|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Inteligencja i ilość skryptów
Aquagen - 26-03-2010, 17:22
jasefff napisał/a: | a poco te walki wkleiles? zeby udowodnic ze "woo" nie wyrobil z leczeniem? jakby inty nie skopal by laytowo dal rade... |
Naprawdę jesteś istotą nie myślącą? Poczytaj posty wyżej... Wszyscy piszą że ten update jest tylko dla +200lv i low lv przez te tury mają ciężej... Jakoś mi nie przeszkadza czemu?
Aquagen napisał/a: |
Pomyśl nad statystykami, troszkę matematyki... |
To nic trudnego, nie wiem po co jest ten temat, i po raz kolejny mówię: nie ma sensu zwiększać ilości skryptów, bo ponownie wrócą remisy...
jasefff - 26-03-2010, 18:56
Wszyscy piszą że ten update jest tylko dla +200lv i low lv przez te tury mają ciężej... Jakoś mi nie przeszkadza czemu? nie tylko ja sie odnioslem do twoich walk w graczem "woo" gdzie napisales ze poco wiecej skryptow itd... ze niby on i tak sie ciagle leczyl a padl... a ja ci poweim ze by nie padl jakby mial dobra inte... wiec wydaje mi sie ze poki co ty jestes osoba niemyslaca...
Aquagen - 26-03-2010, 19:00
jasefff napisał/a: | Wszyscy piszą że ten update jest tylko dla +200lv i low lv przez te tury mają ciężej... Jakoś mi nie przeszkadza czemu? nie tylko ja sie odnioslem do twoich walk w graczem "woo" gdzie napisales ze poco wiecej skryptow itd... ze niby on i tak sie ciagle leczyl a padl... a ja ci poweim ze by nie padl jakby mial dobra inte... wiec wydaje mi sie ze poki co ty jestes osoba niemyslaca... |
Wbij 22-23lv na s2 i "zrób swoją doskonałą inteligencje" i udowodnię ci że to nie chodzi o skrypty tylko o myślenie logiczne.
Teraz żeby wygrać trzeba zacząć myśleć, jak ustawić inteligencje, jak rozdać statystyki itp. Jak było 30 tur, to każdy kto miał KK na 10-15lv miał na 60% remis jeśli tylko przeciwnik go nie bił doublem lub często chybiał. Teraz jest dużo ciekawiej, bo żeby coś wygrać trzeba pomyśleć...
Co do twojego odniesienia się do walk, jak byś nie zauważył to tylko ty i ja piszemy w tym temacie od czasu moich walk, i nikt więcej...
jasefff - 26-03-2010, 19:14
nie ja nie wbije 20-23 lvl na s2 gdyz mam juz konto woja na s2 finaliste turnieju marcowego ;d i uwierz ja mam idealna inteligencje i rowniez jestem za tym zeby nie zmieniac ilosci skryptow...
Aquagen - 26-03-2010, 19:50
jasefff napisał/a: | i uwierz ja mam idealna inteligencje i rowniez jestem za tym zeby nie zmieniac ilosci skryptow... |
"idealna inteligencja" A miej sobie, ale po tym update, dobra inteligencja to już nie wszystko Teraz statystyki to 75% zwycięstwa.
jasefff - 26-03-2010, 21:35
ale sugerujesz ze mam zle? czy cos? to dobrze wbij 120 na s2 i mozemy sie zmierzyc
|
|