|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Ograniczenia do noszenia broni.
Sosna - 17-10-2009, 16:34
Jestem na nie, to jest narzucanie stylu gry, każdy ma prawo rozdawać staty jak chce, nie można innym zabraniać takiej, bądź innej metody gry.
cybershot - 17-10-2009, 16:42
Sosna napisał/a: | Jestem na nie, to jest narzucanie stylu gry, każdy ma prawo rozdawać staty jak chce, nie można innym zabraniać takiej, bądź innej metody gry. |
boshe, następny ... musk on! Tu nie chodzi o staty tylko o bug w profilu ... on pokazuje np. że przeciwnik jest wojem a on ma rozdane pkt do magii i taki antywoj może się na to naciąć ... tak ciężko to załapać? -.-
Aquagen - 17-10-2009, 17:46
cybershot napisał/a: | Sosna napisał/a: | Jestem na nie, to jest narzucanie stylu gry, każdy ma prawo rozdawać staty jak chce, nie można innym zabraniać takiej, bądź innej metody gry. |
boshe, następny ... musk on! Tu nie chodzi o staty tylko o bug w profilu ... on pokazuje np. że przeciwnik jest wojem a on ma rozdane pkt do magii i taki antywoj może się na to naciąć ... tak ciężko to załapać? -.- |
Co za problem spytać takiego "woja bijącego z magii" o ostatnią walke? nie da niech ... spada
Co do fizyka na antymagów osobiście robiłem tak pare razy, i co prawda to prawda, nie można zabronić tego że ktoś jest sprytniejszy ^^
Jestem na nie
Potezny Trusk - 17-10-2009, 17:49
To jest dupny pomysł!!! Na moim lvl jestem wojem i dałem ciut w magię, żebym mógł użyć leczenia. Jestem na nie!!
SaKe - 17-10-2009, 17:51
Czytales temat?
PS: Nie wypowiadaj sie, sam mnie tak nabrales, zdobyles rank i cieszysz jape, bo dalem sie nabrac, rzeczywiscie powod do dumy.
cybershot - 17-10-2009, 20:25
Aquagen napisał/a: | Co za problem spytać takiego "woja bijącego z magii" o ostatnią walke? nie da niech ... spada
Co do fizyka na antymagów osobiście robiłem tak pare razy, i co prawda to prawda, nie można zabronić tego że ktoś jest sprytniejszy ^^
Jestem na nie |
W temacie chodzi o to, żeby naprawić buga ... więc jeśli nie jesteś w stanie załapać ocb. to zamilcz i tak będzie lepiej ; )
Aquagen - 18-10-2009, 09:42
cybershot napisał/a: | Aquagen napisał/a: | Co za problem spytać takiego "woja bijącego z magii" o ostatnią walke? nie da niech ... spada
Jestem na nie |
W temacie chodzi o to, żeby naprawić buga ... więc jeśli nie jesteś w stanie załapać ocb. to zamilcz i tak będzie lepiej ; ) |
Buga? Gdzie ty tu masz buga? Gra ma taki bonus że woj może nosić broń dla maga, i odwrotnie. To nie bóg łosiu Ale jeśli ty jesteś za tępy zeby to zrozumieć to może sam zamilcz?
Shark - 18-10-2009, 10:45
Aquagen napisał/a: | Gra ma taki bonus że woj może nosić broń dla maga, i odwrotnie. To nie bóg łosiu Ale jeśli ty jesteś za tępy zeby to zrozumieć to może sam zamilcz? |
A może ty zamilcz? Bo bronie powinny być sklasyfikowane do profesji,
tak jest prawie w każdej grze (MMO)RPG i jakoś nikomu to nie przeszkadza.
Ktoś jest sprytniejszy? Nie ma sprawy. Statystyk nie ograniczamy. Ale woj nie powinien
nosić broni dla maga i na odwrót. Klasy są dwie - wojownik i mag. Nie ma magów walących z łapy,
tak jak nie ma wojów rzucających potężnych czarów.
To nie jest bonus, to jest bug.
I to, jak wcześniej wspominałem, nie jest kwestia, że anty się skarżą.
