Ja mam pomysł który zmniejszyłby przegrywanie z potworami ale bardzo kosztowne.
Mam pomysł żeby za punkty MF można było kupić Inteligencje Walka Manualna na potwory , graczy i turnieje.
Moja propozycja to 90 MF.
Co o tym myślicie
Propozycja nie dorzeczna niedość ze za 90 pkt mf byś zaplacił okolo 30 złotych.
Co do graczy potowrków i turnieju .
Turnieje bys wygrywał graczy byś niszczył.
A do potworków to się nie opłaca za duzo by to zabierało czasu
.
Taaaa... ja wole za te 90 MF'ów nabić sobie pare leveli na słabszych potworkach, niż walczyć manualnie z każdym silniejszym stworkiem. A jakby to wyglądało jakby jeden gracz miał aktywną tą usługę, a drugi nie i dzoszło by do walki pomiędzy nimi?? Oczywiście uboższi gracze nie mieliby szans, więc jestam jak najbardziej przeciw tego typu usłudze.
Profesja: Wojownik
Nick: Sud Water
Level: 666
Wysłany: 30-12-2008, 20:17
Jest i dziwie się że jeszcze nie on 4 ostrów za to co pisze dokładniej to ten punkt
Kod:
3. Zabronione są wypowiedzi krótsze niż 5 słów. Będą kasowane, a ich autorzy karani. Nie sądzę, żeby w tak krótkim zdaniu można było uzasadnić swoją wypowiedź.
A co do pomysłu to głupi bo ty walka manualna a on co jako bot będzie walczył ?(chodzi mi o turniej )
A moje zdanie jest takie. nie umiesz grac to nie graj. i nie kombinuj przesadnie. jest to bez sensu zanim zalozy sie temat to trzeba odrobine pomyslec..
właśnie np. ja sobie expię i tu gracz atakuje z manualną nie dośc że mam postać na bossy (już jest szansa 70 % że przegram)to on ma manuala(i mam 0 % szans na wygraną)
Kort. po pierwsze nie odswiezaj tematow tak starych. bo po co? jezeli jest to temat na ktory sie nie uczeszcza to znacy ze mozna nazwac go zamknietym. po 2. nie pisz tkaich postow bo z mojego punktu widzenia jest to zwykle nabijanie postow po 3. troche kultury.
Beznadzieja po co to w ogóle wymyśliłeś ???
Po prostu "żal mi dupę ściska" Soory za wyrażenie jak na to patrze ...
Wiesz kiedy "żal pupe ściska" ? Kiedy czytam takie wypowiedzi, może zanim wypowiesz się na temat innej/kolejnej propozycji przeczytaj to:
https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?t=16822
Cytat:
4. Zabronione są wypowiedzi będące najzwyklejszym spamem. Będą kasowane, a ich autorzy karani. Mam na myśli wypowiedzi typu: 'Tak/Nie', 'Jestem na tak/nie', 'Może być', 'Fajny pomysł' i inne nic nie wnoszące do dyskusji. Dział Propozycji nie służy do 'głosowania' czy temat jest na 'TAK' czy na 'NIE'. Ktoś rzuca pomysł - amy nie piszemy czy to się nam podoba lub nie, tylko jakie to niesie ze sobą korzyści, problemy, trudności etc.
Propozycję którą nam autor tematu przedstawił nie nazwałbym "beznadziejną" a nieprzemyślaną.