|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Blokada LvL'a
Dark s2 - 20-01-2012, 17:55
benerit napisał/a: | Dark ja tekst typu
Cytat: |
To weź napisz, że nie. Pomożesz nam wygrać i zostawić starą wersję w tym stanie co jest. |
Odbieram jako spamowanie za określoną opcją. Tym bardziej, że nie robiłeś tego pod swoim pseudonimem, ale przez jakieś losowe konto.
Ciekawe ilu jeszcze tak nagabywałeś. |
Konto zostało stworzone tylko w celu ustalonym- w/p. To, że namawiałem to wyłącznie ze swojej woli, bo nic przez to nie stracę
[ Dodano: 20-01-2012, 17:57 ]
ManiakMFo napisał/a: | heheh Dark zakłada nowe konta na MFO v3 by zniechecic ludzi do wzniesienia blokady ?! ;D
Jednym słowem...żenada! ;D |
Zakłada nowe konta? 1-wsze to nie gram tam, a i założyłem je tylko z tego jednego powodu.
Co do żenady to Cię przeniosę od razu wyżej- Prawda Boli To jest dopiero żałosne
ADIHC1 - 20-01-2012, 18:03
Niepotrzebnie Tomi wspominał o tym, że sonduje opinię graczy na ten temat. Jak zwykle musiał znaleźć się ktoś, kto na siłę próbuje przeforsować swoją "rację".
vaa - 20-01-2012, 20:19
@up
co masz na mysli ?
wisla12h - 20-01-2012, 20:39
Żałosny typ... kieruje się tylko prywatą...zniesienie blokady nikomu nie zaszkodzi, kto nie będzie chciał z niej skorzystać przestanie na 300 lv expić. Nie widzę przeciwwskazań... i dziwi mnie to że administracja się waha, tylko dlatego że jeden gracz za wszelką cenę chce zatrzymać ten minimalny rozwój, w celu uzyskania "korzyści", tylko i wyłącznie dla siebie.
Dark s2 - 20-01-2012, 20:41
Tylko i wyłącznie dla siebie? To czemu, garstka osób, też jest "przeciw" ?
Wytłumacz mi to, "typie". A i korzyści to bym miał jakby limit zwiększyli, bo by mi podskoczyło wiele lvi, a drugi by miał dopiero 300.. Teraz jest właśnie sprawiedliwie. Ale fakt, nie wiesz o co chodzi nawet więc
Arthes0 - 20-01-2012, 20:48
dark ta 'garstka' jest przeciw bo ich namówiłeś i na v3 konta robiłeś i spamowałeś..
wisla12h - 20-01-2012, 20:49
Dark s2 napisał/a: | A i korzyści to bym miał jakby limit zwiększyli, bo by mi podskoczyło wiele lvi |
Właśnie o to ci chodzi...podskoczy ci parę lv i zostanie zakręcony kurek z punktami MF
Ty i my dokładnie wiemy o co chodzi...dlatego cię proszę...
Nie zatrzymuj tej, jedynej nowości, która ma szanse wejść w życie w najbliższym czasie w MFO2 i nie psuj gry innym wysokim lv.
Dark s2 - 20-01-2012, 20:52
Arthes0 napisał/a: | dark ta 'garstka' jest przeciw bo ich namówiłeś i na v3 konta robiłeś i spamowałeś.. |
heheheh to przebija wszystko
myślisz, że tylko mi się to nie podoba?
[ Dodano: 20-01-2012, 20:54 ]
wisla12h napisał/a: | Dark s2 napisał/a: | A i korzyści to bym miał jakby limit zwiększyli, bo by mi podskoczyło wiele lvi |
Właśnie o to ci chodzi...podskoczy ci parę lv i zostanie zakręcony kurek z punktami MF
Ty i my dokładnie wiemy o co chodzi...dlatego cię proszę...
Nie zatrzymuj tej, jedynej nowości, która ma szanse wejść w życie w najbliższym czasie w MFO2 i nie psuj gry innym wysokim lv. |
W życie to gra wejdzie jak dodadzą update a nie jakiś limit. Trudno masz swoje zdanie, ja swoje. a i nie pisz ciągle w imieniu tych max lv'i bo co niektórzy to mają odmienne zdanie, i pod sytuacje i pod pomysł.
koncze ta rozmowe, elo
Arthes0 - 20-01-2012, 21:00
chłopcze skończ tą farse
Anonymous - 20-01-2012, 21:23
Dark chciałby trzymać dwie sroki za ogon jednocześnie... walczyć zarówno w turniejach jak i być pierwszy w rankingu doświadczenia.
Pewnie admin zgodziłby się po uwolnieniu lv obniżyć mu exp do poziomu 300lv, tyle że druga sroka mu wtedy ucieknie.
Jest jednak rozwiązanie
- zlikwidować MFy jako nagrody w turniejach - niech będzie gold, eliksiry, regenki... MFy przy tak niewielkiej ilości graczy jaka pozostała to pomyłka (albo chociaż zmniejszyć ich ilość 10x)
Arthes0 - 20-01-2012, 21:28
benerit dobry pomysł
ManiakMFo - 20-01-2012, 23:05
jestem tez za tym by zwiększono ten limit chociaż uniemozliwi mi to przelewanie jakiegokolwiek expa i uczestniczenia w turnieju jednak ze wole fajna zabawe... Dark Ruch Palikota to jest partia dla Cb tam bys sie nadał
niech admin sam zdecyduje co uczynic w tej sprawie nie patrząc na łapczywe hieny
Pozdrawiam ice!
vaa - 21-01-2012, 09:47
benerit, mf niech zostana , bo wiecej graczy moze odejsc:)
Dark boi sie o swoj wlasny tylek... emha przesciga Go w expie..
ManiakMFo - 21-01-2012, 13:18
no moze nie tak prędko go prześcignie ale da rade ;P
Hard Style - 21-01-2012, 13:23
Żałosne , gość ma 300 lv , i niechce stracić swojej pozycji . Namawia wszystkich na v3 to jest zachowanie takiego pacana któremu pkt. mf na koncie dają powietrze do płuc . Typie ogarnij się , to że jesteś najlepszy na św.2 nie znaczy , że jesteś guru tej gry , nie wszystko musi się kręcić wokół ciebie .
|
|