Zastanawiam się nadtym czy dałoby rade zrobić cuś takiego , mianowicie na czas turnieju tzn od momentu dołączenia do niego , był zablokowany dostęp do Logów każdego gracza , który w nim uczestniczy , trudniej by było troszke wygrywać walki , za pewne każdy wchodzi na bieżąco do swego przeciwnika patrząc co zakupił by się się przygotować do walki , psuję to troszke Turniej.Pozdro
Czemu do kitu ? kitem jest jak ktoś Ci wlazi i patrzy jakie ma eq na Ciebie założyć , a chyba chodzi o to żeby zaskoczyć rywala ; może niedługo będzie tak , że w ogole koleś będzie mógł zajrzec w twoje eq i gemy ... i sobie poogladac co tam masz.Jak wyrownane ? Zaczyna sie turniej , logi sie zamykaja i koniec.
Właśnie chcę trafić do ludzi którzy myślą przeciwnie , takie coś psuje delikatnie smak walk Lepiej gdyby były ciekawsze , byś nie do końca nie wiedział czego możesz się spodziewać.Np z magami , nie wiesz z jakiego żywiołu dostaniesz , fakt będziesz mógł zobaczyć popednią walkę rywala , ale niewiadomo czy w między czasie nie kupił wszystkich czarów na zmyłke Zazwyczaj tak jest , że koleś patrzy na rywala i już na czacie piszą , o wygram bo to bo tamto ; bo on wali z ognia.Pff
hehe no i co że 15 latek pomysł jest do niczego walcze w finale na s2 to wole wiedzieć czy rywal kupuje eliksiry miksy rege czy jakiś eq nie spamuj a lepiej zamknij ten temat
_________________ Ello ziomki na oby dwóch światach mam ten sam nick Sotoran na 1 mam 110 lewel a na 2 63
Ty nie masz wiedzieć co kto kupuje, tylko masz jak najlepiej się sam przygotować do walki , żeby wygrać ją we własnym stylu.No nic zamknie się jak nikt nie podzieli zdania;]
[ Dodano: 20-09-2008, 19:46 ]
Tak samo jak masz blokadę resów stat , to w ogóle byłby bzdura , a statami samymi nie wygrasz potrzebne jest jednak dobre eq ; więc po co ktoś ma widzieć czy je masz czy nie ? wystarczy , że widzi Twoją profesję
Drizzor, to prawda ten pomysł jest do kitu... (a nawet do ****). I wiem, że nie możesz zniść tego, że każdy krytykuje twój pomysł, ale nie musisz pisać co chwile postów...
Pomysł idiotyczny .... większość magów by miała przewagę nad wojami .. np. by zrobili inny żywioł i by przez to dostawali większe hity a woj ? jaki by na tym miał + ? zerowy .... nie zaskoczył by maga niczym .