Wysłany: 22-07-2007, 11:28 Utrata expa w walce z noobem
przydarzało wam się że od lvl dzieli was tylko jedna walka ?? a w następnej chwili atakuje was gracz z wyższym lvlem?? myślę że zrobienie takiego czegoś jak blokada utraty expa (w walce z noobem) jest potrzebna
lol... z każdym da sie wygrać... a tak między nami (dawno dawno temu powstała opcja szukaj miała ona na celu Zmniejszenie tego typu tematów niestety ta jakże magiczna opcja została odrzucona przez forumowiczów ) było wałkowane nie przeszło i teraz też nie przejdzie
Racja a jak zaatakuje cię wyższy lv i wygrasz to też nie dostaniesz za niego EXP
Co nie może być dyskryminacji
Ja zazwyczaj w czasie jednej walki do lv chowam sieę do miasta
I umawiam się z kimś na walke
A no racja. Na wysokich levelach zeby odbic utracone exp na potworkach potrzeba bardzo duzo punktow ruchu. Przykladowo na 115lvl traci sie kolo miliona expa! a mamy okolo 440 pkt ruchu, tak wiec trzeba czekac dwa pelne doladowania zeby nadrobic. ALe trudno nic z tym nie da rady zrobic, ja bym sugerowal nawet by sie dostawalo expa za slabszy level ale to nie przejdzie tez.
A ja jestem za blokowaniem utraty EXP-a. (widać, że wypowiadają się tu chyba same nooby, gdyby nie, to też by byli za zablokowaniem) ps. sry. jak kogoś uraziłem
Profesja: Mag
Nick: AviZ
Level: 37
Wysłany: 22-07-2007, 23:18
Up : uważasz kogoś za noob'a bo ma inne od Ciebie zdanie? Miło...
Ja też za blokadą nie jestem.. Jak już panowie wyżej napisali pokombinować, pokombinować i danego delikwenta unicestwić, nie ma ludzi nie do pokonania ..
ja jestem za wtedy znikło by także przekazywanie expa ile razy jest tak że osoby stoją w teamie aby tylko załapać expa od tych wyższych którzy atakują ci mają 5 a atakują ich kolegów z teamu 60 lvl-e ile expa?? z 5 lvl-i i jest to wykorzystywane dlatego jestem za.
Ludzie trzeba żyć z nobkami a nie że traci sięprzez nich EXP a dlaczego poprostu nie schowacie się do miasta .
a jeszcze co do jednej wypowiedzi 'szczególnie na wyższych lv trudno odrobić straty jakie ponosimy przez nobów'. Tak ale też na 80lv ta różnica 1-3 lv się zaciera . np.
ale nie chodzi mi o to że gdy ty atakujesz tylko jak ktos ciebie z wyzszym lvlem jakis noob stat ;/ to wtedy jest gorzej a tacy to tylko chcą miec gwiazde za niesprawiedliwe ataki
Wydaje mi sie ze to juz bylo omawiane i nie przeszlo z czego sadze ze i teraz nie przejdze
_________________ https://logowanie.forsafon.pl/Default.aspx wejdz na ta strone i sie zaloguj doładuja Ci konto i tam gdzie jest napisane skad masz ta strone wpisz ze od znajomego i nizej moj NUMER KOMORKI: 693644293
ale nie chodzi mi o to że gdy ty atakujesz tylko jak ktos ciebie z wyzszym lvlem jakis noob stat ;/ to wtedy jest gorzej a tacy to tylko chcą miec gwiazde za niesprawiedliwe ataki
A czym się różni atak wyższego lv na ciebie od ty atakujesz wyższy lv ??
glupi pomysl,takie rzeczy sie zdarzaja i beda caly czas sie zdarzac,jak niechcesz dednac to sie chowaj do miasta
a tak w ogole to ile razy wyzszy lvl zaatakowal nizszy i przegral,z kazdym masz szanse musisz tylko troche poglowkowac