|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Czy niżej można upaść?
mnietuniema - 24-05-2010, 15:15
Daniero napisał/a: | Dla mnie ten update ,to wielka pomyłka ,bo gdzieś z 30% graczy nawet na wyższym poziomie jest hiterami ,a to jest smutne. Powinno się coś zrobić ,aby gracze grali tak bardziej normalnie ,a nie turniejem się przejmować . |
Co chcesz od turniejów?!
Podobne wnioski są chyba po każdej zmianie...
Ja już daaawno temu (był taki temat o celności i szybkości...) stwierdziłem, że gra wariuje przy większych liczbach. Jak widać - żadnych zmian. Może więc właśnie poziomów (postaci) jest za dużo albo zyski z nich dają zbyt wielkie ("przegięte") liczby. Ale to wymagałoby przejrzenia wzorów, a wiadomo co jest priorytetem Admina... denominacja liczb raczej nie
Daniero - 25-05-2010, 19:41
w sumie ,to jak waliłem fizykiem będąc magiem ,to było fajnie ,bo każdy anty mag padał na hita ,albo 2 ,a hybryda remisowała ,ale potem waliłem z magii w rewanżu (i też przeważnie remis )
powinien wrócić stary system ,że mag wali za 15hp -.- a turnieju nie ruszać ,bo i tak tym sposobem ze zmianą profesji wygrasz 1 walkę ,a nie 2
dracon13pl - 28-05-2010, 06:39
swojego czasu zakładałem podobny temat, bodajże z czervikiem ale został olany i się gdzieś tam włóczy po forum.
Jak dla mnie takie coś to zwykłe oszustwo, zarówno gracza jak i gry.
Takich osób jest teraz sporo co idą "na łatwiznę"- chociażby nerus z w3, który inaczej niż tak w taki sposób jak napisał Crypton w 1szym poście wygrać nie umiał.
|
|