Bo można być miodzio hybrydą, obrony 150/150, idziemy na woja,
zakładamy Szlacheckie eq, które nie ma bonusów do obrony mag. (w końcu po co to nam, skoro idziemy walczyć z wojownikiem?),
a tu nas wali np. Wiatr 6 ***** + Laska. I leżymy. To nie jest taktyka, to wykorzystywanie błędu w grze.
cybershot - 18-10-2009, 11:50
Aquagen napisał/a: | Buga? Gdzie ty tu masz buga? Gra ma taki bonus że woj może nosić broń dla maga, i odwrotnie. To nie bóg łosiu Ale jeśli ty jesteś za tępy zeby to zrozumieć to może sam zamilcz? |
Jednak okazuje się, że to ty jesteś za tępy żeby pojąć, że to jest bug ... no skoro w profilu pokazuje, że koleś jest wojem a jest w stanie zabić kogoś z magii to jest coś nie tak ... i skończ rzucać mi bezpodstawnymi inwektywami bo ty w tym temacie jesteś laikiem i zapewne z podstawówki jeszcze nie wyszedłeś.
Wariat - 18-10-2009, 12:57
cybershot napisał/a: | że to jest bug ... no skoro w profilu pokazuje, że koleś jest wojem a jest w stanie zabić kogoś z magii to jest coś nie tak ... |
I o to właśnie chodzi. Jak widać dalej nie ma żadnej odpowiedzi ze strony administracji, czy też kogoś kolorowego. Nie ukrywam, że irytujące to jest w jakiś sposób. Dodatkowo był ostatnio mały update, i nie zmieniono tego, więc nie można na to liczyć chyba ....
Aquagen - 18-10-2009, 13:41
cybershot napisał/a: |
Jednak okazuje się, że to ty jesteś za tępy żeby pojąć, że to jest bug ... no skoro w profilu pokazuje, że koleś jest wojem a jest w stanie zabić kogoś z magii to jest coś nie tak ... i skończ rzucać mi bezpodstawnymi inwektywami bo ty w tym temacie jesteś laikiem i zapewne z podstawówki jeszcze nie wyszedłeś. |
Fajne teksty z neta Pochwal sie jeszcze kto tak cie zjechał... Denerwujesz mnie, w każdym temacie, starasz sie mnie zjechać, bo tylko tyle umiesz Kozak w ryju zwykły^^ Olewam cie nie wdaje sie w dyskusje z tobą, bo za prosty organizm jesteś;]
Wracając do tematu To nie bóg, to niedopracowanie gry. Jeśli macie problem z takimi kozakami, wbijcie np. +20lv lub grajcie jak Vakel (s1)...
cybershot - 18-10-2009, 14:12
Aquagen napisał/a: | Fajne teksty z neta Pochwal sie jeszcze kto tak cie zjechał... |
Żałosne gdybanie ...
Aquagen napisał/a: | Denerwujesz mnie, w każdym temacie, starasz sie mnie zjechać, bo tylko tyle umiesz |
Ja umiem, ty nie i jestem uczulony na głupotę ... nie możesz wymyślić riposty to rzucasz epitetami bez argumentów .. i to ty zacząłeś mnie wyzywać, nie ja ciebie.
Aquagen napisał/a: | Kozak w ryju zwykły^^ Olewam cie nie wdaje sie w dyskusje z tobą, bo za prosty organizm jesteś;] |
Pff, ty to wiesz najlepiej .. takich jak ty to ja zdrapuję z podeszwy buta więc nara ; >
@topic:
Aquagen napisał/a: | To nie bóg, to niedopracowanie gry. |
Bug i niedopracowanie gry
Aquagen napisał/a: | Jeśli macie problem z takimi kozakami, wbijcie np. +20lv lub grajcie jak Vakel (s1)... |
Myślisz, że na wyższym levelu takie rzeczy się nie dzieją? Widzę, że nigdy nie miałeś cyferek bo jeśli jesteś w top to na każdym kroku próbują cię wylukać. Poza tym ja wolę się trzymać swojego schematu gry a nie bić level na chamca.
