1. Fajna dłuuuga fabuła
2. fajne walki PvP (DO TEGO UPA)
3. Dużo znajomych, kolegów i przyjacieli :*
4. "Dość" często upki
5. Miła atmosfera w Ballis (tutaj dochadzą tylko lepsi a więc nooby zostają w tyle )
6. I tak w to już nie gram
Jak + to i - ^.^
1. NOOBSTATY psującą cało miłą atmosfere
2. Dzieci NeO które spamują w pierwszych miastach (dajej nie mogą bo nie dadzą rady dojsc.)
3. Jedna opcja w ostatnim upie atak fizyczny/magiczny
4. przekładanie ranQ na sw3 jak i na 1
_________________ Obecnie postacią Bolek nie gram. Dlatego że nie da się walczyć na salamandri. Dnia 25.01.09 Postać usunięta [GM] Mnietuniema dzięki za bana... Bo bym tej postaci nigdy nie usunął i grał w to "gówno" następne 2lata... Pozdro.
Heh, dobry Up byl nie??? Polowa graczy skonczyla grac
Przez Poje i kawalki od 10 lvl, male "udoskonalenie" a jednak wielki syf
Wypadalo by podziekowac Adminom za cos zrobili, jednak no comments....
Jak dla mnie up jest bardzo dobry i ta wciągająca a zarazem wymagająca sporo czasu fabuła, bardzo wciąga, no i do tego mnóstwo przedmiotów
A to, że tak wielu graczy przestało grać jest nawet na +
hmm. za dużo by wymieniać. głównie osoby, które w nią grają. (mam na myśli przyjaciół, którzy pomogą gdy ktoś jest w potrzebie. Np. wystawienie na aukcji rybek )
- ?? długo oczekiwane upki (ale za to jakie obfite ^^)
Profesja: Wojownik
Nick: AiZ
Level: 104
Wysłany: 16-08-2008, 08:20
Co mi się podoba? System walk, ciekawa fabuła, ciekawi ludzie. I mówicie, że teraz dużo ludzi odeszło. Odeszli Ci, którzy przelewali rank. I to są dobzi gracze? Mi się w tym update nie podoba tylko to "atak fizyczny/magiczny"
No i minus- dużo dzieci neo, nie mających co robić i spamują w pierwszych miastach.
pytasz laj? odpowiem prosto po to by hmm 'tepic' takie nooby jak .... - kto mnie zna wie o kim mowie =] a nie powiem tego bo sie warny posypia , w tej grze nie ma nic innego ciekawego jak to iz jest tu wiele ciekawych osob z ktorymi mozna pogadac nie tylko na temat tej jakze przezabawnej gry w ktorej 12 latek zwyzywa Cie od najgorszych a Ty nie mozesz nic zrobic bo i tak to Tobie sie dostanie a nie jemu. Wlasnie to jest w tym wszystkim najlepsze
Pozdro Zyga dodajesz tej grze smaku ; ** muhahaha sie nadajecie ol ^^
@UP tak przelawali wiekszosc z s3 leci bo teraz to czy grasz na s1/2/3 nie robi juz wiekszej roznicy :F multi jak chcesz ukryc ukryjesz z goldem to samo . up 0/10
Co kręci ? Hmm...gra jak na internetówki wyróżnia się.Ma naprawdę spore możliwości i ogólnie co do roboty adminów nie ma się co czepiać.
Minusy ?
Słaba fabuła
Ludzie[kiedyś kłóciłem się z Aldarionem bodaj,bo nie wierzyłem że takie rzeczy serio się dzieją.Zagrałem i...to straszne 0o Są osoby z którymi można pogadać,ale "ej,oddaj mi swoje konto ok ?" i "NAKARMCIE MI JAJKO" jest straszne ;0]
Wpierw myślałem że gra na s3 będzie fajna,jak nie masz kasy to pożyczysz od kumpla te 100 k potem oddasz i ogólnie luz.Ale okazało się że po prostu albo masz kumpli na 100 levelu albo nie masz wysokiego miejsca
I brak jakiś Eventów
I może jeszcze to że exp mi zbyt wolno leci
Level: 999
Wysłany: 18-08-2008, 10:26
Uch... istnieje już multum tematów o podobnej tematyce, po co się rozdrabniać ?
Ogólnie o MFO?
Z pozoru gra warta uwagi, wszystko jest ułożone na tip top, wszystko ma jakiś cel.
Z pozoru wyższa ranga to autorytet, a jak jest naprawdę?
Ogromnym minusem jest ignorancja Administracji, nie mam nic do Tomiego, który wywiązuje się ze swej pracy i doceniam jego wkład w tą grę.
Jeszcze większym minusem są gracze, tak jak w każdej grze muszą być tzw. nooby, analfabeci ? Dzieci? Ale to jest przecież zaraza, musiało się to przecież zacząć, ale wtedy nikt nie zwracał na to uwagi. Niestety teraz jesteśmy w fazie "zarażenia" wszystkich trzech światów.
Plusem jest na pewno sam pomysł na grze, system rankingu + prezentacje i avatary. Na pewno drużyny, bossy. Jednakże gdy nie ma graczy tych co mają coś w głowie to gra staje się torturą. Mógłbym napisać jeszcze wiele słow, ale po co? To nie ma sensu^ ^
SongoQ [Usunięty]
Wysłany: 18-08-2008, 11:08
Ja sam nie wiem dlaczego gram
Szczeże grafika jest do kitu ale gra fajna (lol) ;P
pozdro..