Ja mam taką propozycje, że Admin mógłby wprowadzić nową zmianę. Otóż gdy ktoś nas zaatakuje pisze wtedy "Zostałeś zaatakowany" to można by było zrobić "Zostałeś zaatakowany przez gracza Foller" co wy na to? Zrobiłem screena
[ Dodano: 05-03-2007, 08:58 ]
aha... np. przez gracza foller bo ja wszystkich nie zaatakuje:D jak was zaatakuje inny gracz to nick tego gracza mógłby się pojawic:D fajne co nie?
i co może jeszcze zdjęcie i statystyki byś dodał (te podstawowe znane)? Mi to bez różnicy kto mnie atakuje i tak się walka włączy i będę widział.. Chyba, że by takie zestawienie podstawowych statystyk przed walką zrobic, to może, może..
[ Dodano: 05-03-2007, 09:14 ]
skulio napisał/a:
takie se... moze byc ale nie musi... a poza tym to by dodalo kolejne odwolanie do bazy danych...
Nie koniecznie, bo i tak trzeba zrobić odwołanie podczas walki a przed walką mogłoby z tych samych pobranych już wcześniej informacji korzystać.
no właśnie po co dodawać kolejne zdanie do komunikatu jak i tak za chwilke będziesz wiedział z kim walczysz...
Przecież to nic nie zmieni...jak ktoś Cie zaatakował to walka odbyć sie musi a to czy bedzie mi pisało tylko "zostałeś zaatakowany" czy jeszcze nick gracza to wszystko jedno.
Ale raczej na nie