Aquagen - 18-10-2009, 14:46
cybershot napisał/a: | Ja umiem, ty nie i jestem uczulony na głupotę ... nie możesz wymyślić riposty to rzucasz epitetami bez argumentów .. i to ty zacząłeś mnie wyzywać, nie ja ciebie. |
Ja zacząłem?
Pff, ty to wiesz najlepiej .. takich jak ty to ja zdrapuję z podeszwy buta więc nara ; > |
No jasne, przepraszam nie bij mnie...
@topic:
Bug i niedopracowanie gry |
z tym się mogę zgodzić
Myślisz, że na wyższym levelu takie rzeczy się nie dzieją? Widzę, że nigdy nie miałeś cyferek bo jeśli jesteś w top to na każdym kroku próbują cię wylukać. Poza tym ja wolę się trzymać swojego schematu gry a nie bić level na chamca. |
Nick Aquagen - św. 2 Troszke tam tego mam ^^
Wiem że to się dzieje na każdym lv, ale dlaczego taki Vakel nie wtopił od +miesiąc? Ciągle walczy.
20lv - 750hp max 650 hp z fizyka wystarczy inta od 749hp
Na każdym używają fizyka, ale do 20lv jest takich walk najwięcej^^ Dlatego trzeba łapać lub stać z kumplem w polu i atakować xP Nie umawiać się
Shark - 18-10-2009, 14:50
Aquagen napisał/a: | Fajne teksty z neta Pochwal sie jeszcze kto tak cie zjechał... Denerwujesz mnie, w każdym temacie, starasz sie mnie zjechać, bo tylko tyle umiesz Kozak w ryju zwykły^^ Olewam cie ;) |
Jakoś tego nie zauważyłem. Wrzuć na luz chłopie, bo w gębie to ty jesteś mocny,
ale zamiast podać jakieś dobre kontrargumenty, to zaczynasz jechać na ambicje i się wyzywać.
No patrz, a wcześniej mówiłeś, że to bonus.
cybershot napisał/a: | zapewne z podstawówki jeszcze nie wyszedłeś. |
Akurat nie. To jest uczeń technikum/liceum, nie pamiętam dokładnie. Strasznie, nie?
Aquagen napisał/a: | Jeśli macie problem z takimi kozakami, wbijcie np. +20lv |
Ten sam problem występuje na na lvl 150.
---------------------------------------------------------------------------------
Teraz mam pytanie do przeciwników pomysłu Wariacika.
Dlaczego nie chcecie aby to zostało wprowadzone? To nie ograniczy statystyk.
Powiecie - wtedy nie będzie hybryd. Ale wg. gry nie powinno być hybryd! Jest wybór MAG/WOJ, tam nie ma hybrydy.
@edit
Dlaczego Vakel nie wtapia? Bo to on sobie wybiera przeciwników,
często nie umawia się po prostu na walkę, a poluje. Taktyka jak taktyka,
ale chyba zawsze lepiej jest się umówić z graczem na walkę i nie spodziewać się, że nas zrobią w konia, nie?
cybershot - 18-10-2009, 22:31
Aquagen napisał/a: | Ja zacząłem? |
Zgadza się.
Aquagen napisał/a: | z tym się mogę zgodzić |
Najpierw mówisz, że nie potem, że tak ... nie jesteś nawet na tyle ambitny żeby mieć swoje zdanie? : >
Aquagen napisał/a: | Na każdym używają fizyka, ale do 20lv jest takich walk najwięcej^^ Dlatego trzeba łapać lub stać z kumplem w polu i atakować xP Nie umawiać się |
Ja teraz mam 50 lvl i chciałbym zawalczyć z jakimś top'owcem a oni są prawie nie do złapania więc jedynie na umówioną walkę mogę liczyć .. i gdy koleś się zgadza mam się zastanawiać czy walnie mi z magii czy z fizyka choć w profilu ma jasno i stanowczo napisane "wojownik"? To niedorzeczne!
Shark napisał/a: | Akurat nie. To jest uczeń technikum/liceum, nie pamiętam dokładnie. Strasznie, nie? |
Katastrofalne ... bo to już nie kwestia wieku tylko głupoty, wielkiej głupoty ... ; >
PS. ADI, twój podpis to sama prawda!
|
|