Proponuje aby po lewej stronie pojawiła się zakładka ''Lista zadań'' gdzie pisały by wszystkie zadania które trzeba zrobić np. gdy w Eterni pójdziemy do karczmy jakiś gość da nam zadanie żeby zdobyć 5 skór dzika to po tej chwili w zakładce ''Lista zadań '' to zadanie tam będzie i nie będzie się trzeba wracać do karczmy jak zapomnimy . Oczywiście 5 skór dzika to każdy zapamięta ale w dalszych miastach trzeba zdobyć wiele innych rzeczy . Co wy na to
sam kiedyś zaproponowałem taki pomysł co prawda nie w osobnym temacie tylko podpiąłem sie pod czyiś
Chodziło mi o to aby pojawiła sie nowa zakładka o nazwie np Notatnik w której np po rozmowie w karczmie w eterni pojawiał by sie wpis zdobądź 5 skór dzika dla.... . To byłaby bardzo wygodna rzecz bo jak już tu zostało powiedziane mamy potem pare rzeczy do odszukania i nie zawsze sie wszystkie zapamieta
Zadań nie jest dużo, ale oczywiście osobom pokroju Maksa trudno je zapamietać. Raczej przydałby się tym, którzy wracają po dłuższej przerwie i nie zbyt są w gre "wciągnięci". Czemu Maks nie dostanie bana na ID (jeśli takowy jest możliwy)?
_________________ "Przegraliśmy, bo nie wygraliśmy."
W tej sprawie jestem neutralny bo ani mi to zycia nie ulatwi ani nie bedzie mi wadzic. Jak na razie wszystkie questy mam za soba i teraz tylko czekam na update az bedzie cos nowego . Mam dobra pamiec wiec mnie to nie potrzebne ale jak widze sa gracze ktorzy moga tego potrzebowac.
teraz to nikt juz nowych pomysow nie wymysła tylko stare sobie przypomina i na nowo je pisze.Moim zdaniem jest nie potzrebne bo to gracz powineni wiedziec co ma zrobic a nie zeby cos mowiło mu co ma zrobic gdzie przyniesc itp
Super pomysł jestem na tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kiedyś sam zapomniałem że mam sdobyć **** ********* , zdobyłem potem po kilku innych zadaniach i było zapóźno nic nie dostałem i ten przedmiot mam ciągle w plecaku i nie idzie się go pozbyć
Myśle że taki dziennik mógłby być dla niektórych przydatny, więc fajnie by było jakby coś takiego było stworzone. Zresztą od dziennika o wiele bardziej byłby przydatny notatnik, taki jak w Ogame.
ps Sam już założyłem kiedyś dwa tematy o dzienniku