Wysłany: 05-01-2009, 17:40 Najlepsze walki z Danego świata wyświetlane na str.głównej
Temat jjuż chyba wszytsko wyjaśnia ja chce tlyko przedstawić + i - oraz jak by to miało wyglądać.
Wizja moja jest taka ,aby po wejściu w jakąs zakładke wchodzimy i widzimy 50 walk które się do tej pory odbyły w danym dniu oczywiście selekcja wg. rankingu.
Na każdy dzień przypada 50 naj naj walk. + do tego archiwum tych walk do 14 dni
Jedynym minusem tego pomysłu jest niezadowolenie TOPowcó ,bo oni nie lubią jak ich ktoś podgląda ,a zalety sa bardzo duże:
- pokazzanie walk mistrzów
- Ewentualna możliwość łatwego wychwycenia dużego porzekrętu jak np. ostatnio z Elite Maro
Są + dla tych co uczą się grać ale - dla tym co nie chcą pokazywać swojej taktyki...
Jestem bez zdania
_________________ Obecnie postacią Bolek nie gram. Dlatego że nie da się walczyć na salamandri. Dnia 25.01.09 Postać usunięta [GM] Mnietuniema dzięki za bana... Bo bym tej postaci nigdy nie usunął i grał w to "gówno" następne 2lata... Pozdro.
Temat jjuż chyba wszytsko wyjaśnia ja chce tlyko przedstawić + i - oraz jak by to miało wyglądać.
Wizja moja jest taka ,aby po wejściu w jakąs zakładke wchodzimy i widzimy 50 walk które się do tej pory odbyły w danym dniu oczywiście selekcja wg. rankingu.
Na każdy dzień przypada 50 naj naj walk. + do tego archiwum tych walk do 14 dni
Ja na przykład nie życzę sobie by ktoś pokazywał moje walki (co i tak robią, ale na większym lvlu jest już inaczej) i mniemam, że TOPowcy też
ShoYo napisał/a:
Pomysł sam w sobie niby coś ma ale, nie wiem żeby to był dobry pomysł.
ja jestem raczej na nie-po pierwsze,nie kazdy gracz chce pokazywac walki kazdemu innemu-i tak latwo zdobyc info o przeciwniku
GM raczej powinien miec taka zaklade-walki przypuscmy powyzej 300ranku -i takie ogladac i wylapywac przekrety...chociaz i tak maja malo czasu i ograniczone narzedzia pracy
I wiemy kto takim strażnikiem jest ja niby nie mam nic przeciwko swoim walkom, ale taki brak prywatności mógłby się komuś nie podobać... inna sprawa, ze nie każda walka rankera wiąże się ze zdobyciem dużej ilości ranq.
Bolek napisał/a:
Są + dla tych co uczą się grać
Nie żartuj ktoś kto zna słabą grę nic się nie nauczy z latających paseczków hp ... to już trzeba być pro żeby z walki jakieś konkretne wnioski wyciągnąć
Podsumowując- walki nie powinny być widoczne dla każdego, a że dla GM są i tak to nie ma co zmieniać
oczywiście miło jest obejrzeć walki tych najlepszych ale w końcu to ich tajemnica jakie mają staty i jaką taktyke więc raczej to by nie przeszło ;/ a szkoda
No i gracze by mogli odciążyć GM tym oglądaniem za nich walk ,a wiadomo są strażnicy teksasu Więc na TOP nie przejdzie chyba żaden przekręt
I wiemy kto takim strażnikiem jest ja niby nie mam nic przeciwko swoim walkom, ale taki brak prywatności mógłby się komuś nie podobać... inna sprawa, ze nie każda walka rankera wiąże się ze zdobyciem dużej ilości ranq.
Bolek napisał/a:
Są + dla tych co uczą się grać
Nie żartuj ktoś kto zna słabą grę nic się nie nauczy z latających paseczków hp ... to już trzeba być pro żeby z walki jakieś konkretne wnioski wyciągnąć
Podsumowując- walki nie powinny być widoczne dla każdego, a że dla GM są i tak to nie ma co zmieniać
A chodzi o te walki o największe sumki
Czasami można by zobaczyć wtope jakiegoś TOP'owca.
Wywnioskuje to tak jak ja... Ile mniej więcej HP ile siły np. jak ktoś wygra speedem to bedzie wiedział że trzeba dawać w speed i w szczeście. Oczywiście dla chcącego nic trudnego
_________________ Obecnie postacią Bolek nie gram. Dlatego że nie da się walczyć na salamandri. Dnia 25.01.09 Postać usunięta [GM] Mnietuniema dzięki za bana... Bo bym tej postaci nigdy nie usunął i grał w to "gówno" następne 2lata... Pozdro.
Wywnioskuje to tak jak ja... Ile mniej więcej HP ile siły np. jak ktoś wygra speedem to bedzie wiedział że trzeba dawać w speed i w szczeście. Oczywiście dla chcącego nic trudnego
Tylko taka walka musi się jeszcze znaleść tam ,aby było coś wnioskować
Na podst. walk można obliczyć mniej więcej jakie kto ma staty, więc to zły pomysł. Walki są prywatną sprawą xP Ale możnaby pokazywać "walke miesiąca" czyli najlepszą względem ranQ walke w ostatnim miesiącu.
_________________ Nie każde złoto jasno błyszczy,
Nie każdy błądzi, kto wędruje,
Nie każdą siłę starość zniszczy.
Korzeni w głębi lód nie skuje,
Z popiołów strzelą znów ogniska,
I mrok rozświetlą błyskawice.
Złamany miecz swą moc odzyska,
Król tułacz wróci na stolicę.
HEh. ta. ludzi ktorzy potrafia odczytac taktyke i po czesci staty przeciwnika jest bardzo niewiele.. prawdziwi gracze skonczyli grac w mfo. kazdy wie dlaczego i nie bede sie powtarzal. ja nie mam nic przeciwko... topowcy nie sa nietykalki. to ze maja ranka nie znacyz ze sa najlepsi w 90 % sa to przelewacze ranka a ludzi ktorzy uzbierali ranka samodzielnie w uczciwych walkach i maja honor.. nie beda mieli pretesji jesli zobaczy ktos ich walke.. mi wystarcza logi zeby po czesci przejzec taktyge gracza. i tak pewnie te walki ogladalbym jakby mi sie masakrycznie nudzilo bo czasem nawet ogladam swoje wlasne z nudow czasem uda mi ise nawet cos wywnioskowac wiec ja nie widze zastrzezen