza. Zresztą zwróć uwagę, że możesz utrzymywać kontakty z tymi, których lubisz, a niekoniecznie tymi, którzy mają zbliżony lvl i "idą na bossa". Dlatego po prostu nic na siłę
PS. zmień pole "Skąd" bo Ci ostra wlepią. |
Ojej. To taki problem team znaleźć? Wielki problem macie. Serafina trzeba pokonać żeby do Eliar dojść. Nic na siłę, po co pokonywać Serafina? Wywalmy go. Pomysł jest jednym z najlepszych (wg. mnie najlepszy) do MFO3, i gorąco trzymam kciuki żeby został wprowadzony. To urozmaica grę, i dzięki temu nie będzie już nudnego expienia. Kolejny dobry pomysł to częstsze, losowe bossy na mapie, ale to już inna gadka.
|
|