Skoro tak chcecie promować dobrych graczy to moim pomysłem jest zastąpić jako główny ranking punktów rankingowych na świecie 3 (wyświetlane jest miejsce w profilu) i zastąpić go rankingiem za doświadczenie wtenczas by byli nagrodzeni naprawdę dobrzy gracze na s3 a nie Ci co rang przelewają robią wystawki i oszukują.
I tak najwyżej w rankingu punktów rankingowych na s3 są bezwartościowe patałachy, które nie mają pojęcia o dobrej grze i bez pomocy innych by nawet 2000 ranku nie zdobyli... Wszytko co mają to przelali I w dodatku myślą, ze są PRO.
Trzeba ich zrzucić z piedestału
Jak nie lubisz podłych oszustów to poprzyj pomysł
I nie mam, żadnych intencji do usuwania wszystkich rankingów na świecie 3.
I wiem, że to jest podobny temat do tego co chciałem usunąć ranking punktów rankingowych na s3 ale Ci goście z TOP 50 by się zaczęli po tym podcinać, więc lepiej nie
Uważasz, że ilość doświadczenia jest bardziej wartościowa, niż (choćby przelane) punkty rankingowe? Spora ilość punktów MF + bezmyślne klikanie = TOP? Summa summarum TOP można by sobie kupić? To ja już wolę, żeby ktoś się natrudził z obchodzeniem multialarmu i przelewał PR, niż TOP mieliby okupować gracze z grubym portfelem..
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Level: 227
Świat: 3
Wysłany: 30-12-2008, 17:45
Edzio napisał/a:
I tak najwyżej w rankingu punktów rankingowych na s3 są bezwartościowe patałachy, które nie mają pojęcia o dobrej grze i bez pomocy innych by nawet 2000 ranku nie zdobyli... Wszytko co mają to przelali I w dodatku myślą, ze są PRO.
... jestem w drugie dziesiątce w rankingu na s3 i wcale nie uważam się z 'bezwartościowego patałache' a co więcej myślę, że mam jakieś pojęcie o tej grze... więc uważaj czasem co piszesz jak juz wypowiadasz się na forum publicznym..
Edzio napisał/a:
uważasz, że np. gracze z mniejszym ranqiem nie oszukują albo na innych światach w top wszyscy grają uczciwie..?
Ogólnie moim zdaniem pomysł beznadziejny
_________________ Jest wiele rzeczy dla których warto żyć,
Jest kilka dla których warto umrzeć,
Ale nie ma ani jednej dla której warto zabijać.
Edzio napisał/a:
... jestem w drugie dziesiątce w rankingu na s3 i wcale nie uważam się z 'bezwartościowego patałache' a co więcej myślę, że mam jakieś pojęcie o tej grze... więc uważaj czasem co piszesz jak juz wypowiadasz się na forum publicznym..
Edzio napisał/a:
uważasz, że np. gracze z mniejszym ranqiem nie oszukują albo na innych światach w top wszyscy grają uczciwie..?
Oszukują też, ale na mniejszą skale. A tak propo to dobre 50% graczy na mfo uważa was za bezwartościowych patałachów. Trzeba likwidować duże zło to mało samo zniknie
ADIHC1 napisał/a:
Podsumowując: oba wyżej wymienione rankingi są wątpliwej wartości, więc i zmiana nie jest niezbędna.
Tyle ode mnie, a nie sądzę, żeby Administracja była przychylna zmianie.
Edzio napisał/a:
Edzio napisał/a:
Oszukują też, ale na mniejszą skale. A tak propo to dobre 50% graczy na mfo uważa was za bezwartościowych patałachów. Trzeba likwidować duże zło to mało samo zniknie
ADIHC1 napisał/a:
Podsumowując: oba wyżej wymienione rankingi są wątpliwej wartości, więc i zmiana nie jest niezbędna.
Tyle ode mnie, a nie sądzę, żeby Administracja była przychylna zmianie.
A jaki ma dla Ciebie wartość???
dr Judym MFO się znalazł
daj spokój- to, że według ciebie i twoich nastoletnich kolegów wszyscy w top na s3 są patałachami nie oznacza, że cały świat tak myśli - próbujesz coś udowodnić nie mając na to dowodów jednym słowem- zachowujesz się jak znany portal, na którym obśmiewane są gwiazdy z powodów, których autorzy tych "publikacji" u siebie by nie zauważyli nawet.
Jednym słowem : Odpuść
Dwoma słowami : Daj spokój
Trzema słowami : Sam, żeś patałach
Czemu? Bo ja tak myślę no i myśli tak 55% MFO ! - No i to oznacza bez żadnego podważania, że... Tak Edziu...jesteś patałachem =o