|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Rozmowa - Kto skarży nie błądzi - świat 1+2+4
HyyB - 12-08-2014, 20:20
Quavosh napisał/a: | Prosiłbym o sprawdzenie logów gracza AlveA, jak mi wiadomo jakiś czas temu kupił on konto od poprzedniego właściciela "Sammar", z tego co mi świta chyba ban grozi za kupno konta |
Jasne że to prawda. Powinien być ban bez dyskusji. Tylko że:
a) Typ ma zbyt dużo znajomych którzy są blisko administracji
b) kupił już dawno - czyli wszystko się zatarło
Quavosh - 12-08-2014, 21:43
Czyli powtarza nam sie sytuacja ktora miala miejsce z annihilationem na ktorego kontach gra teraz kulfon ature, a na koncie asdatora mfowiec
Blinx - 13-08-2014, 00:30
Quavosh napisał/a: | Prosiłbym o sprawdzenie logów gracza AlveA, jak mi wiadomo jakiś czas temu kupił on konto od poprzedniego właściciela "Sammar", z tego co mi świta chyba ban grozi za kupno konta |
Skąd takie informacje niby posiadasz? Prosiłbym o jakieś rzeczowe dowody, bo słowami każdy wojowac potrafi ale jak przyjdzie co do czego to juz cisza...
kiwipogromca napisał/a: | Quavosh, złe info. |
dzieki kiwi ;* ale nie pozwole tak dawac po sobie jeździc.
HyyB napisał/a: | Quavosh napisał/a: | Prosiłbym o sprawdzenie logów gracza AlveA, jak mi wiadomo jakiś czas temu kupił on konto od poprzedniego właściciela "Sammar", z tego co mi świta chyba ban grozi za kupno konta |
Jasne że to prawda. Powinien być ban bez dyskusji. Tylko że:
a) Typ ma zbyt dużo znajomych którzy są blisko administracji
b) kupił już dawno - czyli wszystko się zatarło |
a) skąd wiesz kogo znam a kogo nie?
b) skąd ta pewnośc że kupiłem...
c) Jeżeli sie juz odzywasz to wnieś coś do dyskusji i daj jakieś dowody na to że Ja to nie "ja"
Tylko prosze konkretne odpowiedzi i DOWODY na to co tutaj w tym momencie napisaliście
Spicer - 13-08-2014, 10:39
Quavo konfident, nic nowego xd
Quavosh - 17-08-2014, 19:14
Alvea szkoda że kupowałeś konto z niepewnego źródła, bo osoba, która Ci sprzedała konto czyli sammar ma nadbujną wyobraźnie i jak Ci zapewnił że z gm uzgodnił o sprzedazy konta to jesteś bardzo doinformowany, a tak na boku to spicer sam wyzywasz też alvee od konfidentów, pzdr
Blinx - 19-08-2014, 14:30
Pierścień Witalności 975k ...
Quavosh - 20-08-2014, 23:45
Pisałem już o tym [GM] Bickowi, to nie moja wina, że takie debile (za przeproszeniem) mi za tyle licytują.
Pay2Kill - 21-08-2014, 13:31
Hahaha
BaGGy - 17-11-2014, 12:48
INFORMACJA
Przestrzegam Was przed przelewaniem ranku. W tego typu przypadkach jak ten będę stosował zaostrzone kary. To, że gra mniej osób nie oznacza, że świat 1+2+4 stał się niemoderowany.
http://w1.mfo2.pl/battle_report.php?r_id=189249424
http://w1.mfo2.pl/battle_report.php?r_id=189202843
http://w1.mfo2.pl/battle_report.php?r_id=189248770
http://w1.mfo2.pl/battle_report.php?r_id=189247724
Blinx - 17-11-2014, 15:09
Bany jak najbardziej słuszne. Teraz już wiem jak to MFo działa. Dzięki BaGGy.
Ktoś mi wspominał że bez znajomości nic nie zrobię. I miał rację. Podobne sytuacje miała jeszcze jedna osoba. Ale z nią akurat się znasz i wiesz o kogo mi chodzi, lecz jemu bana nie wlepisz.
ZNAJOMOŚCI
Dark s2 - 17-11-2014, 15:22
Uprzedzając mądrali:
tak wiem, screen to nie dowód, ale zawsze GM może przystawić oko na przyszłość
BaGGy - 17-11-2014, 15:24
Poproszę na pw nick osoby, ewentualnie link do walk. Jeśli jest to przelew, to z pewnością wlepię bana i nie będę patrzył na "znajomości".
I nie insynuuj taki rzeczy, gdyż po raz kolejny powtórzę, że stronniczości sobie nie zarzucę.
Dark, ta sprawa już jest prześwietlana, ale dzięki.
Blinx - 17-11-2014, 15:29
BaGGy napisał/a: | Poproszę na pw nick osoby, ewentualnie link do walk. Jeśli jest to przelew, to z pewnością wlepię bana i nie będę patrzył na "znajomości".
I nie insynuuj taki rzeczy, gdyż po raz kolejny powtórzę, że stronniczości sobie nie zarzucę.
Dark, ta sprawa już jest prześwietlana, ale dzięki. |
Gdybyś sam nie zauważył komu ostatnio rank jakoś wskoczył. Tak za przeproszeniem "z dupy".
Nie sypie, pomyśl sam a Cię może olśni.
KisS - 17-11-2014, 18:05
Te kidi cudi czy jak ci tam . tak wszedłem na to forum i widze, ze sie strasznie tu udzielasz. tylko rzadko ukazujesz, dowody na potwierdzenie tego iż masz racje, więc jak mamy ci wierzyć jeżeli kilka postów wyzej to ty płakałeś, żeby dali ci dowody , a sam ich nie pokazujesz?
Blinx - 17-11-2014, 18:36
Bo oskarżenia były nie słuszne na moją osobę. A co do rozmowy nieco wyżej (czytaj. z dziś) To pisałem z [GM] BaGGy na PW.
|
|