Witam mam propozycje w związku z bardzo dużym zainteresowaniem grą tak sobie pomyślałem skoro w Polsce cieszy sie taka popularnością czemu by nie otworzyć zagranicznego serwera .Zdaje sobie sprawę,że nie będzie to łatwe i trzeba by było zainwestować troszkę kasy nie mówimy tu od razu o 3 światach tylko o 1 na przetestowanie zawsze można w razie niepowodzenia i małym zainteresowaniem gra zrobić z tego 4 świat u nas.Nie wiem czy powstała już taka propozycja wiec napisałem co myślę a fajnie by było pograć sobie np z Niemcami czy tam Anglikami.To jest tylko moje zdanie i tak 1 skrzypce gra tutaj Tomi.Gdyby miał taki świat powstać to było by to nie lada wyzwanie przerobić cała grę pod inny język.Są też inne rozwiązania mógł by powstać serwer międzynarodowy tak jak jest to w grze The crims (nie reklamuje gry) ale jest tam problem świetnie rozwiązany gdy chcemy pogadać z np.Niemcem zmieniamy język pod chatem i widzimy Niemiecki chat i tak w każdym języku tylko był by problem z mapą albo by musiały byś gigantyczne serwery ewentualnie by strasznie muliło jak by dużo osób grało.A teraz proszę z krytykujcie mnie zwyzywajcie i co tam chcecie jestem otwarty na wasze opinie .Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłem drugi pomysł ale jak coś to będę na bieżąco wyjaśniał.To teraz krytyka
Osobiście jestem na tak, chociaż to raczej nie wejdzie w życie. Czemu? Bo jest za dużo roboty prz tłumaczeniu. Trzeba by zatrudnić cały nowy zespół. Pozatym Tomi i Jacek mają dużo roboty. Znajdź osoby któe za darmo przetłumaczą grę na jeżyki: Niemiecki, Amgielski, Hiszpański i inne popularne języki. Jeśli znajdziesz takie osoby, napisz to może admini rozważą propozycję.
znam ludzi którzy za free by zrobili grę po Angielsku po małych negocjacjach ale to osobistych i by sie zabrali do roboty.Co do innych języków w ogóle bym się nie przejmował dlatego że najpierw potrzebne by były serwery a ludzie by to zrobili na bank może jest garstka osób które zrobiły by to za darmo ale jest.
Jeżyki ;d
A i starczy sam Angielski.Mi propozycja wisi,ale nie ma szans że wejdzie.Przynajmniej póki nie skończona została gra w 100%
czemu tak sądzisz wystarczy ze osoba która będzie tłumaczem pozna grę do końca jeżeli już jest zrobiona i oczywiście pełna dyskrecja i na spokojnie mógł by sobie tłumaczyć.Myślisz,że przejdą cała grę do czasu tego upa przed skończeniem 100% chyba że będą jechać na MF a czym więcej MF tym więcej $$Co do tego że starczy sam Angielski to na początek jestem tez za
Jeżeli gra miałaby być zrobiona to czemu nie byłaby udostępniona cała ? PRzecież nowi bossowie dochodzą.A na bank nie została opisana cała fabuła,bo jakby tak było była by bardziej ciekawa Bo z tego co widze to raczej to wymyślane jest na "spontanie" ;d Ale nei wiem nie znam się.
A i tego postu całego nie zrozumiałem-pisz bardziej zrozumiale.
Ale ten temat może być chyba zamknięty-w tym temacie podanym wszystko zostało wytłumaczone chyba
Pokój
Pomysł sam w sobie dobry. Leczy nie dość że łamie regulamin to było to proponowane, odpowiedź jest posta - Adminom się nie chce, nie mają czasu i zapewne kasy
Pomysł sam w sobie dobry. Leczy nie dość że łamie regulamin to było to proponowane, odpowiedź jest posta - Adminom się nie chce, nie mają czasu i zapewne kasy
Wydaje sie że kasa jest tylko potrzebna na postawienie serwera a przypuszczam że to nie są kolosalne kwoty niech mnie ktos teraz zmiesza z błotem i zwyzywa jak mówie zle co do czasu to admini by to nadzorowali a inni odwalali "czarna robotę"
Jeśli byś chciał postawić serwer dla obcokrajowców to po jakimś czasie były by to kolosalne kwoty. Pozatym dochodzi do tego koszt za prąd miesięczny i sama opłata na utrzymanie serwera.