Imię: Kamil
Nick w grze: Dzidan/Areen
Miejsce zamieszkania: Przedmieścia Rzeszowa
Zaintersowania: Informatyka, motoryzacja, MF, CS, GTA2 MP, sport, muzyka (chyba każdy rodzaj)
Ostatnio zmieniony przez Areen 06-07-2009, 16:29, w całości zmieniany 9 razy
Imie-->Dawid
Nick w grze--> wosiu1
Miejscowośc--> Rakszawa (takie zadupie 30 KM od Rzeszowa)
Wiek--> Nie powiem (zbyt mało )
Ulubiony szkolny przedmiot--> WF i Historia
Zainteresowania--> Piłka nożna, komputer, muzyka
_________________ To nie jest koniec, to nie jest nawet początek końca. To dopiero koniec początku
"Czesc, jestem wojtek mam 14 lat, bardzo chcialbym was poznac..."
buahahahahhaha
Imie Michał
Wiek wystarczajacy
Zamieszkanie Wolne Krolestwo Tarnobrzeg:P
Zainteresowania niezmiernie ciekawe
Nick zgadnijcie...
Ty na dole, upadly, nie pisze sie sporty eksremalne rowerem, tylko cross rowerowy, albo trial albo sporty eksTremalne po prostu
_________________ Nie waż się wychylać kiedy mnie rozgniewasz...
Ostatnio zmieniony przez Duke Rollu 04-09-2006, 17:43, w całości zmieniany 1 raz
Imie : Dariusz
Nick : dario3d (w grze) dario (na osiedlu) Xellos (dawno temu w trawie i już nie używane) Xendras (patrz Xellos [to była ciekawsza przemiana Xellosa ])
Miejscowosc : Wołomin
Zainteresowania :Dziewczyny, My fantasy, ostatnio troche skakanie na rowerach, Matma (no co? ), informatyka.
imie: Rafał
nick: taki jak tu
miejscowość: Józefów
Zainteresowania: Ping-pong, pływanie, muzyka, MF oczywiście, i innne gry zazwyczaj CRPG
Profesja: Wojownik
Nick: The U. Slayer
Level: 65
Wysłany: 06-09-2006, 18:07
Imię: Filip
Nick: ef0em (na forum) The Ultimate Slayer (w grze)
Miejscowość: Zielony Konstancin-Jeziorna
Zainteresowania: Muzyka, koszykówka, siatkówka, tenis stołowy, MF of course, :T:H:C:
Zawód: Sponsor Polskiego Monopolu Spirytusowego, Ganja Fan, P.U.F.F. Reprezentant
Imię : Rafał
Nick : Kamyck (Czyt. Kamyk)
Miejscowość- Jelenin pomiędzy Wrocławiem a Strzelinem.
Chodzę do II klasy technikum informatycznego..... tym się interesuję i wiąże z tym moją przyszłość (mam w planach znależć się w Mikrosoft'cie8) )
Interesuję się:
--- kobietami...... pryjorytet (dokładniej Kobiętą..... pruby ustatkowania się)
---Informatyka
---Motoryzacją (Stare motocykle) 24września będzie oldtimer motobazar wrocek ..... jak ktoś jedzie to na pw
---Kaskaderskimi wyczynami na motocyklach(Może oglądał ktoś "Urban Street Bike Wariors")
Moje GG: 590291 - jestem otwarty i nie boje się podać mojego aktualnego gg. Masz sprawe? Pisz.
Nic więcej nie przychodzi mi do gławy.
_________________ Większość Ludzi sądzi, że BSD to substancja psychotropowa, Fedora to rodzaj nawozu azotowego, zaś OpenOffice to anarchistyczna organizacja założona przez urzędników średniego szczebla...
Invation [Usunięty]
Wysłany: 16-09-2006, 08:52
Imię - Mateusz
Nick w grze - Invation
Zamieszkanie - Siemianowice Śl.
Zainteresowania - Muza ,Gry RPG i Wyścigi