Profesja: Mag
Level: 63
Wysłany: 10-03-2007, 17:46 limit ataku na jednego gracza w ciągu doby
Moja propozycja dotyczy oddawania expa tzn przydałby sie limit ataku na jednego gracza.
Chodzi o to by np. 70lv nie atakowałby cały czas jakiegos(co minute) 67lv by mu oddawac expa...
_________________ 500g w karczmie
best pkt:8973
best rank: 2 (na początku 2wersji, trzymałem sie w 10 przez około 2 tyg.)
teraz mało jakies 4k
Po co cos takiego... Oddawanie expa jest zabronione... A co do tępienia jednego gracza to i tak nic nie da odczeka się czas i polowanie rozpocznie się na nowo
Po co cos takiego... Oddawanie expa jest zabronione... A co do tępienia jednego gracza to i tak nic nie da odczeka się czas i polowanie rozpocznie się na nowo :)
Tepienie polega zazwyczaj na tym ze w jednym dniu jedna i ta sama osoba tylko xxx razy ubija druga... zawsze gdy druga jest online >< .. obecnie od 90lvla nie znam tego uczucia ofiary (kochane noobki)
ale me kumpele az za dobrze...
Catwoman ma tylko 20 raportow walk z jedny i tym samym o roznych porach ><
i nie dlatego ze chciala by oddac expa czy zmarnowac miksy na remis etc ..
tylko on widzac ze ja zabija ..uwzial sie i wogole nie daje jej spokoju ;/
a unikanie go pt chodzenie gdy jest off nic nei daje bo dlugo nie mija .. zaby sie ujawnil ;/
dlatego, tez obecnie wogole nie gra czekajac az wkoncu przewyzszy ja lvlem ^^""
i jak za moich czasow mlodosci lvl'a tak i za jej wtapie by powstalo ograniczenie walk.
Profesja: Wojownik
Level: 142
Wysłany: 10-03-2007, 19:10
Psuj jaki inteligentny post;P jak chcesz nabijać to fora pomyliłes, a co do tematu, ja jestem PRZECIW, jak sie komuś nalerzy to sie go tępi;)
_________________ 1 miejsce w marcowym turnieju
1 miejsce w kwietniowym turnieju
1 miejsce w majowym turnieju
3 miejsce w gold;) [było]
18 ranking: [był]
Dobrze pomyślane, ale nie wejdzie... Wątpie by podjęto jakiekolwiek próby w naprawie tego ''błędu'' przynajmniej do ukończenia gry. Ale świetnie to pomyślałeś, jestem za.
Po2: Mnie atakuja anty-zazwyczaj przegrywam to ja odrabiam na osobach z ktorymi wiem ze wygram.
Po3: ta gra polega na tym zeby walczyc
Po4: expa mozna oddawac nawet wyzszym lvlom- wiec niemoge atakowac kogos pare razy dziennie bo ty mi zabraniasz?
Po5:Twoj pomysł moze nie jest zly ale prawie ze w ogole niedopracowany,
Oddawanie expa jest zabronione ale jednoczesnie wprowadzajac twoja regułe zakazalbys niektorym walk pare razy dzinnie.
A jak ktos ma czache i poprosi jedną osobe o zbicie ich to co?? nie bedzie mógł??
jestem na NIE ale nie dlatego ze lubie dostawac exp ale dlatego ze to bezsens