Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
24-02-2015, 23:39
Najlepsze walki z Danego świata wyświetlane na str.głównej

Czy to jest fajny pomysł ??
Tak
40%
 40%  [ 15 ]
Nie
59%
 59%  [ 22 ]
Głosowań: 37
Wszystkich Głosów: 37

Autor Wiadomość
Zeke 
Użytkownik

Profesja: Mag
Level: 81
Wysłany: 05-01-2009, 17:40   Najlepsze walki z Danego świata wyświetlane na str.głównej

Temat jjuż chyba wszytsko wyjaśnia ja chce tlyko przedstawić + i - oraz jak by to miało wyglądać.
Wizja moja jest taka ,aby po wejściu w jakąs zakładke wchodzimy i widzimy 50 walk które się do tej pory odbyły w danym dniu oczywiście selekcja wg. rankingu.
Na każdy dzień przypada 50 naj naj walk. + do tego archiwum tych walk do 14 dni

Jedynym minusem tego pomysłu jest niezadowolenie TOPowcó ,bo oni nie lubią jak ich ktoś podgląda ,a zalety sa bardzo duże:
- pokazzanie walk mistrzów :D
- Ewentualna możliwość łatwego wychwycenia dużego porzekrętu jak np. ostatnio z Elite Maro

ShoYo
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: Miodek
Level: 1
Wysłany: 05-01-2009, 18:41   

Czy ja wiem ...
Pomysł sam w sobie niby coś ma ale, nie wiem żeby to był dobry pomysł.

Bolek 
Użytkownik

Nick: Bolek
Level: 140
Wysłany: 05-01-2009, 19:20   

Są + dla tych co uczą się grać ale - dla tym co nie chcą pokazywać swojej taktyki...
Jestem bez zdania
Obecnie postacią Bolek nie gram. Dlatego że nie da się walczyć na salamandri. Dnia 25.01.09 Postać usunięta [GM] Mnietuniema dzięki za bana... Bo bym tej postaci nigdy nie usunął i grał w to "gówno" następne 2lata... Pozdro.

Phantom 
Użytkownik

Wysłany: 05-01-2009, 19:34   

Zeke napisał/a:
Temat jjuż chyba wszytsko wyjaśnia ja chce tlyko przedstawić + i - oraz jak by to miało wyglądać.
Wizja moja jest taka ,aby po wejściu w jakąs zakładke wchodzimy i widzimy 50 walk które się do tej pory odbyły w danym dniu oczywiście selekcja wg. rankingu.
Na każdy dzień przypada 50 naj naj walk. + do tego archiwum tych walk do 14 dni

Ja na przykład nie życzę sobie by ktoś pokazywał moje walki (co i tak robią, ale na większym lvlu jest już inaczej) i mniemam, że TOPowcy też ;]

ShoYo napisał/a:

Pomysł sam w sobie niby coś ma ale, nie wiem żeby to był dobry pomysł.

To żeś stary teraz pojechał, komentarz miesiąca!

SaKe 
Użytkownik

Nick: Cervantez
Level: 230
Wysłany: 05-01-2009, 20:14   

heeh Phantom... :P

Shoyo rzeczywiscie komentarz...roku chyba :p

ja jestem raczej na nie-po pierwsze,nie kazdy gracz chce pokazywac walki kazdemu innemu-i tak latwo zdobyc info o przeciwniku

GM raczej powinien miec taka zaklade-walki przypuscmy powyzej 300ranku -i takie ogladac i wylapywac przekrety...chociaz i tak maja malo czasu i ograniczone narzedzia pracy

pyry nie som strofe
Pisze nie poprawnie po polskiemu.

Zeke 
Użytkownik

Wysłany: 05-01-2009, 21:09   

No i gracze by mogli odciążyć GM tym oglądaniem za nich walk ,a wiadomo są strażnicy teksasu :D Więc na TOP nie przejdzie chyba żaden przekręt

EdwinOdesseiron 
Użytkownik

Nick: Edwin
Level: 145
Wysłany: 05-01-2009, 21:29   

Zeke napisał/a:
No i gracze by mogli odciążyć GM tym oglądaniem za nich walk ,a wiadomo są strażnicy teksasu :D Więc na TOP nie przejdzie chyba żaden przekręt

I wiemy kto takim strażnikiem jest ;) ja niby nie mam nic przeciwko swoim walkom, ale taki brak prywatności mógłby się komuś nie podobać... inna sprawa, ze nie każda walka rankera wiąże się ze zdobyciem dużej ilości ranq.
Bolek napisał/a:
Są + dla tych co uczą się grać

Nie żartuj ;) ktoś kto zna słabą grę nic się nie nauczy z latających paseczków hp ... to już trzeba być pro żeby z walki jakieś konkretne wnioski wyciągnąć

Podsumowując- walki nie powinny być widoczne dla każdego, a że dla GM są i tak to nie ma co zmieniać

Sax 
Użytkownik

Level: 245
Wysłany: 05-01-2009, 21:49   

oczywiście miło jest obejrzeć walki tych najlepszych ale w końcu to ich tajemnica jakie mają staty i jaką taktyke więc raczej to by nie przeszło ;/ a szkoda

Corso 
Użytkownik

Level: 1
Wysłany: 05-01-2009, 21:54   

Nie widze problemu.
Cytat:
jakie mają staty

To walki pokazuja jakie kto ma staty ? :O
Cytat:
jaką taktyke

Juz nie przesadzaj ze kazdy ma super mega odkrywcza taktyke.
Poza tym mozna znalezc czyjas walke turniejowa : >

Zeke 
Użytkownik

Wysłany: 06-01-2009, 14:28   

EdwinOdesseiron napisał/a:
Zeke napisał/a:

I wiemy kto takim strażnikiem jest ;) ja niby nie mam nic przeciwko swoim walkom, ale taki brak prywatności mógłby się komuś nie podobać... inna sprawa, ze nie każda walka rankera wiąże się ze zdobyciem dużej ilości ranq.
Bolek napisał/a:
Są + dla tych co uczą się grać

Nie żartuj ;) ktoś kto zna słabą grę nic się nie nauczy z latających paseczków hp ... to już trzeba być pro żeby z walki jakieś konkretne wnioski wyciągnąć

Podsumowując- walki nie powinny być widoczne dla każdego, a że dla GM są i tak to nie ma co zmieniać

A chodzi o te walki o największe sumki :>
Czasami można by zobaczyć wtope jakiegoś TOP'owca.

Bolek 
Użytkownik

Nick: Bolek
Level: 140
Wysłany: 06-01-2009, 15:13   

Zeke napisał/a:

Wywnioskuje to tak jak ja... Ile mniej więcej HP ile siły np. jak ktoś wygra speedem to bedzie wiedział że trzeba dawać w speed i w szczeście. Oczywiście dla chcącego nic trudnego
Obecnie postacią Bolek nie gram. Dlatego że nie da się walczyć na salamandri. Dnia 25.01.09 Postać usunięta [GM] Mnietuniema dzięki za bana... Bo bym tej postaci nigdy nie usunął i grał w to "gówno" następne 2lata... Pozdro.

Zeke 
Użytkownik

Wysłany: 06-01-2009, 15:25   

Bolek napisał/a:
Wywnioskuje to tak jak ja... Ile mniej więcej HP ile siły np. jak ktoś wygra speedem to bedzie wiedział że trzeba dawać w speed i w szczeście. Oczywiście dla chcącego nic trudnego

Tylko taka walka musi się jeszcze znaleść tam ,aby było coś wnioskować

Lord Grindewald 
Użytkownik

Nick: Lightning
Level: 111
Wysłany: 06-01-2009, 15:45   

Na podst. walk można obliczyć mniej więcej jakie kto ma staty, więc to zły pomysł. Walki są prywatną sprawą xP Ale możnaby pokazywać "walke miesiąca" czyli najlepszą względem ranQ walke w ostatnim miesiącu.
Korzeni w głębi lód nie skuje,
Z popiołów strzelą znów ogniska,
I mrok rozświetlą błyskawice.
Złamany miecz swą moc odzyska,
Król tułacz wróci na stolicę.

Lucypher 
Użytkownik

Nick: Nienormalny
Level: 53
Świat: 3
Wysłany: 06-01-2009, 20:07   

HEh. ta. ludzi ktorzy potrafia odczytac taktyke i po czesci staty przeciwnika jest bardzo niewiele.. prawdziwi gracze skonczyli grac w mfo. kazdy wie dlaczego i nie bede sie powtarzal. ;] ja nie mam nic przeciwko... topowcy nie sa nietykalki. to ze maja ranka nie znacyz ze sa najlepsi ;] w 90 % sa to przelewacze ranka ;] a ludzi ktorzy uzbierali ranka samodzielnie w uczciwych walkach i maja honor.. nie beda mieli pretesji jesli zobaczy ktos ich walke.. mi wystarcza logi zeby po czesci przejzec taktyge gracza. i tak pewnie te walki ogladalbym jakby mi sie masakrycznie nudzilo xD bo czasem nawet ogladam swoje wlasne z nudow ;] czasem uda mi ise nawet cos wywnioskowac xD wiec ja nie widze zastrzezen ;]

sherin 
Użytkownik

Nick: NeverMore||Vix Fix
Level: 200
Wysłany: 13-02-2009, 21:36   

Ci najlepsi na pewno by nie chcieli żeby wszyscy oglądali ich walki. Na pewno nie przejdzie...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi